nyår

Idag är det sista dagen på år 2010 imorgon börjar ett nytt år med nya möjligheter eller vad är det man brukar säga?
Jag och pojkvännen pratade innan om vad vi tror och vill ska hända år 2011, tex att jag ska börja plugga igen.
Fråga oss om ett år så får vi se om det och resten verkligen blev av.

Vi har varit vakna ett bra tag så hunnit med att äta god frukost, jag har gjort två tavlor och han har skalat alla räkor till ikv. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det antagligen snart av hem till mamma för att göra klart där. Vid tre får vi sällskap av Emelie, Johan och Anna och sen vid fem kommer resten:D

Gott nytt år alla och hoppas avslutet på det här året blir de bästa!

..fått mycket gjort.

Idag har jag fått rätt mycket gjort, skönt att man kan börja bocka av i listan.
Jobbade 7-16 sen åkte jag och Patrik hem till mamma och åt. Fixade även min nyårsklänning och sorterade bland kläder. Jenny va söt så hon kom med saker som jag ska låna till Idre (vi åker ju på lördag)
Sen gick jag och Patrik hem till pappa och packade min väska.

Kom till Höllviken vid kvart i 8 och då sprang jag direkt in till Emelie som färgade mitt hår. Blev sjukt coolt :D
Tack raring!
Nu sitter jag och Patrik och segar i soffan bara. Blir nog att kolla ett avsnitt one tree hill och sen sova. Jobbar ju 12-21 imorgon så:(

segis

Sorry, jag vet att här har varit världens sämsta uppdatering de senaste dagarna men den händer verkligen nya saker hela tiden.

Har ju bland annat varit jul, fick massa fint. Tex skor, presentkort, smycken och saker så jag kan göra egna tavlor :D

Annars har jag jobbat en del med, förutom den 25e för då hade jag muskelkramp och kunde knappt rresa mig ur sängen.
Och hittar ni mig inte på jobb hittar ni mig i höllviken med vänner och pojkvän. Så som det ska vara :D

Idag blir det stan med Emelie, åker om typ en timme. Sen ikv ska jag till mamma. Ska försöka sy upp min klänning och sen ska alla skidsaker fram, vi åker ju till idre några stycken på lördag:D


en av mina tavlor, är verkligen super nöjd med dom och det kommer bli så sjukt snyggt när alla är klara. Lovar att visa er då:D

...like home

I hear you call my name
And it feels like home

When you call my name it's like a little prayer
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer you know I'll take you there

I hear your voice, it's like an angel sighing
I have no choice, I hear your voice
Feels like flying
I close my eyes, Oh God I think I'm falling
Out of the sky, I close my eyes
Heaven help me



Kallt!

Det är verkligen så sjukt kallt ute. Nästan får köldskador bara man går utanför dörren. Och i detta vädret ska jag sätta mig på en buss till malmö, gå en kortis på stan där för att försöka hinna de sista julklapparna och sen ska jag jobba 15-21. Behöver jag säga att jag inte alls är sugen på att jobba? Nä tänkte väl det. Dessutom jobbar jag imorgon och på julafton med. Misstänker att jag inte ens behöver skriva hur missnöjd jag är med det men man får tänka, PENGAR!. Och pengar är en sak som jag alltid tycks behöva mer av.

Nä nu ska kläder på, mycket kläder! Sen ska jag bege mig så jag hinner.

jensens och mys hos ewa.

Ella kom och hämtade mig igår, blev en runda på Vellinge blomman då där vi hittade Talle. Planerna för dagen ändrades, dock till det bättre enligt mig. Vi åkte hem till Talle, han bytade kläder och hämtade pengar.
Vi åkte in till stan, kollade lite. Talle köpte en jacka till sin jacka, hur nu det går ihop.

Sen kom även Patrik in så då gick vi till Jensens och åt. Va super gott, verkligen.
Efter det åkte jag och Patrik och hjälpte Ewa och handla och sen åkte vi hem till henne och Jim. Vi fikade, dock bara vädligt lite då jag och Patrik va sjukt mätta. Sen pratade vi massor, bland annat om tattueringar.

Som jag sagt innan så går jag nu förtiden ständigt runt med ett leende på läpparna och igår va yttligare en sån dag. Jag njuter av livet!

väntar på Ella

Sitter och väntar på Ella, hon borde vara här närsom.
Vi ska åka in till stan och ta en fika, Nina skulle också med har jag för mig.

Sen vid fem kommer Patrik och hämtar upp mig så ska vi äta och sen ska vi åka in till Malmö för att hälsa på Ewa och Jim. Va ett tag sen (typ två veckor men det är alldeles för länge!) så ska bli super trevligt. Tror bara att det blir att vi kommer sitta och snacka massa skit, som vanligt:P 

 

gårdagen

Igår va Jenny här på morgonen, vi åt mysig frukost, pratade massa och kollade på snygg sexig och singel.
Har alltid lika trevligt med dig raring och jag är otroligt glad att vi hittat tbx till varandra.

På eftermiddagen åkte jag ner till Höllviken. Gick till Märtas för att lämna ett par jeans och prata lite skit med Maria. Sen gick jag och handlade coop och sen till pojkvännen för att börja laga mat, pastagratäng.
Maten blev super god och efter den tog vi det bara lungt, kollade två avsnitt av One Tree Hill men under andre avsnittet började han snarka så då gick han och la sig:P

Super trevlig start på julveckan måste jag säga :D


Jenny igår vid frukosten <3

sortera?

Sitter inne på rummet med öppna garderobs dörrar. Konstaterar att jag borde sortera ut kläder, där e så sjukt mycket som tyvärr aldrig kommer att användas av mig igen.
Sen har jag kommit på att jag saknar sommaren sjukt mycket, det är fan inte kul att klä sig på vintern. Måste ju ha så sjukt mycket på sig! Nä tacka för sommaren vet jag då man kan springa runt i jeans shorts, stora t-shirtar, klänningar, kjolar osv. Om man ska undvika att frysa nu måste man ha jeans, 20 tröjor och en stor jävla jacka.
Dock brukar jag va kass på att klä mig tillräckligt varmt ändå:P

Nä om man skulle ta sig en tur med kläderna, vet iaf att ett par av mina jeans ska vidare till Maria.
Får kanske ta en snabbis nu sen bär det av till höllviken för att handla och laga mat. Blir pastagratäng idag :D

jag saknar..

Jag känner en saknad som växer. På något sätt är det ett tomrum som inte går att fylla.
Jag saknar "mina" barn. De tre barnen som jag träffade dagligen under 6 månader. Barnen som gav mig så mycket glädje och minnen för livet.

Dessa barn lyckades på något sätt lära mig vem jag var och var jag hör hemma. Känns märkligt att inte längre träffa dom dagligen, inte längre skoja och busa med någon hela tiden. Inte baka kladdkaka typ minst en gång i veckan så barnen hade smet i hela huvudet. Inte åka in till Stockholm city eller Täby centrum med dom.

Det känns på något sätt märkligt att ens vara hemma i Skåne efter ett halvår borta men jag vet om att det är här jag hör hemma, jag är en skånetös. Är ca en månad sen jag flyttade hem igen men det känns som jag varit hemma i typ två år. Livet i Stockholm känns så avlägset, tycker inte alls om det.

Tror bestämmt att jag får åka upp och hälsa på alla snart och få nya fina minnen som jag ska bära med mig hela livet.

kallt

Utanför fönstret är det rent vitt, inte så konstigt då det snöade hela dagen igår.
Kylan är bitande på något sätt och det känns likadant på insidan som på utsidan. Men det kanske inte är kylans fel..
Rotade bland mina lådor igår, hittade papper som jag inte sett eller läst på länge. Förbjudna papper, papper som inte borde finnas. Det väcker känslor sånt där.

Men även om det är vitt utanför, vägen är svår och allt är kallt så får jag inte glömma att se lyckan i allt.
Eller iaf försöka se lyckan i allt..

intervju

Kom nyligen tbx till Patrik efter att ha varit på arbetsintervju inne i stan. Håll tummarna för mig för jäklar vad jag vill ha det jobbet!
Idag får vi se lite vad som händer men ikv kommer iaf Anna över för att planera lite om nyår, ska bli trevligt.
Ne nu ska det nog gå och handlas lite lunch och sen får vi hitta på något :)

lucia

Det slog mig precis att det är lucia idag.
Jag tänkte på det lite igår, att jag egentligen skulle ha lucevakat men att det inte blev så men sen glömde jag helt bort det igen. Och inte haft en tanke på det alls den stunden jag varit vaken idag. Sen såg jag en kommentar om att en tjejkompis inte skulle få sjunga idag för första gången på länge. Undra om jag får se något luciatåg idag, det kanske kommer in ett på jobb?

Brukar alltid äta lussekatter med så får se om det blir någon sån idag.
Annars va ju faktiskt jag och Patrik och lussefikade hos mamma igår så det får väl räcka annars. Och det va inte fy skam det, va super gott måste jag säga :D

Sitter hemma hos Patrik nu, borde få på mig kläder osv för sen ska jag bege mig till jobb vid två tiden ska nämligen jobba 16-20. Lagom många timmar idag känner jag:P

svårt att komma upp

Idag ringde klockan vid sex, den stängdes av men vi glömde visst att gå upp. Telen ringde halv 8 och väckte oss för andre gången. Blev hemkörd då och kände att det va inte lönt att gå och lägga sig för en halvtimmes mer sömn så har suttit och skickat iväg två cv ist:P

Och sen led jag kanske inte jätte mycket heller, tyckte det va ganska skönt att ligga kvar i sängen och sova "länge" med sällskap. Inte spec ofta det händer, tyvärr.

Nu ska jag fortsätta göra vid mig och sen åka till jobb vid halv 10, börjar ju 11 idag. Och ska jobba ändå till 19. Tur man har bra arbetskompisar annars hade det varit DRYGT!

Ikv blir det nog bara till att det lungt och kanske kolla en film eller två, vi får se :)

nyvaken

Jag är nyvaken för andre gången idag. Idag ringde ju klockan 04.40 första gången :P Men nu ligger jag och drar mig i min egen säng. Får väl snart gå upp. Ska åka till jobb om typ en timme för börjar jobba klockan tre. Har ni varit i butiken och handlat än? Tycker det är illa annars:P

Jag har stängning idag vilket ska bli lite spännande då jag inte stängt tidigare. Efter jobb tar jag mig in till Malmö och sen blir jag nog hämtad där så blir det till att åka hem och lägga sig och sova klockan lär väl ringa vid fem imorgon med. Men vad gör man inte:P

Nä nu kallar duschen och sen frulle. Ha en bra dag för det ska jag ha :D  


jag ger allt

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on
Cause...

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb




väntar

Sitter och väntar på Ella som ska komma idag. Vet dock inte riktigt när men hoppas på snart :D
Sålänge njuter jag av musik och gamla bilder.

Just det jag och Ella ska laga mat sen, undra hur det ska gå :P
Sen beger vi oss vidare till Höllviken senare ikv och sen får vi helt enkelt se var kvällen tar oss.
Nä tror jag avslutar detta nu för känner mig rent tankspridd så får ändå inte ur mig något vettigt:P


Jag och Ella sommaren 07 (tror jag)
Och i övrigt så funderar jag på att klippa håret så igen, va säger vi om det? :D

slöis

Idag har jag varit riktigt slö men det får man vara när man är sjuk.
Har kollat på massa filmer och suttit vid datan och sen har jag även sovit en hel del.
Hörde att det var några andra som också var sjuka på jobb så verkar som vi har smittat varandra.
Ganska illa med tanke på att butiken behöver all personal speciellt oss som kan det redan då vi varit där nästan dagligen sen vi öppnade.

Aja jag är tbx på torsdag, till dess får dom klara sig.
Skulle egentligen följt med Jenny till Lund imorgon men dom planerna ändrades. Blir antagligen så att Ella kommer hit ist så äter vi middag osv tsm sen blir de kanske en runda ner till höllviken för att snacka skidor ;)

Nä nu ska jag kolla lite Greys avsnitt som jag har missat och sen sova. Kan behöva sova tidigt idag känner jag.
Men febern är nästan helt borta igen så det är skönt. Dock lite märkligt. Jag får typ aldrig feber men när jag väl har det har jag det oftast bara en max två dagar. Hm aja man ska inte klaga.

sjuker

Vaknar av att jag hostar, tittar på klockan och konstaterar att det är mitt i natten. Tittar brevid mig och konstaterar att jag inte lyckats väcka personen som ligger där. Ett leende sprider sig, lycka.

Nästa gång jag vaknar ringer klockan. Känner att min hals är svullen. Pratar, hör att min röst inte är som den borde. Blir hemkörd. Fortsätter med mitt hostande. Pratar med pappa, tar en alvedon. Går och lägger mig. Vaknar vid niotiden igen för att jag hostar så mycket. Tar tempen och det visar sig att jag har 39 graders feber. Drar en suck för mig själv. Ringer till jobb och sjukanmäler mig.

Somnar om men vaknar med jämna mellanrum av att jag hostar. JÄKLA HOSTA!
Jag vill vara frisk.
Nu blir det varm oboy och filmen "she´s the man". Har tagit ut täcke och kuddar i soffan och myst ner mig så lär väl ligga här hela dagen.

gårdagens fika på Märtas

Vid 14.15 åkte jag ner till Höllviken för att träffa världens bästa Matilda och ta en fika med henne på Märtas.
Jag visste sen tidigare att Maria skulle jobba och visst hade jag rätt i den saken för vi möttes i dörren av en arbetandes Maria. Vi fick vår fika och efter en stund gjorde även Maria oss sällskap. Vi pratade skit, vettigt och skrattade. Va verkligen super mysigt och en perfekt måndags syssla. Maria klagade dock på att hon inte fick gjort allt hon skulle men tror inte hon hade velat ändra på något. Tror vi satt där i 2,5 timmar och bara pratade. Rätt sjukt att vi hade något att prata om hela tiden men det är så det ska vara.

Och jag fick höra av båda att jag såg gladare ut och att dom va glada för att det blivit som det blivit och det är ju jag med så kul att även mina vänner märker det. Som sagt dagen va super mysig och jag älskade varje sekund av den!



Bjuder på två fina bilder.
Den översta är på mig och Matilda och den under på mig och Maria <3

en mindre bildbomb







Lillasyster var och hälsade på en av mina sista veckor i Stockholm. Så vi gick på stan med min äldsta flicka.




 
Va på idol med Emelie och Camilla <3


Vi hade tjejkväll där Paula funderade på silikon:P

underbara måndag

Det va nog längesen jag uppskattade en måndag så mycket som jag uppskattar den här. Varför? Jo för jag är ledig! Förra veckan jobbade jag måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Dessutom skadade jag min hand i fredags så jag känner att jag verkligen förtjänar att vara ledig idag:D

Men tro inte att jag inte gjort saker bara för att jobbat för då tror ni fel:P. Det är därför jag e så seg på att skriva av mig nu för tiden för de händer hela tiden nya saker, nya underbara och sjukt roliga saker! I fredags jobbade jag 8-18 blev hämtad och sen åkte jag hem duschade, gjorde vid mig och sen bar det av till höllviken. Blev en runda på shake sen film och sova. Skulle ju jobba 7-14 på lördagen. Och efter det blev det en runda hos moster och sen åkte jag med sällskap och hund in till Ewa och Jim i malmö. Hämtade senare mamma i trelleborg och körde hem henne med hund och sen blev det till att sova i höllviken. Söndags va de jobb 12-18 sen ner till höllviken och kollade film och sen blev jag hemkörd imorse så jag va hemma vid 6, då blev de sängen.

Nu har jag nyss kommit ut från duschen. Ska åka och träffa Matilda för en fika på Märtas snart.
Tänkte att jag ska försöka fixa en bildbomb senare för har massa bilder som inte kommit upp :)

Nä nu ska här fixas med hår och smink och kläder :D

vinter

Nu är det verkligen vinter på riktigt. Tittar ut genom fönstret och ser säkert en meter snö på gräsmatan. Dessutom är det vitt så långt ögat når och det verakar aldrig vilja sluta falla mer snö heller.
Kvällen igår va mysig, åt god mat och kollade lite på film innan den stängdes av då den tydligen såg ut som ett sandpapper:P

Inte sovit super många timmar inatt men fick ta igen en del av dom nu på förmiddagen, inte alla som fick det så jag e nöjd ;).

Nu är det till att fixa till sig och klä sig varmt för sen ska jag ut i snökaoset och försöka ta mig till jobb, önska mig lycka till :P
Och sen ikväll ska jag bara sova för imorgon börjar jag 8.00 och har då ett tio timmars pass framför mig :P



It's amazing how you can speak right to my heart
Without saying a word, you can light up the dark
Try as I may I can never explain
What I hear when you don't say a thing

hard work work

I måndags började slutspurten i butiken i Lund, vi öppnar ju för vip kunder ikv och för andra kunder imorgon. Så i måndags var jag på jobb mellan 7 och 15 och slet.  Och igår va jag där 7-20.30 typ. Fick dock gjort allt som skulle. Men kan säga att min rygg lider duktigt av det idag. Tur man är ledig. Sen fick jag även de roliga beskeedet igår när jag började bli klar att sunett skulle bli klar vid 22 eller 22.30 tidigast vilket innebar att antingen fick jag stanna till då eller ta bussen hem. Bara suck! Men som tur är var det en väldigt snäll pojke som satte sig i bilen och hämtade mig ist. Det tackar vi för! När jag kom hem pratade jag lite med pappa sen slocknade jag vid 22.30 och sov ända till 12 idag då mamma ringde och väckte mig. Sjukt skönt och välbehövligt!

Idag är det då 1 december, bara 23 dagar kvar till jul :O
Och sen är det nyår, som det i år verkar som jag ska spendera inne i Malmö med nära och kära vänner.
Måste dessutom tilläga att det är rent vitt utanför mitt fönster och snön verkar inte vilja sluta falla, ganska mysigt ändå måste jag säga :D

Nu blir det att ställa sig i duschen och duscha i typ en timme:P Sen ska jag gå till hunden hos mamma och senare ikv bär det av ner till Höllviken :)

lite sen

Här kommer lite sen uppdatering från helgen men man brukar väl säga bättre sent än aldrig:P

I lördags kväll begav jag ju mig hem till Mill där de va återträff med några av tjejerna från gymnaiset. Va super trevligt men tyvärr kom det upp en sak så jag va tvungen att lämna ganska tidigt.
Efter nån timmes uppehåll i festligheterna åkte jag sen vidare till Höllviken och fortsatte. Sjukt roligt måste jag säga. Och va längesen jag skrattade så mycket. Fick bland annat för första gången i hela mitt liv träffa en grizzlybjörn som senare blev en brunbjörn:P Det resulterade dock i glas på golvet klockan halv fyra på natten som skulle plockas upp av någon.

På söndagen som även var förste advent fick jag för första gången julkänsla när grizzlybjörnen/brunbjörnen började spela julmusik och öppnade dörren och ropade, god jul:P
Begav mig hemmåt och sen vidare till mamma för försenat 20 års kalas för mig. Fick barlocker till mitt thomas sabo armband och mina dröm skor från Monki så jag blev hel nöjd :D 

På kvällen åkte jag in till Ewa för att fira att hon blev 22. Hon fick present som hon verkade bli super glad för och så satt jag, hon, My och Jim (Ewas man) och pratade förhållande, sambolivet, barn och allt annat mellan himel och jord. Va sjukt trevligt måste jag säga :D  

RSS 2.0