Life is life

Ja då var man hemma i skåne igen, kom hem vid nio tiden i söndags kväll. Blev bara filmtittandes och sen sängen då. Igår var det stan en runda med mamma och syster där jag fick handlat yttligare en bikini har väl kanske 10-15 st nu, filmmys och sen träffade jag Christian. Vi var ute och gick och fick snackat en hel del skit som vanligt.

Idag är det magnetröntgen på mitt ben som står på schemat, får se hur det går men lär ju ändå inte få något svar idag.

Känns som min värld rasat , massa oväntat har hänt och där är förklarningen till varför jag så spontant åkte upp till Göteborg. Visserligen var ju det för att jag ville till frugan med ;) Är som jag sa till Camilla igår, det finns en väg där ute som jag ska hitta och följa men just nu är den osynlig och jag ser en annan som jag ser och hellre vill följa. Men jag får ta en timme i taget och försöka bygga upp saker och ting. Min tur kanske började vända igår när jag fick ett vikariat på en förskola under två veckor i sommar. Jag hoppas bara turen fortsätter idag, imorgon, på torsdag och resten av tiden. Men som sagt jag ska ta en timme åt gången, skynda långsamt och sen får vi se vad min tur har att komma med.

Göteborgare och Smålänningar

Skulle som jag tidigare nämnt bli en cider igår kväll dock ledde den cidern till en mindre utgång till Olearys där det var ladiesnight. Dörrvakten medelade snabbt att där skulle va blandannat manlig strippa så vi tog vårt pick och pack och gick och satte oss. Det dröjde inte länge innan vi fick sällskap från ett härligt gäng smålänningar med Jonas i täten. Kvällen var med andra ord väldigt lyckad och bjöd på göteborgare, smålänningar, manlig strippa och en märklig kvinna som däckade på golvet efter ett dans försök med Jonas.

På tal om dans så bjöds det faktiskt på en hel del av det igår kväll och eftersom mitt ben inte gjorde så "jätte" ont så dansade jag på med världens största leende. Bilder kanske jag bjuder på senare när jag lagt upp dom på datan mot Cecilas vilja :P

Vi kom ju på att klockan ställdes fram en timme inatt och detta ledde till att vi kom hem halv 5 inatt, jäkla tur att bussarna inte ställde om sig för då hade vi snällt fått vänta två timmar till nästa. Räckte gott och väl med halvtimmen vi fick vänta på mc donalds tycker jag:P

Ne nu ska jag umgås med frugan de sista timmarna innan mitt tåg går hem 20 i 6 ikv. Blir hämtad av mamma på centralen vilket är skönt så man slipper ta bussen.

Piff och Puff!

Anlände som sagt till Göteborg igår vid ett tiden. Åkte hem till Cecilia då sen vidare för att handla mat. Under maten blev det en hel del skratt och flumm. Cecilia döpte om oss till Piff och Puff men va snabb med att passa Piff då konstaterade jag och hennes syster dock att Piff har något fel i huvudet :P Dagen avslutades med filmmys och massa skratt med ett härligt gäng göteborgare!

Vid 12 tiden idag åkte vi in till nordstan där vi träffade min pappa och hans tjej. Blev en fika och en runda i affärer, blev dock bara två par strumbyxor för min del:P När vi kom hem kollade vi på dace flick, sjuk film måste jag säga men den leder till en hel del skratt. Varnar dock för att den är väldigt överdriven!

Nu håller frugan på att laga mat till oss, mums! Det blir kycklinggryta med ris och sallad. Efter det blir det nog lite fix för sen ikv bär det av ner till någon bar eller likande för en cider eller två :P

Nä nu kallar maten och min fru :D

Du har ett sätt..

What good is a life
With no one to share
The light of the moon
The honor of a swear
we could try to live the way of which you speak
Taste the milk of your mother earth's love
Spread the word of consciousness you see
We are everything we need



Ny duschad och snart redo för bio med bland annat Emelie ikv :)
Innan det bär av in till stan måste jag dock packa klart väskan då jag beger mig hemmifrån imorgon vid typ 9.00 tiden. Ska bli kul med bio ikv, sitta i mörkret och kolla på en (förhoppningsvis) bra film. Sist va det snabba cash som visades när jag satt där. Dock tror jag inte idag kommer bli lika "mysigt" idag då sällskapet inte är det samma men det är smällar man får ta :P Tror dessutom det kan bli riktigt trevligt ändå :D Nä som sagt håret borde torkas och plattas, sminket ska på och bilen ska hämtas.

Som jag nämnt så många gånger innan blir det Göteborg i helgen så uppdateringen blir väl som den blir men jag ska lova att jag kommer ha skoj! Har dock lite smått ångest över min väska (a) den är typ halv full och hälften av min garerob är ute på golvet. Att det alltid ska vara så svårt att veta vad man ska ha på sig, eller så är det bara jag som tycker det. Har kanske helt enkelt för mycket att välja på , fast nä förresten man kan inte ha för mycket kläder:P

Göteborg!

Jag kommer imorgon att åka upp till Göteborg för att träffa underbara Cecilia. Tihi ska bli så skoj så. Har ju inte träffats sen i December när hon var nere och jag har ju faktiskt aldrig varit uppe hos henne så ska bli kul att se hur hon har det :)

Jag hoppas på fin fint väder så man kan va ute och röra på sig i det underbara Göteborg!
Så min helg kommer jag spendera i Göteborg, med frugan. Låter underbart va :D

Ne nu måste jag nog packa :P Kan vara rätt bra om jag får med mig lite kläder så jag har något att sätta på mig, frågan är bara om kryckorna ska med eller inte. Hm får nog bli ett nej på den punkten :D




En bild från i sommras på Cecilia och mig när vi var på väg till Millennium:D


Egen tid

Börjar jobba 15 idag och ska jobba till 18 och eftersom jag inte hade något planerat innan passar jag på att ta lite egen tid. Tycker det är viktigt att ta hand om sig själv så började med en lång varm dusch med peeling sen fortsatte jag med en ansiktsmask frå nivea. Verkligen super mys. Nu har jag filat lite på naglarna och snart ska de målas. Önskar bara att jag hade kunnat springa en runda med men det får vi ta när benet blir bra. Har även kommit fram till att en klipp och färgningstid borde bokas. Jag hoppas bara på att jag kommer kunna få den färgen jag vill och vill inte testa mer hemma då det blivit mörkare båda gångerna jag försökt få det ljusare:P Ne nu ska jag fortsätta att njuta av musik och ta det lungt för sen blir det jobb i tre timmar :)




It's only life

Har precis kollat på fem avsnitt av one tree hill, som sagt man kan inte annat än älska den serien.
En av de sakerna jag gillar med serien är att den döljer så mycket moral och gömda budskap. Man blir nästan förvånad så mycket man kan börja tänka efter när man ser på den, iaf är det så för mig. Och idag var det speciellt en låt som Kate Voegele som spelar Mia i serien sjunger som fick tankarna att börja snurra hos mig.
Hon sjunger om att även om att även om tårarna rinner och man faller ner på knä så ska man ställa sig upp igen, ingen ska få hindra en och att det bara är livet. Det slår mig att hon har verkligen så rätt, oavsett vad som händer så är det bara livet och man får bara acceptera det och göra det bästa av det. Det är vad jag i fortsättningen kommer att göra, nämnde ju häromdagen att nu var det bara positivt och detta är yttligare ett steg i den riktningen.

Mitt nya motto är "It's only life" och jag kommer att ta allt med en nypa salt och försöka göra det bästa av allt. Tycker fler borde göra i detsamma, strunta i allt negativt, alla onödiga bråk och kommentarer och framförallt, strunta i att prata strunt och tycka illa om andra. Det är ingen som tjänar på det, inte ens du. För tro det eller ej men i slut ändan är det bara du som kommer lida av att tycka illa om någon annan. 
Men först måste du kunna acceptera dig själv, acceptera dig själv som du är. För ser folk att du är nöjd med den du är och inte tänker ändra på dig för någon annan är det helt plötsligt inte lika kul att jävlas med dig. Jag tänker strunta i alla typiska "tjejbråk", alla typiska kommentarer som kommer med jämna mellan rum och allt annat onödigt och negativt. Jag tänker fokusera på allt det positiva och just nu är det min familj, vännerna och pojkvännen. Det är dessa saker som så ofta får ett leende att leka på mina läppar och just nu tänker jag fokusera på att alltid ha det leendet där. Det negativa tänker jag  titta på, acceptera, förstå eller strunta i och sen lägger jag det bakom mig. 



    "Ett leende 
 förlänger livet"


Tears are forming in your eyes,
A storm is warning in the skies,
The end of the world it seems,
You bend down and you fall on your knees,
Well get back on your feet ,yeah,

Don't look away, don't run away,
Baby it's only life,
Don't lose your faith,don't run away,
It's only life.
 


M & M

Kom nyss hem från en runda på stan med Mill. Fick en del handlat tex presenter, strumbyxor och ansiktsmasker. Jag är rätt nöjd om jag får säga det själv. Dessutom var det hyfsat bra väder, kunde dock varit lite mer sol men jag tänker verkligen inte klaga på värmen som äntligen verkar börja hitta hit :) Jag och Mill fick dessutom pratat av oss i massor och bestämt mer till torsdag och fredag, kommer bli så jäkla skoj! Riktiga tjejdagar med ansiktsmask, franskmannikyr, peeling osv som sen avslutats med en "baröppning" på fredag kväll. Oh, ge mig torsdag nu:)



Tog ingen bild på mig och Mill idag så fick bli en från i höstas och en från i sommras <3

Och eftersom jag fick låna one tree hill säsong 5 av Mill så är det med den jag kommer dela min måndags kväll, får ju ladda upp till på torsdag då vi dels ska ha maraton på säsong 6 och kolla på New Moon som hon köpte idag:) Nämnde jag att jag längtar till på torsdag?
Som sagt ni blir det massor av one tree hill för min del, absolut den bästa serien någonsin!


Don´t speak

Så har ännu en helg gått. Helgen som gått har bjudit på besök från västerås, mys och film. Va även en runda på stan där det inhandlades en stickad tjocktröja, en vanlig långärmad t-shirt och ett par skor. Allt för under 600 kr, jag är hel nöjd:D

Pratade med Mill innan idag och planeringen för slutet av veckan är i full gång :D Kommer bli så sjukt mycket mys och äckligt skoj kan jag säga. Det börjar på torsdagen då hon kommer hit och vi ska käka och ha one tree hill maraton. Sen ska hon även sova här och på fredagen fortsätter vi med oth och sen på kvällen blir det "baröppning". Yeah, bra början på en bra helg måste jag säga :D 

Sen har även planer börjat smidas för påsken och veckan efter påsk. Finns en hel del planerat och en del som är lite oklart fortfarande. Men jag har en sak som jag verkligen längtar till, en speciell sak som kan bli så jäkla bra! Jag håller tummar och tår kan jag ju lätt säga :D  

Just det har även fått tid till magnetröntgen med mitt ben så ska dit den 30 mars, skönt att äntligen få ett svar.

Jag är trött på allt negativt och jag tänker stänga av det nu, tänker du fortsätta så visst varsegod. Jag orkar inte ens bry mig längre, bara du som är pinsam i slutet. Men för min del kommer du nu att vara tyst så för din egen skull, säg inte ens något.  

Nä nu väntar jag på att Mill ska ringa så vi kan skvallra lite sen ska jag krypa ner i sängen med godis och kolla film. Perfekt och mysig avslutning på den här helgen :)



Jag är lycklig, inget negativt och nu ser vi framåt.

Svarta naglar och hög musik

Ja, det är precis så jag avslutar min tisdags kväll. Har nyss målat naglarna svarta och musiken står på ganska hög volym trots att klockan börjar bli mycket. Tidigare ikv blev det en snabbis på ikea med pappa, städning och sortering på rummet och även en del fixandes med mitt cv och personliga brev som jag ska skicka iväg imorgon, håll tummarna för det gör jag!

Imorgon har jag ställt klockan , för en gångs skull, tänkte ta det sista stöket här hemma innan det är dags att fika med Emelie vid 12 tiden. Ska bli super trevligt att träffa henne igen då det var så längesen sist :(.

Ne nu kallar sängen så får väl ta och krypa ner där :)

Forever young

Så har man fått en hel del gjort idag med då. Har blandannat varit hos tandläkaren , två gånger :P Först kollade de på min mjölktand (ja jag har en mjölktand kvar) men bestämde sig för att den sitter bra där den sitter och att om jag bara sköter den kommer den sitta där hela livet, skönt att höra så jag slipper va tandlös där jag har den:D Sen gjorde jag en undersökning för att kunna ta reda på i vilken premiegrupp jag ska vara där jag tecknade försäkring vilket man måste göra det året man fyller 20. Jag hade tur för jag hade fina tänder och va därför i den bästa och billigaste premiegruppen:)

Efter det åkte jag hem och la mig en stund och sen började jag ringa runt, dels på jakt efter jobb, dels till min jobbcoach och dels ett till samtal som jag inte tänker nämna just nu :P

Nu har jag precis varit inne på studera och sökt två utbildningar till hösten. Båda utbildningar hade med ledarskap att göra och verkade väldigt intresserade. Nu får vi bara hålla tummarna på att jag kommer in, om jag inte ångrar mig vill säga :P

Usch finns verkligen en hel del som måste skötas som tex försäkringar , utbildningar och räkningar som ska betalas. Tänk om man alltid kunde vara liten och låta alla andra sköta dessa saker åt en. Fast ifs, några av sakerna är faktiskt rätt spännande, tex utbildningar. Ska bli kul att se var man står om 10 år. Man har ju sina drömmar måste jag säga :D

Ne nu kallar verkligheten, ett stökigt rum och jobb som ska sökas.

Dream

Så var det måndag igen och en ny vecka har börjat. Just idag hade jag jag ifs inget planerat men imorgon blir det tandläkaren och på onsdag jobbcoach. Jag har gett mig tusan på att få jobb och det nu! För fick ett super skojigt samtal innan, ska forska lite mer på det idag och imorgon tänkte jag. Men för att drömmen ska bli sann och inte förbli bara en dröm så behövs det pengar och det får man av att jobba. Så snälla rara Gud, ge mig ett jobb! Jag håller på att tråka ihjäl av att bara gå hemma.

Jag är dessutom super glad för Ewas skull då hon idag får komma hem från sjukhuset.
Känner att jag har ett sjukt lyckorus på gång, man kanske ska gå ut och skrika av sig lite:D

Eller när man ändå är på så gott humör och känner att allt går att göra så kanske man borde passa på att städa.
Ja en städning får det nog bli!

Nu ska jag bli städtant för någon timme , återkommer kanske sen :D

Slöis söndag

Så var även den här helgen slut. Kvällen igår var super trevlig och fylld med prat, skratt och nya bekantskaper, gamla med för den delen.

Idag vaknade man vid sju tiden och mådde rent ut sagt skit. Fick ringt mamma så kom hon över och mötte mig så gick vi hem till henne och jag kröp ner i min säng där ist. Efter ett tag lyckades jag somna om och sen sov jag till strax innan 12 sen blev det frulle och bara tv hela dagen.

Rätt skönt att bara ta det lungt men dagen började ju verkligen inte på bästa sätt..

Hade jag fått bestämma den här dagen hade den varit helt annorlunda men tyvärr får vi ju inte bestämma allt här i världen utan vissa saker är bara att acceptera och det var vad jag fick göra idag.

Nu blir det till att titta på Wallander och sen sova.



Tiden med dig har så här långt varit ett lyckorus och det kommer det fortsätta att vara

Girl power!

Min helg började igår vid 11.30 tiden då Mira hämtade upp mig och mina två nya bästisar, kryckorna. Det blev lunch på jenssens vilket var väldigt mumsigt och sen en runda på stan. Hittade en hel del skoj men köpte inget. Efter stan åkte jag till sjukhuset för att hälsa på Ewa även Hanna var där så vi bestämde att så fort Ewa är frisk blir det Jenssens (då Ewa aldrig ätit där vilket är galet!) och bio. Jag längtar till denna dag kan jag säga! När jag varit på sjukhuset 1,5 timmar åkte jag bussen direkt ner till Höllviken och hem till Ida där Vicky senare hämtade oss för att åka hem till henne ist. Där blev det månadens godaste mat :D Blev sallad, vitlöksstekta räkor och bröd som vi doppade i sås och sen till efterrätt blev det fruktsallad med någon färskost som smakade vanlig. Sjukt nyttiga va vi och det lär ätas igen för som sagt det var lätt iaf den här månadens godaste mat, kanske tillochmed årets!

Vid tolv tiden åkte jag och Ida hem till mig för att sova och idag åkte vi in till stan vid halv tolv. Handlade faktiskt idag, en riktigt snygg svart kjol från hm för endast 50 kr :P Ibland blir man riktigt glad för det lilla ska jag säga.
Än så länge har alltså helgen ändast bestått av att träffa några av mina underbara flickor, girl power!

Men nu blir det snart ändring på det för ska göra vid mig nu och sen bär det av till Svedala och 25 års fest :D

P.S I love you

Visst måste filmen P.S I love you vara en av vår tids bästa kärleksfilmer, iaf jag tycker det. En film med budskap, skratt, tårar, vännskap, kärlek och underbar musik. Kan man be om mer av en film ? Nä jag tror faktiskt inte det och just därför fick just den filmen förgylla min torsdags kväll. Klarade mig dessutom från tårar den här gången, det var första gången det hände och har sett filmen ett par gånger om man säger så. Men jag menar, hur kan man egentligen undvika att fälla en tår till den här hjärtgripande, sorgliga men ändå så lyckliga film. Hur kan man undvika att sitta och undra när nästa brev kommer eller hur kan man stoppa det stora leendet på ens läppar när Holly väl går vidare?



Holly hade dessutom ett underbart vinrött nagellack på sig i några av scenerna som jag blev stört förälskad i, förstår inte hur jag har kunnat missa det tidigare men nu vet jag iaf vad jag ska ge mig ut på jakt efter :P  

Ne nu blir det en stund med mysig musik , målning av naglar (får bli svart den här gången) och sen blir det sängen.

Dancing the whole way home

Hade idag tid på vårdcentralen i Vellinge för att låta en läkare titta på mitt ben. Fick träffat en kvinnlig läkare som va super trevlig och då hon misstänkte att det kunde vara en propp i benet skickade hon mig akut ner till Trelleborgs akut för att ta blodprov och bli röntgad. Blodproven visade ingenting och där fick vi även svaret att det inte var någon propp, skönt! Röntgen visade heller inget speciellt men då en vanlig röntgen inte visar inflamationer eller om jag har vätska i benet ska jag göra en magnetröntgen på benet om max en månad, fram till dess är det kryckor som gäller för min del. Skönt att börja kunna bocka av saker det inte är iaf, snart kanske vi har ett svar på vad det faktiskt är. Det ända tråkiga är kryckorna som man ska använda i drygt en månad och dessutom blivit tillsagd att ta alvedon fyra gånger dagligen för smärtan. För alla er som inte vet så är det otrloigt jobbigt för armarna att gå på kryckor men får se det som träning som mamma sa. Tackar iad mormor som satt med mig på akuten idag, gick ifs på tre timmar drygt vilket är ganska snabbt tycker jag.


När jag gick hem gick jag över en runda till mamma. Där hade jag dels fått tbx pengar från mas som jag tydligen betalat för mycket i samband med min opperation. Sen fick jag även papper på hur mycket jag får i lön från coop och en trevlig överrasking var att jag den här månaden får min semesterersättning som jag inte ens visste att jag skulle få och verkligen inte att den skulle va på så pass "mycket" som den faktiskt va.

Hade jag kunnat hade jag dansat hela vägen hem så glad jag blev över det, lite glädje en sån här grå dag satt ju inte alls fel kan jag säga :D Och jag lovar att jag ska igen dansen som tyvärr inte blev av så fort mitt ben tillåter:D

Nu ska jag bara ligga och ta igen mitt ben då det är i stor protest efter alla undersökningar idag. Orkar jag ska jag även sortera bland mina papper tänkte jag.


Lugn kväll

Efter maten idag blev det en runda till ikea med pappa där jag tänkte mig bort och planerade hur den blivande lägenheten ska se ut :P Provade olika soffor, kollade köksborg och andra små saker så som strykbräda :P
Va rätt skoj faktiskt men nu är jag bara ännu mer taggad för egen lya :D

När man kom hem så kom Christian över, blev att vi gick till willys för att köpa godis och sen satt vi mest och snackade skit som vanligt :P Bland annat blev det en del prat om utbildningar och jobb i framtiden. Vi har ju en gemensam sak där, polisyrket. Får se hur det blir för oss på den punkten och om någon av oss når dit, ser ju mörkt ut för min del så håller tummarna för han ist :D

Ne nu blir det lite tv tittande innan sängen kallar.


Håll tummarna!

Kom precis hem från min jobbcoach. Hon fick läsa ett cv som jag skickade iväg tidigare i veckan och hon var väldigt posetiv och tror verkligen att de ska höra av sig i nästa vecka då de ska börja kalla till intervjuer. Så hon passade på att intervju träna lite med mig också vilket gick utmärkt och nu hoppas jag bara ännu mer (om det ens är möjligt) på att de ska höra av sig. Jag är verkligen taggad och vill verkligen ha det här jobbet, det hade passat mig perfekt!

Påvägen hem gick jag inom banken och fixade med min internetbank som av någon anledning har lagt av, antagligen för att jag haft datan på lagning och att dom där nollställde den. Men nu är det fixat iaf så jag kan hålla koll på de lilla jag har där :P

När jag kom ut från banken fick jag ett samtal från min sjukgymnast som nu ska skicka vidare mig till en läkare för att kolla benet. Kom blir en lång väg innan man exakt kommer veta vad problemet är men det är det värt så länge det blir bra :D

När man kom hem ringde man ett samtal som jag verkligen håller tummarna för. Hon pratade på i andra änden så man kan ju hoppas på att hon är med och drar i trådarna :P

Nu ska jag ta och plocka undan lite på rummet och bland mina kläder med musiken på högsta volym.  
Känns verkligen som man har fått ut en del av den här dagen. Nu håller jag bara tummarna på att allt går vägen och jag får precis som jag vill :D Så jag ber er med, Håll tummarna för mig!

Dagen fortsätter

Strax innan sju blev sofforna hämtade, blev lite klydd innan vi fick ut dom men det löste sig.
Sen körde jag direkt in till sjukhuset för att hälsa på Ewa, inte alls kul att se dig så dålig gumman men du e snart frisk ska du se!

Nu väntar en lugn kväll framför tvn. Och imorgon blir det arbetscoachen och kanske träffa Christan.


Saknar dig, kom hem!

a beautiful lie

Klockan är halv två , va uppe en runda vid halv 8 och var ute med hunden och så sen lyckades jag somna om och sov till 12.

Ringde ett samtal som verkade lite halvt posetivt då dom visste vem jag var men vi får se hur det blir i nästa vecka. Sen ringde jag till Ewa, ska försöka åka in till henne idag eller imorgon. Du är stark vännen <3

Känns som allt är en vacker lögn. Det är bara en lögn som vi fortsätter leva kring.
Hur gör man för att ta sig ur? Hur gör man för att känna sig accepterad och hur gör man för att glömma?
Önskar jag visste för då hade den här lögnen inte funnits och förmodligen inte klumpen i min mage heller.
Jag är slut på ord och försök, slut på förklarningar till varför allt är som det är.
Men vem vet, jag kanske bara har fått allt om bakfoten. Men varför känns det då som vi lever i en vacker lögn?
Jag vill leva i en vacker sanning..

Va f*n!

Har haft en underbar dag och man känner hur alla knutar börjar knytas upp.
Man har fått en del fixat som skulle fixas och man har även pillat lite med sånt man tycker är kul.
Fått en del trevliga sms och ringt ett trevligt samtal.
Sen kommer det som ett slag i magen, ett oväntat sms.
Vännen min är inlagd, ännu en gång. Varför gör dom dig inte bra?!
Är så jäkla orättvisst, du förtjänar inte detta :(
Men Ewa, det är som jag sagt så många gånger innan, du är stark och envis. Jag vet att du tar dig genom!



När det känns som du inte orkar mer ska jag orka för dig, min älskade ängel!
Jag älskar dig<3

Good Times

Jag måste bara säga att jag älskar vädret utanför fönstret, jag menar vem har inte saknat en blå himmel med en stor gul sol på? Man känner hur sommaren sakta närmar sig och att snart är vi alla samlade en sen sommarkväll som innehåller skratt och vännskap. Snart kommer den bästa tiden på hela året, tiden jag längtat efter så länge.

Dagen till ära har jag varit i stan med Camilla. Hittade massa skoj tex en tjocktröja, en kjol, x antal tröjor och en oversize kavaj. Eftersom min ekonomi strejkar lite just nu inhandlades det tyvärr inget men ibland räcker det med att fönstershoppa för att få upp mitt humör:D Och när jag dessutom hade Camilla vid min sida kunde dagen inte blivit bättre.

Vi pratade så klart massa strunt med som vanligt och blev en del prat om hennes 20 års dag som ligger runt hörnet och lurar. Då blir det fest och skratt ska jag lova! Och eftersom hon fyller år i april innebär detta också att det är en månad mindre till sommaren är här. Ojojoj vad jag längtar men snart är den här, den fina sommaren med alla skratt!

Feeling Good

Dålig uppdatering, jag vet men jag får väl skylla lite på att min helg (enligt mig) började redan i torsdags.
Då bjöds det på fika med Acke som nyligen kommit hem från canada och efter det åkte man hem till Christian och snackade massa strunt , som vanligt. Senare på kvällen kom dagens och veckans höjdpunkt, pojken min kom hem från lumpen.

I fredags var vi bara mest i pojkens systers gamla och nya lägenhet (som ligger i svedala och är super fin!) Kvällen avslutades med film.

Lördagen bjöd på en runda till mediamarkt och sen bowling på kvällen, dock förlorade jag precis som vanligt. Men det var skoj och för mig är det de som räknas :D

Och idag har man bara tagit det lungt, sagt hejdå till victor som tyvärr är borta minst 1,5 veckor den här rundan då han har helgtjänst.

När man kom hem åt man med syster och pappa och sen har man mest legat i sängen och latat sig.
Imorgon börjar med en fika och en runda på stan med Camilla och sen ska jag återgå till mitt heltids jobb, att söka jobb. Synd bara att det inte ger pengar.

Har ifs skickat iväg några cv så håll tummarna för mig.

Nu ska jag återgå till popcornen och filmen "music and lyrics" som går på på trean.

I hate this part

Hur tråkigt är det inte att bara gå hemma hela dagarna?
Börjar bli så sjukt trött på det. Tryckte iaf ut lite cv idag så ska få ut dom imorgon.
Håll tummarna för mig för jag känner på mig att där ute någonstans kan jag göra riktigt stor nytta.

Har dessutom fått tänka om lite då det gäller utbildning till hösten eftersom jag som det ser ut nu inte kommer kunna träna upp mig själv och mitt ben i tid för uttagningarna till polishögskolan och polisförberedande.
Sjukt surt men har hittat en del andra intressanta utbildningar idag som jag ska söka ist så får hoppas på att man kommer in där ist.

Utöver det så har jag även tittat lite lägenheter idag och kan lova att så fort jag har en inkomst så har jag även en lägenhet. Håller speciellt tummarna för två olika men får se vad tiden säger om den saken.

Som sagt tre stora saker som saknas i mitt liv just nu men snart e de där, snarare än vad jag vågar hoppas på. Jag ska nå dit och få alla tre. Jag nöjer mig inte med det lilla om man säger så :D

tisdag

Vaknade upp imorse med Sofia vid min sida, mys på det ;).
Sen åkte man in till sjukgymnasten och det är nu bestämt att han ska skicka vidare mig till någon annan för att bland annat röntga mig. Så får vi se var det leder :)

Efter det träffade man Ewa, blev prat och skratt som vanligt.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova för imorgon ska jag försöka få en del gjort.
Bland annat ringa jobb och städa.


En bra dag

Vaknade vid två , känndes dock som jag hade kunnat sova längre men tvingade mig själv upp då.
Började med att ringa ett samtal som jag hoppas kan leda till något positivt.
Sen ringde mamma och berättade att min syster ska sjunga på en konsert på sin skola i Malmö ikv så ska åka och titta på den.
Sen pratade man med Acke som nyligen kommit hem från canada där han varit i ett halvår så bestämde att det blir fika med han på onsdag. Och efter fikan ska jag kanske träffa Camilla.
Pratade även med Sofia och hon kommer till mig senare ikv och sen ska vi även träffas imorgon efter min jobbcoach och sjukgymnast.
Och som pricken över i:et fick jag veta att pojken kommer hem på torsdag ist för fredag.
Min dag, har så här långt, varit en bra dag:)

Nu ska jag göra vid mig, äta och sen hämtar mamma mig så blir det till att åka och titta på älskade syster när hon sjunger :D

att inte räcka till

Känslan av se nära och kära runt omkring en som mår dåligt är något av det värsta jag vet.
När jag sen dessutom inte vet vad jag kan säga eller göra eller helt enkelt inte kan göra det bättre känner jag mig så maktlös. Hatar känslan av att inte räcka till. Önskar jag kunde ta bort all er smärta, ilska, sorg och allt det som gör er illa. Hade jag kunnat hade jag tagit all er smärta själv bara för att ni skulle få slippa den.

Hatar att se hur det sakta ser ut som du försvinner, du skriver om att må dåligt osv men det finns ingenting jag kan göra. Önskar jag kunde hjälpa dig, vet att det varit ett tufft år men vi tar oss genom. Du är en del av mig och jag blir knäckt av att se dig så nere, så förstörd. Du är stark, det vet jag. Du kommer att fixa detta, du kommer att få känna den totala lyckan ibland.

Och Ewa du ska veta att hade jag kunnat ta fram ett läckemedel som gjorde dig bra hade jag gjort det oavsett vad det hade kostat mig. Det är så otroligt orättvisst att du bara får tråkiga beskeed hela tiden. Men vi hoppas att även din tur vänt nu. Som du själv uttryckt det, en dröm i en mardröm. Skyddsänglen du fick av mig kanske hjälpte trots allt.

Hur gör man egentligen när en nära får ett samtal av det värsta slag? Hur gör man för att personen inte ska falla ihopa och inte vilja resa sig igen? Hur gör man för att visa att man finns där varje sekund när man vet om att det inte finns något man kan säga för att hjälpa personen eller ta bort hans/hennes smärta.

Nä jag gillar inte alls känslan av att inte räcka till. Önskar så innerligt att jag hade kunnat hjälpa er men jag vet verkligen inte vad jag ska göra. En maktlöshet som inte går att beskriva hur tung den är i ord. Jag önskar att jag kunde ta bort all er smärta och det som tynger er, det gör jag verkligen.


Jag är så glad att jag hittat lyckan, lyckan i dig

RSS 2.0