lånade ord, mina känslor

Jag vet att det snart är dags att säga hejdå igen men jag har slutat säga nej. 
Nu ska jag göra vad jag kan,
jag ska riva mina murar och vi ska va dom vi vill vara hellre nu
än efteråt. För jag vet vem jag är när jag är hos dig, jag vet att jag hittat hem
och att var du än befinner dig har du en famn för mig.
Och jag känner mig så trygg hos dig.
Jag känner att du älskar mig, för när du säger det så tror jag dig.
Men jag minns när vi sa hejdå, jag grät och vi kysstes
men nu får mig att le som ingen annan igen och sjunka lågt och be om mer.
Och jag ska gå med dig överallt igen, i sommarsol och vinterkallt.
När tankarna tar över allt ska jag gå med dig överallt.
Jag hör vad alla viskar om natten, dom vet vad som har hänt.
Att det som en gång var mitt nu är vårt igen.





Jag andas in och det känns som första gången,
du håller om mig och jag ska våga hålla kvar.

regning torsdag

Idag har det verkligen varit för j*vligt väder, spöregn mest hela dagen.
Så tyvärr har man inte kunnat göra något alls utomhus, utan det gällde att roa barnen bäst man kunde här inne och då dom verkade rätt slöa idag (vädret kanske påverkade även dom negativt) satsade vi på film och allmänt mys. Vid fem kom deras föräldrar inom och hämtade upp dom för då skulle dom iväg för att ta spruta på någon sjukdom som man kan få av festingar. Jag blev erbjuden att följa med då jag inte har skydd mot det heller men tackade nej. Kände att eftersom jag själv är så nålrädd va det inte så smart att jag följde med då den äldsta flickan redan va rent förstörd för att hon skulle ta en spruta. Ist åkte jag strax där efter för att hämta upp pojken vid tåget. Vi åkte hit och när familjen kom hem kollade vi på vår nya familjemedlem (hamstern) jag vågade tillochmed klappa den:P Efter det kollade vi film, såg "brothers". Riktigt bra film men den va rätt tung så ingen att rekomendera om man redan känner sig på depphumör. Men jag rekomenderar er ändå att se den, dock med ett gott sällskap som ni kan trycka handen på när senerna är lite så äckliga.

Nu ska jag kolla en till film (dock själv då pojken åkt hem) "Valentine´s day". Lovar att jag medelar sen va jag tyckte om även den :P


Happy!

Jag känner ett så sjukt stort lyckorus. Det går verkligen bra nu, ingen uppförsbacke så långt ögat kan nå (nästan iaf). Jag är tbx i Stockholm och trivs som fisken i vattnet. Och snart är vi alla i "stockholmsgänget" samlade igen plus vår ny medlem Ida:D. Ida kommer upp på söndag och Linn om ca två veckor, Micke, Tony och Jimmie är redan uppe och även pojken min är på plats. Kan det bli mycket bättre? Sensommaren och hösten kommer att bli galet. Och jag kan inte låta bli att längta till allt det som redan är bestämt. Shopping, fest, mys osv. Plus att jag hoppas på att få en del besök från mina fina vänner där hemma. Jag lovar att jag ska hålla er uppdaterade:P

 

dåligt väder = rastlösa barn

En sak jag fick lärt mig i måndags då det var dåligt väder var att mina barn blir extremt rastlösa när dom inte kan springa ut och in precis som dom vill. Har inte märkt detta så mycket innan då vi har haft väldigt bra väder sen i våras här uppe i stockholm:P Igår va det fint väder så när jag planderade dagen idag igår va alla planer på att vi skulle till stranden. Så när jag vaknade imorse och insåg att det va kasst väder kände jag hur paniken kom krypandes och jag frågade mig själv "va tusan jag sysselsätta barnen med hela dagen idag då?". Men när jag hade fått i barnen fruskost och fått på dom kläder slogs jag av en ide. Vi va tidigare i sommras på Nickislekland som är ett inomhus lekland för både små och lite äldre barn. Så jag frågade barnen om detta kunde vara ett bra sätt att spendera dagen på och ist för att svara sprang dom i princip ut till bilen. Så hade en super mysig dag där och även jag fick lekt av mig lite, som sagt jag har barnet inom mig kvar ;)

Sen åkte vi och handlade och sen bar det av hemmåt för att laga mat. Jag lagade fajitas och barnen lagade kladdekaka, underbart teamwork måste jag säga:)

Nu ska resten av kvällen spenderas med läsning och filmtittande och jag ska be till gud att det blir strandväder imorgon.



härlig dag

Den här dagen börjades med att man gjorde frukost till barnen sen åkte vi iväg till ett utomhusbad här i danderyd. Va där i några timmar innan det bar av hemmåt igen. Här hemma målade barnen lite, va duktiga och städade på sina rum och skötte sig själva ganska mycket så jag hann stryka undan nästan all stryktvätt. Lite små stolt över mig själv faktiskt :) Sen lagade jag mat med, spaghetti och köttfärssås :D

Nu bär det av in till stan för min del för att umgås lite med pojken.
Hoppas på lika fint väder imorgon med som det har varit idag för då blir det stranden hela dagen:D


busiga barn

Vet inte riktigt vad det har varit med mina tre barn idag. Funderar på om dom fått något olämpligt i sig för dom hade verkligen överskotts energi deluxe idag. Och pojken min som annars brukar vara den lugna va den som var hade mest myror i brallan idag. Satt han tyst och still i fem minuter idag så är det knappt. Och eftersom det inte har varit så bra väder kunde vi inte vara ute speciellt mycket heller så kunde inte slita ut dem på det sättet. Blev dock lite hoppandes på studsmattan och sen gick vi in och spelade wi sport så fick dom iaf rört på sig lite.
Är det någon som har någon bra ide på hur man kan göra av med lite energi när man måste vara inne?
Hoppas iaf på bra väder imorgon så vi kan åka till stranden och bada, annars blir det nog så att vi åker till mörby badet som är ett badhus här i danderyds kommun.

Ne nu ska jag nog ta och smälla på en film och bara slappna av tills det är dags att sova. Frågan är bara vilken film...



Ungefär sån här fart plus skrik har mina barn bjudit på hela dagen idag.
Men man måste älska dom oavsett vad, så söta som dom är:D

I'm back!

Så var jag äntligen tbx i stockholm.
Kom hem från smögen i fredags kväll och körde upp till Stockholm igår morse. Som vanligt är det full fart hela tiden :P

Hade det iaf sjukt underbart i smögen. Campade i en extremt liten (och varm) stuga med min syster, mamma och mammas två kompisar. Vi solade, badade, träffade ett gäng killar från göteborg, festade och spelade massa beachvolley med göteborgarna. Första dagen sög jag verkligen på beachvolleyn men fick till slut kläm på det. Dock är man öm i armarna än och har lite blåmärken och rivsår här och där. Va även ute och festade på baden där det går in ca 800 st med göteborgarna och jag kan nästan lova att där va så många med. Va så sjukt mycket folk, gick knappt att gå eller dansa så vi gav upp ganska tidigt och tog taxi tbx till campingen.
Fick även provat på räkorna i smögen som är så omtalade och visst dom va väl goda men inget jätte spec eller så är det bara jag som inte förstår grejen:P

Blev även en runda på ullared i fredags på väg hem från smögen, fick handlat en hel del saker som är bra att ha:P Bland annat ett jätte sött rosa transparant linne som jag kan visa bild på sen :)

Och igår körde man 6 timmar upp till stockholm. Åkte hem med mina väskor och sen åkte jag direkt iväg till pojken. Vi kollade på man in black 2 som faktiskt var över alla förväntningar.

Nu idag har jag varit iväg och köpt en hamster till min äldsta flicka, nu ska jag ta et lungt och packa upp en stund och sen ikv blir det bio:)

Känns bra att vara tbx i stockholm, det känns på något sätt som att vara hemma igen. Känns helt naturligt och när jag kom in i mitt rum igår kväll kändes det verkligen som mitt rum, det var mina saker som fanns här och väntade på mig



Lillasyster och jag utanför stugan i smögen

People always leave...

...but sometimes they come back

Jag har nämnt innan att jag och en tjejkompis i höstas levde på hoppet, på ödet.
Vi sa ofta att är det meningen så blir det så och det som händer på vägen dit, det händer.
I höstas förlorade jag en person som betydde väldigt mycket för mig. Eller egentligen förlorade jag inte honom, våra vägar gick bara på olika håll vilket ledde till att vi fick dela på oss. Hans vägar gick till Kanada med ett gäng kompisar och mina stannade här hemma. Vi visste under hela tiden vi träffades att han skulle åka men sa att de tre månaderna vi hade tsm var värda varje ögonblick och att det va bättre att ha tre månader tillsammans och sen säga hejdå än att inte ha någon tid tillsammans alls. Jag kommer aldrig glömma kvällen vi sa hejdå, har aldrig fällt så många tårar i hela mitt liv.

Jag tror aldrig att jag under den tiden han va borta slutade hoppas på att det skulle bli vi igen när han kom hem. Jag försökte leva, försökte glömma han men det gick nog aldrig till 100 %. 
Första gången vi sågs igen efter att han kommit hem va på ett uteställe och jag kände något inom mig och jag visste en sak, detta är inte över. Efter den kvällen hade vi kontakt men sågs inte av olika skäl. Men sen av en slump (eller ödet) kom det sig att vi båda flyttade till stockholm med två veckor mellan våra flyttar. I stockholm började vi ses igen och det stod snabbt klart att jag hade haft rätt den där kvällen på utestället, det var inte över mellan oss.

Vi har än en gång blivit en och jag är lyckligare än någonsin. Han lämnade men kom tillbaka, det är det som får mig att tro på ödet. Våra vägar skildes åt och blev två olika men de har nu blivit en igen.
Jag har tur och är lyckligt lottad som har den turen. Men jag kan inte ljuga, de 6 månader vi va ifrån varandra va tuffa. Men nu ska vi leva för nuet och framtiden, den vi har tillsammans och inte dåtiden när vi va ifrån varandra.
Jag är så glad att än en gång stolt få säga att jag är din flickvän 





once in a while
right in the middle
of an ordinary life
love gives us a fairytale

Göteborg

Sitter nu på bussen hem med lillasyster från Göteborg efter att ha varit här sen i onsdags. Vi har hunnit med lager, liseberg, shopping, kvällsdopp med vollyboll och filmmys. Har med andra ord varit ganska full rulle men det är så jag gillar att ha det.

Vi hade verkligen underbart väder på liseberg och det va bara skönt att åka alla vatten karuseler för att svalka sig lite. Jag och Amanda hade dock lite otur eller va man ska säga. Vi bestämde oss för att åka kolorado en gång till precis när vi blivit torra "för man blir ändå inte så blöt i den". Jo tack det fick vi äta upp sen att vi sagt. Vi blev verkligen genom blöta men det va riktigt skoj.

Just nu sitter jag och kollar på klockan typ var femte minut, vill va framme nu!
Imorgon blir det antagligen playan. På tisdag blir det smögen till på fredag och sen på lördag pratar vi om att dra till Bakken ett gäng. Som sagt, det ska va full rulle:D Sen ska jag försöka ta mig upp till stockholm så fort som möjligt. Saknar familjen där, saknar staden men mest av allt saknar jag min pojke som redan är där uppe och väntar.



Jag och lillasyster på liseberg

en kväll med vännerna

Snart bär det av ner till höllviken för att spela kubb med ett gäng kompisar. Har ju kanske inte riktigt sommarvädret som vi hade hoppats på men det regnar iaf inte. Tror jag ska köra in om coop och köpa mig en cola med då jag inte kommer att dricka annat ikv eftersom jag kör.

Händer så himla mycket skoj nu så jag bara längtar till saker hela tiden. Ikv kubb, imorgon göteborg, nästa vecka smögen och sen runt den 29-30 ska jag och Ida köra upp till stockholm och antagligen övernatta på hotell på vägen upp bara för att det är så himla mysigt. Sen när vi väl kommer upp ska jag bara lämna alla mina saker hemma och sen försöka träffa pojken så fort som möjligt.

Som sagt, jag längtar efter allt det nya och sen saknar jag Stockholm så ska bli skönt att få komma dit så fort som möjligt igen :D


dancing in the dark

Så va en helg med tropisk värme, skratt och vännskap slut.
I fredags jobbade jag först hela dagen sen mötte jag upp Linn, Matilda, Ida och Vicky så bar det av på förfest. Det bjöds på härlig musik, nya människor, sång och champagne över mobilerna. Vid elva tiden bar det av ner till tältet i falsterbo för fortsatt dans hela natten. Träffade människor jag inte sett på ett bra tag så det va skoj och sen att få dansa med nära vänner va verkligen något jag behövde. Vid tre tiden kom mamma och hämtade mig och pojken som med va på plats så åkte vi hem och sov. Efter att jag vält ut ett glas vatten över hela golvet, suck:P

Lördagen va mamma och döttrar dag och var en mysig sådan. Sen åkte jag på förfest med Matilda och några till men ville inte följa med ut så åkte hem när dom började röra sig utåt.

Och idag sov jag länge vilket verkligen behövdes och sen kom pojken hit för mysa lite och säga hejdå eftersom han åker upp till stockholm redan idag, tre veckor före mig :(
Nu ska det ätas mat med pappa och sunett och sen kommer Sofia ikv :D

Jag verkligen älskar sommaren och nu har jag dessutom semester så nu är det stranden som gäller för min del på dagarna och senare i veckan bär det även av till Göteborg :D



Dock saknar jag stockholm!
När vi alla är samlade där igen måste vi ta en till runda på gröna lund, mysa i grodan, ta en oz på nivå 22 och allt annat som gör livet där uppe så underbart :D Något som dessutom kommer göra det hela ännu bättre när vi ses där uppe i augusti är att vi då har fått sällskap i gänget av en av de bästa människorna som ses. Ska bli sjukt underbart att ha dig nära hela hösten och slippa säga hejdå till dig. <3

07.45

Frukosten är uppäten, magen protesterar högt.
Lagom sliten idag men det är man väl alltid såhär på fredags morgonen.
Hade trevligt sällskap till halv ett inatt dessutom så la och skrattade massa, exakt så som det ska va!
Ne nu kallar cyklen och jobb. Det är en 8-16 dag idag så inte så farligt.
Sen hem, sova några timmar och sen ikv är det FEST med tjejerna :D

akuten

Jag börjar fundera på om sjukhuset kanske borde ge mig ett direkt nummer. Va ju inne i förra veckan för att röntgas för att dom misstänkte en lunginflammation men det hade jag som tur är inte.
Sen va allt bra, va ute i fredags, 20 års fest plus utgång i lördags och sen utgång i måndags igen. Man kan väl säga att livet är en fest just nu, nästan iaf. Igår jobbade jag hela dagen sen kom pojken hit. Vi kollade lite film, dock tyckte jag att den va riktigt kass så slutade med att jag somnade i pojkens famn. Helt underbart att befinna sig i den igen kan jag säga. Dock åkte han hem vid halv 1 då jag skulle upp och jobba idag vid sju tiden. Blev några timmars sömn innan jag vaknade med den värsta tänkbara smärtan uppe mellan revbenen.

Blev akut in till akuten i Malmö efter att ha ringt mamma så hon fick komma och hämta mig. (Tur vi bor nära varandra). Fick iaf smärtstillande och medicin utskrivet så nu hoppas vi att det hela går över lika snabbt som det kom.

Resten av dagen ska spenderas på samma sätt som jag spenderat den hittils, sovandes.

RSS 2.0