Don't stop believin'

Streetlight people
living just to find emotion
hiding, somewhere in the night
don't stop believin'
hold on to the feelin'



Ibland räcker det faktiskt med att aldrig tappa hoppet, aldrig sluta tro. Jag vet om att det är svårt att ibland inte tappa tron och hoppet men det är i dessa stunder det är som viktigast att hålla fast vid det man tror och hoppas på. Jag har själv en tattuering som står just för tro, hopp och kärlek och borde därför dagligen bli påmind om detta men jag tappar med tron och hoppet ibland. Det är då skönt att veta att man har underbara människor runt omkring sig som hjälper till att hitta detta igen. För några månader sen tappade jag både tron och hoppet om en del saker. Bland annat om att kunna bli polis, visserligen tvivlar jag på den saken än idag då mitt ben fortfarande inte är helt bra men jag kommer göra mitt bästa för att nå dit. Men jag tappade även tron om andra saker. Jag började leva ett liv utan dessa saker i mitt liv, började anpassa mig för något jag antagligen inte alls ville. Jag skriver antagligen för att jag helt enkelt inte vet. Jag trodde att jag ville men idag inser jag att jag förmodligen bara försökte inbilla mig själv det vilket är väldigt fel och i slut ändan sårar det nästan bara ännu mer. Dock reagerade några av mina vänner med orden "det är kul att du är lycklig men vi vet båda att detta inte är rätt för dig". Och nu efter ett tag, efter att få smält dom orden inser jag att dom hade rätt. Jag fick även höra ord om hur mitt leende var och när jag verkade vara som lyckligast. Jag ska verkligen vara glad att jag har så smarta vänner som jag har för även om jag är lite seg insåg jag för ett tag sen att dom verkligen hade rätt i det dom sa. Jag har börjat få upp min tro och mitt hopp igen och den här gången tänker jag inte släppa det så enkelt. Och på sätt och vis har jag redan fått tillbaka det jag förlorade på ett sätt. Det jag vill säga är väl att tappa aldrig tron, tappa aldrig hoppet. För hur omöjligt en sak än verkar så kan det gå ändå. Är det meningen så kommer det att lösa sig. Jag trodde inte själv så mycket på ödet innan men jag börjar inse mer och mer att det kanske finns ändå. Jag tror nämligen att ödet träffat mig och att det är meningen att vara såhär, hur kan det annars komma sig att det har kommit tillbaka till mig fast jag försökt säga hejdå till det? Den här gången ska jag kämpa in i det sista, jag tänker inte sluta att varken tro eller hoppas!


Siste maj

Så var det siste maj, imorgon börjar sommarmånaderna. Men vart är det där super fina vädret? Visst vi har det hyfsat fint med sol och ganska varmt men verkligen inte så varmt och soligt som man kan hoppas på att vi får inom kort.

Idag sov jag länge sen har det tvättats, gjort läxor, bakats kladdkaka och lagats mat. Nu ska jag nog sova ganska snart , är rätt trött. Imorgon ska jag hämta saker i pappas lägenhet, fikas i stan med Linn och Micke och sen ska jag hitta på något med barnen innan det kanske bär av in till stan igen på kvällen.

Nä nu tror jag att jag sätter på sex and the city och somnar in till den:)

Underbar helg!

Så var den här helgen slut. Den har verkligen varit helt fantastisk och det har hänt saker precis hela tiden, så som det ska va.
I fredags kom Sofia upp efter mycket om och men med förseningar med flyget osv. Men till slut var hon äntligen här! Då bar det av till grönan med henne, Linn, Fredrik, Micke och Jimmie. Blev en massa åkandes och man kände sig verkligen som ett barn igen när man sprang där mellan allt. Kvällen stora förvåning var det nog dock Sofia som bjöd på. Var nämligen så att vi tre tjejer skulle passa på att åka spöktunnlen medans killarna åkte frittfall (vi vägrade åka den) Men vi fick det tråkiga beskeedet att man bara fick sitta två i varje vagn. Sofia offrar sig och säger att hon kan åka själv. Så jag och Linn hoppar in i första vagnen. Kanske borde nämnas att jag typ la ner i hennes knä och skrek mig igenom hela turen medan Linn kramade mig och skrek i kapp bäst hon kunde. Lättskrämda jävlar är vi:P Iaf så kom vi till slut ut från den "hemska" turen och stod och väntade på att Sofia skulle komma ut ensam i sin vagn. Tji fick vi för ja ut kom hon men inte ensam. Bredvid henne satt en kille vid namn manfred. Tror ni vi blev förvånade eller? Jag och Linn fullständing brast i skratt och sen kunde nästan inget stoppa oss fråns vi hörde kommentaren "det känns i pungkullorna" från killen bakom oss när vi åkte flygande mattan:P Och sen på båten när vi fick träffat på Johan sparrow. Vi kom med frågan kommer du här från stockholm? svaret blev; nä jag seglar mest. Rätt klockrent måste jag säga:P Efter grönan bar det av för en runda till nivå 22 och sen hem.


Inte allt för smickrande bild men kul hade vi:P


Grabbarna va också med såklart men fråga mig inte varför alla sitter med händerna uppe:P

Lördagen började med att jag och Sofia gick och shoppade. Sofia har nog slagit nya rekord i att spendera pengar på kort tid:P Men kul hade vi och mycket fint hittades. Sen fick vi ont om tid så snabbt hem, fixa sig och sen bar det av hem till Victoria där det bjöds på lasagne. Va verkligen super gott och super trevligt. Efter det var vi ett gäng på 5 stycken som gav oss av in till stan för att dansa rumpan av oss. In på grodan sergel, Sofia och Linn utbrister där är ju "Robinson Robban". Vet inte riktigt hur jag, Linn och Sofia hamnade vid deras bord men det gjorde vi iaf. Tror det dröjde två min innan "robinson robban" började prata om sig själv som tredje person, något störigt. Så vi drog oss därifrån, letade rätt på våra pojkar och sen dansade vi till både fötter, ben och allt annat inte orkade mer.



Jag, Sofia och Linn inne på grodan sergel

Och idag sov jag och Sofia länge och sen bar det av in till stan, mötte upp Fredrik och sen gick vi till tacco bar för att käka. Mums måste jag säga, speciellt då vi fick en tallrik med nachos gratis:P
Sen åkte Sofia hem vid 4 tiden:( Då blev det lite tittandes i affärer för mig och Fredrik och sen ringde Linn och frågade om vi ville följa med henne och Micke på bio och se Prince of persia. Sagt och gjort så träffades vi på hötorget för att köpa biljetter sen åkte jag hem snabbt för att lämna lite saker och sätta på mig mer kläder och sen bar det av in till stan igen. Filmen var mycket bra och jag kan bara säga en sak, SE DEN!
Perfekt avslutning på en underbar helg. Har verkligen haft the time of my life. Har jag sagt innan hur mycket jag älskar Stockholm?


Sofia idag på pappas balkong

Tack raring för att du kom upp. Har verkligen varit super trevligt. Och räknar med att du kommer upp snart igen då du hädanefter bara kan tänka dig att shoppa i stockholm;)




today is the day!

Så var det äntligen fredag, dagen vi alla längtat efter:D
Jag ska snart bege mig med saker till lägenheten, ska även köpa lite mat på vägen. Får hjälp av sötnöten Linn:D
Sen hem igen, göra vid sig, hämta den yngsta flickan på skolan och sen bär det av in till stan. Lämna barnet på hennes mammas jobb och sen för att möta Sofia :D Oh den här dagen kommer bli så bra, hoppas bara på lite bättre väder?!

Kom och tänka på en sak innan, jag har fått riktiga "sommarben" utan att veta hur:P Har två skrapmärken på ena foten (dom vet jag ifs att dom kommer från en klack:P), två märken på ena knäet, ett långt rivmärke plus ett blåmärke på ena låret. Frågan är hur jag lyckas med allt :P

Nä nu är det dags att börja bege sig till bussen :)
Bilden förklarar ganska bra hur jag känner mig just nu :D

Crazy

Snart är det äntligen helg! Och det kommer verkligen att bli crazy vill jag lova. Imorgon kommer Sofia vid halv 5 så bär det av för att lämna väska osv i lägenheten sen bär det av för att käka något vid slussen och sen ska vi möta upp de andra för att åka till Grönan:D
På lördag blir det en dag med shopping sen skulle det ju varit tjejmiddag hos Victoria men det har blivit lite ändring på de, även boysen är välkommna;).
Söndag lär nog mest gå ut på att återhämta sig och sola för sen åker Sofia hem igen vid 4 tiden :(

Men det har ju faktiskt varit en dag idag med och den har mest gått ut på att mysa i solen med Linn och Victoria plus ungar. Det pratades om outfits för helgen osv. Både jag och Linn är klara med kläder både för imorgon och på lördag. Då måste man fan längta eller så är vi bara lika hopplösa när det gäller vår kärlek till kläder:P



Linn och jag på grodan för någon helg sen:D

Mys med Linn

Det här med att jag ska ta det lungt själv vilket jag skulle ha gjort både igår och idag verkar gå sådär. Men inget mig emot. Igår blev det film hos Linn och nu i skrivande stund är hon på väg hit. Vi ska väl kolla kläder, kolla film och sen tänkte jag bjuda på lite fruktbricka och kex:) Nyttigt ska det ju va ;)


nelly.com

Har precis suttit och kollat lite på nellys hemsida dom har ju frifrakt resten av månaden. Pratade lite med Linn samtidigt och som det ser ut nu ska vi slå ihop våra shopping galna huvuden på fredag förmiddag och beställa hem lite :D det som lockar mest för mig är ett par höga svarta skor, ett oversize linne och en svart ganska genomskinlig svart tröja och ett svart flätat armband. Detta kalaset kommer gå på ca 400 kr, billigt va? E nog bara på nelly man kan få tag på så mycket för så lite:P
Skorna kommer att vara super snygga till både jeans och kläningar, lite allt i allo skor och det behöver man alltid.
Oversize linnet tänkte jag väl främst matcha till ett par jeansshorts och/eller min jeansskjorta.
Och tröjan kommer att vara snyggt till både jeans/shorts och min höga svarta kjol alltså en väldigt bra investering som passar till allt ;)
Och armbandet för följa med bara för att jag älskar armband:P
Men som sagt vi får se på fredag vad det blir, får hoppas på att iaf skorna finns kvar då det är dom jag är mest sugen på :D

Nä nu får jag sluta upp med att drömma mig bort i shoppinglandet. Ska snart cykla och hämta Alice på skolan och sen ska jag laga kyckling fajitas tänkte jag:P Hoppas barnen uppskattar det med bara. :)

Avatar

Då har jag precis som de flesta av er andra sett Avatar nu. Det blev nämligen filmkväll igår med Linn och Micke och då va det den här filmen som det bjöds på. Tyckte verkligen den va super bra men då jag va lite ofukuserad imellan åt kanske jag hade lite smått svårt för att hänga med och det resluterade i en rad olika frågor från mitt håll:P Hoppas ni inte led rent för mycket av det Linn och Micke ;)

Pratade även med Ida i tele, hade högtalaren på vilket roade både Linn och Micke då dom nu förstod att jag inte pratar så grov skånska om man jämför med andra:P Så nu tycker jag att det är färdig mobbat ;)

Idag ska jag bara ta det lungt och leka med barnen, har ifs precis tvättat en maskin med och vattnat blommor.
Borde egentligen ta mig till apoteket med då jag tror att jag lyckats få pollen. Kliande ögon, en täppt näsa som ändå rinner och en jäkla massa nysningar per dag är inte speciellt trevligt måste jag säga.

Snart är det äntligen helg, dock lite ändrade planer då Sofia inte kommer imorgon utan på fredag. Efter hon har kommit blir det antagligen grönan (om vädret är bra) med ett gäng trevliga människor. Har sagt det innan och säger det igen, den här helgen kommer bli bäst!



ut med det gamla och in med det nya

Nu har även vädret här i stockholm tyvärr blivit sämre. Hoppas dock att det blir bättre igen till senast helgen.
Gårdagen spenderades med tvillingarna, Linn och hennes bebis på skansen. Har aldrig varit där innan så va kul att se vad alla pratat om :P. Hade en super mysig dag och hade tur med solskenet och att det var lagom varmt för att gå där :). Efter skansen åkte vi hem och hoppade lite studsmatta, dansade lite då dom ska ha melodifestivalen på sin skola. Sen lagade jag mat och efter det bar det av in till stan för min del. Där träffade jag dels pappa och fick nycklarna till lägenheten som jag och Sofia ska sova i till helgen :). Och sen bar det av vidare. Blev en del prat om gammalt och nytt och jag bestämde mig för att kasta ut det gamla, bokstavligentalat. Jag kastade något som på sätt och vis varit en del av mig i ca ett halvår rakt ner i en soptunna. Kändes ganska bra faktiskt. Som sagt, ut med det gamla och in med det nya tycker jag låter som en bra sak och verkligen något att eftersträva. Är trött på att leva kvar i något gammalt, vill ha in allt nytt i mitt liv ist.

Idag är det verkligen super tråkigt väder utanför fönstret, grått och kallt. Så blev ingen solning idag men snart kommer barnen hem och då bär det av till stallet. Sen ikv kanske jag ska träffa pappa eller bara ta det lungt med en film :)


Bild på mig och Linn igår från skansen.
Vitt linne, gina tricot
Svart kofta, hm
Svart kjol, indiska
Brun väska, ullared
Ring, hm

Regn?!

Hm idag har vi verkligen super mysko väder i här i Stockholm. Vid 9 vaknade jag av att det smattrade mot rutorna. Då kände jag bara jaha, då va det vår tur med dåligt väder nu då. Vid tolv vard et uppehåll och såg ut som det skulle bli sol. För tio min sen va det riktigt skyfall i typ 7 min och nu tittar solen fram? Hm, svårt att bestämma sig? Hoppas iaf med att det slutar med sol och att det blir sol imorgon då jag ska gå på skansen med tvillingarna :)

Nä nu ska jag snart bege mig till täby centrum med min äldsta flicka för att se the last song på bio. Ska bli super trevligt måste jag säga. Och efter det bär det av direkt hem till Victoria för min del där det bjuds på mat. Verkligen perfekt avslutning på en underbar vecka och en underbar helg!


Ska man eller inte ?

Den frågan stod jag inför precis jag bestämde mig för att man skulle:P Ni kanske undrar vad? Jo gå dom 100 m ner till coop för att köpa en chips påse och en cola flaska. Så nu sitter jag här med mina nyfunna vänner. Ikväll ska jag bara mysa tv och film och börjar med finalen av Jakten på Julia tyckte att jag såg att 27 dresses går på fyran ikv med så den får väl följa upp kvällen sen:P

Imorgon blir det bio med Caroline (min äldsta flicka) för att se the last song. Hon ska få det i födelsedags present av mig då hon fyller 11 i veckan men passar på att åka till Kroatien över sin födelsedag:P
Efter bion ska Victoria bjuda mig på middag. Kommer alltså få en super trevlig söndag och avslutning på en underbar vecka i mitt älskade Stockholm :D

Sofia kommer!

Oh just nu e jag så sjukt glad:D
My soulmate Sofia kommer upp till helgen, eller ja som det ser ut nu kommer hon redan på torsdagen:D
Kommer hon på torsdagen ska hon bo hos mig hos familjen torsdag-fredag och sen på fredag ska vi åka till pappas lägenhet för att bo där över helgen. Ska verkligen bli så sjukt skoj att hon kommer upp, har saknat henne. På torsdagen lär vi väl bara ta det lungt kan jag tänka mig. Fredagen blir det att va med barnen och sen åker vi till pappas lägenhet sen kanske det blir en runda på stan på kvällen. På lördagen blir det först en shoppingrunda som jag lovat Sofia och sen blir det tjejmiddag med ett gäng tjejer hemma hos Victoria och sen blir det utgång:) Sen blir det väl mest att återhämta sig på söndagen innan hon åker hem. Oh, den här helgen kommer bli sjukt bra det känner jag på mig :D Snälla gud, låt vädret hålla sig så här fint med bara. Allt blir nämligen mycket roligare när det är fint väder.


Jag och Sofia på min 18 års fest

Jag och Sofia på vår bal förra våren

Jag och Sofia på studenten


Den här helgen är inte ens slut men jag längtar redan till nästa helg trots att det kommer hända massa skoj redan i veckan, tex ska jag antagligen på skansen för första gången :D

Robin Hood

Jag hade rätt om kvällen igår, kvällen invigdes med bio. Vi såg Robin Hood, den var faktiskt riktigt bra kunde dock haft lite djupare handling. Men över det stora hela va den mycket bra. Störde mig på alla människor som gick in och ut hela tiden och på han som kom in och satte sig en halvtimme efter filmen börjat :P
Men sånna smällar får man ta. Jag rekomenderar er att se den men räkna inte med att den ens påminer lite om den teknade för det gör den verkligen inte ;)


Fräknar?

Har precis legat ute och solat i ca en timme. Tyvärr verkar det inte som jag fick någon färg idag heller men den kommer väl snart får vi hoppas:P Däremot tycker jag att jag får mer och mer fräknar på näsan. Annars brukar dom bara visa sig när jag är väldigt solbrun, typ som när jag har varit i Thailand. Men men , dom känner väl för att titta fram nu med fast jag inte är solbrun. Och helt ärligt så har jag inte så mycket emot dom, tycker det ser somrigt ut :)

Nu ska jag göra vid mig och vänta på att äldsta barnet kommer hem. Sen vid 4 ska tvillingarna hämtas. Verkligen super bra start på den här helgen måste jag säga :D



mysa film

Fast dagen inte varit speciellt ansträngande känner jag mig rent slut. Frossan sen igår kväll då jag frös så jag skakade tänder trots att jag hade skinjacka på mig och de andra stod i tröjor bara utan att frysa har dessutom hållt i sig vilket jag tycker är helskumt. Aja får bädda ner mig själv i sängen nu och kolla på en film. Imorgon hoppas jag på fint väder, då blir det till att sola i trädgården till barnen kommer hem. Sen ska helgen välkomnas med öppna armar, kanske med en bra film på bio?

Aja morgondagens planer får jag nog ta då eftersom det känns som jag har noll koll just nu:P
Vet att jag iaf måste diska undan i mitt lilla kök då det tydligen inte diskar sig själv :P

Nu ska jag fundera på vilken film som ska hålla mig sällskap i kväll men tror det blir twilight eftersom jag precis läst klart den boken för andre gången :P

the sun

Solen verkar vara här för att stanna och det gillas starkt. Idag var jag uppe tidigt (ifs inte sovit så bra inatt så kan bero på det) och mötte upp Linn i mörby centrum vid kvart i tio för att åka in till stan och gå där en runda. Blev en lagom runda med lite present shopping för Linns del och en mysig fika. Just det, jag fick två bilder av henne som hon tryckt ut i svart och vitt. Dom två sommriga bilderna där jag sitter på hennes rygg som jag visade tidigare i veckan. Blev verkligen super glad så nu ska jag bara fixa en ram och sen ska jag ha dom på min byrå i rummet :) Tack igen snälla Linn och jag säger än en gång, vad hade jag gjort utan dig här uppe? <3

Gårdagen var väldigt lyckad. Vi började på en bar/restaurang i närheten av stureplan men då där va både ganska dyrt och dom hade inte speciellt god cider enligt mig och Linn bestämde vi oss för att åka vidare till Nivå 22 som är nya favvostället:P Både mysig lokad, härlig stämning och mycket BILLIGT. Vi delade på skratt, tabbar och prat i mun på varandra. Dock trodde nog dom vid bordet bredvid att det va lågstadiedisco då jag kan lova att dom egentligen inte hade åldern inne för att sitta där. Aja , sånna smällar får vi ta ibland:P  Kvällen var som sagt mycket trevlig men den slutade lite sämre tyvärr. Men vi får tänka posetivt, det hade kunnat gå betydligt värre. Och det är skönt att se att så många människor faktiskt bryr sig (var nu alla kom ifrån?). Aja färdig pratat om det negativa då det faktiskt bara va på slutet och vi hade verkligen super trevligt i flera timmar innan. Detta måste vi göra om snart, har ju ifs redan den 29/5 inbokad då det först är tjejmiddag som gäller :D



På bilden har vi gänget som förgyllde min gårdag, dock saknas Micke på bilden då han lekte fotograf hela kvällen :P

Lill lördag

Idag är det lill lördag och det ska självklart firas ;)
Den äldsta tjejen åkte till konståkningen för en timme sen och nu ska jag cykla och hämta tvillingarna. Sen ska maten lagas och det ska lekas lite, kanske hoppa på studsmattan?
Sen bär det av in till stan och antagligen till grodan med ett gäng härliga människor.
Kan lova er att det blir lika livat, pratglatt och leende som leker över läppar som det alltid blir när jag umgås med dessa människor:D



Ett leende förlänger livet brukar man säga.
Då borde jag va odödlig nu om man räknar till att leende som lekt på mina läppar sen jag flyttade till Stockholm.

Mitt nya liv

Jag ingick en liten pakt med mig själv som började igår, jag ska äta nyttigare och börja träna mer. Tex ska jag börja springa ca 3 gånger i veckan hade jag tänkt. Anledning till pakten? Jag måste få pli på min kondition och styrka igen. Tänker tbx till när man tränade basket och dans som mest, var tog den konditionen och styrkan vägen?

Jag började iaf igår med att gå en lång runda med hunden (tjuvstartade i söndags då jag gick 2,5 km med hunden) sen på kvällen blev det en spontan promenad ute på djurgården på ca 6 km med trevligt sällskap. Dock rekomenderar jag inte att gå 6 km i slarvigt knutna converse, det ledde nämligen till vattenblåsor på båda hälarna. Aj säger vi till det kan jag säga! Fick iaf plåstrat om mina hälar så att jag klarade mig hem sen men ska bli spännande och se om jag kan ha mina ballerina och träningsskor idag utan att skrika av smärta:P Aja, vill man vara duktig och samtidigt njuta av det fina vädret får man tydligen lida lite pin:P

Resten av kvällen igår sen spenderades med musik, prat och skratt. Precis så som det ska vara när man är med nära och kära. Blev även en del prat om gamla tider och minnen men det var väl oundvikligt kan jag misstänka.

Nä nu ska jag ut och lägga mig en stund i trädgården för att sola och sen ska jag köra och hämta tvillingarna och sen senare idag blir det stallet med den yngsta tjejen. Lär få dagens motion där eftersom dom bergis ska rida ut och jag ska leda hästen:P



Yttligare en sommrig bild som tog i lördgas på humlan :)


Hej sommar!

Det är så sjukt underbart väder idag. Verkligen älskar det. Har varit hemma hos Linn en stund och solat och hoppas på att jag idag fått lite färg :P
Vi njöt även av härlig musik och massa prat. Helt otroligt att jag hittat en person här uppe som jag klickar så bra med, tycker verkligen det är super bra. Och det är som jag och Linn sa idag, utan henne hade jag nästan varit ensam här uppe :P

Jag fick även bilderna av henne som hon tog i lördags så tänkte jag skulle bjuda på två sommriga bilder.
Själv ska jag göra vid mig då jag nyss kommit ut från duschen. Sen kommer väl barnen hem snart med. Då ska det lagas mat och lekas ute i solen vill jag lova :)






Jag verkligen älskar att sommaren är här! Nu hoppas jag den stannar med bara :D

"... hur mycket kärlek vi missat i rädsla för svek"

De kloka orden kom från Ida tidigare idag när vi pratade. Och hon har så rätt så i det hon säger. Så fort vi blir rädda, osäkra eller börjar tvivla tar vi avstånd för att undvika ett svek, även fast vi inte kan vara säkra på att det verkligen skulle ha blivit ett. Men vad skulle egentligen hänt om vi inte tagit avstånd? Det kanske inte hade blivit ett svek utan något underbart ist. Vi människor är verkligen fega när det gäller det här och tar det säkra före det osäkra även fall det osäkra ibland kanske hade blivit 1000 gånger bättre. Frågan är egentligen hur mycket kärlek man har missat för att vi tagit avstånd för rädslan att bli sårade. Jag kan säga att jag har själv gjort det vid flera tillfällen. Men det är slut med det nu, jag ska sluta lyssna på osäkerheten och tvekan. Jag ska bara satsa, göra som jag själv vill. Och blir jag sårad så kan jag nästan lova att det kommer att vara värt det ändå för vägen dit kommer att vara underbar. I stockholm är allt möjligt och jag tänker inte någon rädsla om att bli sårad hindra mig från något.

Jag vet vad jag vill ha, nu tänker jag inte låta något hindra mig från att ta det..

This love

Jag ber om ursäkt till alla som utsattes för min och Linns sång igår på chaplins. Vi sjöng this love med maroon 5 och I dont wanna miss a thing med aerosmith. Vi hade skoj som tusan men jag tror tyvärr inte det lät lika bra som vi kanske hade hoppats på :P
Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder från vår fina sång. Och bilderna ser ju ganska bra ut så vi kan ju låtsas att vi ägde och sjöng så att alla tappade hakorna :D













Som sagt vi hade roligt och det är faktiskt det som räknas :D

trött som få

Idag är man lagom trött. Är väl spåren efter dagen igår men det får det vara värt :D Vi började på humlan vid 2 tiden sen blev det grodan vid 5 vidare till fridhemsplan (heter det så?) vid 7 sen till chaplins vid 9. Va verkligen en super lyckad dag med mycket gott sällskap. Tog massor av bilder så dom bjuder jag på lite senare kanske.
Nu ska jag återgå till min bok eller så ska jag åka in till Mörby centrum och lämna tbx linnet jag köpte då det var hål i det upptäckte jag :(

Dagens

Nu bär det av in till stan för mys i solen. Men innan det har önskemål från Ida på dagens outfit så det  bjuder jag på lite snabbt:P



Snötvit virkad tröja är från gina
Avklippta shorts är från gina
Svart linne är från veromoda
Ringen är från hm

äntligen fredag

Så var det äntligen Fredag igen. Inte för att jag haft en speciellt jobbig vecka och därför bara velat ha helg utan för att Fredag just är Fredag, för visst är det en underbar dag på alla sätt :D Den här fredagen har jag spenderat inne i stan med min äldsta flicka. Vi träffade Linn en stund och sen gick vi även i lite affärer med Victoria. Mycket trevligt måste jag säga. Och nu ska jag snart ta mina saker och åka hem till Linn där vi ska ha filmmys.
Får se vad det blir för någon film men tror nästan på en tjejfilm:P

Pratade nyss med Coop i Höllviken där jag skulle ha jobbat en del i sommar. Men eftersom jag flyttat till stockholm och därför bara kommer att vara i Vellinge under 6 veckor och två av dem ska jag jobba på en förskola blev det inte så mycket tider på Coop. Men blev iaf 2 tider i vecka 30 och 4 tider i vecka 31. Så trillar in en del pengar även under mina 6 veckor i skåne vilket passar mig perfekt. Lär väl få tbx på skatten då någon gång med:D

Så med andra ord har jag två veckor under hela sommaren då jag än så länge är helt ledig, vecka 28 och 29. Någon som har något roligt att komma med dom veckorna? :D

Shopping <3

Jag borde verkligen snart överväga rehab för mina shoppingvanor. Men idag blev det ändå inte så mycket:P.
Ett oversize linne från hm , dock inte hel vitt utan med tryck av Aerosmith på. Blev även en stor ring från hm.
Sen blev det lite nödvändigheter som nagelsax, skoskavsplåster och nylonstrumpor:P
Hade iaf en super trevlig dag med Linn och vi har kommit fram till att alla snygga killar gömmer sig i Täby centrum så nu slipper vi undra var alla snyggingar gömmer sig ;)
Linn shoppade med en hel del idag, mer än mig faktiskt men hon köpte super snygga saker så va kul:D Hon kommer lätt bli snyggast i staden när hon visar sig ute i dom kläderna, graaow;)



Som sagt shoppade mitt kära sällskap en del :D



Dagen till ära bar jag
svarta jeans från espri
gamla ballerina från scorett
vitt t-shirt från hm
och min militärgröna "kavaj" från vila
ringen köptes idag och är från hm
och solbrillorna är även dom från hm:P

Täby centrum

Idag är det inte lika fint väder som det var igår i Stockholm men här är underbart ändå:D Dagen till ära bjuder på en runda till Täby centrum med Linn. Har inte träffat henne sen dagen innan jag åkte hem får ca en månad sen så ska bli super skoj att träffa henne :D Har ju massor att planera nu med. Jag åker ju hem 6 veckor ungefär med början v 26 men fram till dess ska massor av skoj hinnas med och efter med för den delen :D

Prio ett som det ska letas efter och köpas idag är ett vitt oversize linne, tänkte ha det under min jeansskjorta:D
Sen ska det letas efter lite smycken med, får helt enkelt se vad som hittas.
Och det som inte hittas idag hittas kanske imorgon då jag ska på stan med den äldsta flickan i familjen, eller på lördag då jag och Linn pratar om att gå och sätta oss i kungsträdgården. Förstår ni vilket lyxliv jag har börjar leva och vilket drömjobb jag har :D

Nä nu borde jag nog snart börja bege mig till bussen, tråkigt om jag skulle missa den ju ;)



Jag är helt övertygad över att Linn kommer att förgylla min dag :D

Dance with me

Trots att jag är orolig över älskade Ewa som är inlagd känner jag att ett lyckorus är på väg inom mig. Pratade dessutom med Ewa tidigare idag och det var skönt att höra hennes röst, hon kommer att bli frisk från detta med:)

Idag har det varit underbart väder i Stockholm. Så jag och den äldsta flickan har varit ute och gått en runda med hunden, sen hoppade vi studsmatta. Och när tvillingarna kom hem spelade vi uno ute i solen. Sen blev det mat, grillad fläskfile vilket var mums. Vid mat bordet pratade vi även om hur framtiden kommer se ut. Och jag trivs verkligen super bra här och dom trivs med mig så vi bestämde att jag ska stanna, är sagt ett år men vi får se hur länge det blir:D Kommer dock att vara hemma under 6 veckor i sommar med start vecka 26. Kommer även att komma hem en runda till studenterna. Oh, äntligen fick jag mitt stockholms liv som jag snart drömt om i ett år. Och det kunde verkligen inte blivit bättre, är i en underbar familj med helt fantastiska barn som är helt underbart söta!

Känns som massa annat med håller på att lösas upp och bli bättre, som jag nämnde tidigare har jag börjat se en person med helt andra ögon igen och det e verkligen underbart. Känner att jag bara vill le hela tiden, skratta åt allt och det är så otroligt skönt måste jag säga. Livet börjar kännas som en dans som jag verkligen älskar och aldrig vill avsluta. Jag har hittat min väg, min dans. Kan du inte komma och dansa den med mig?


Mad

Oh, är så arg. Varför kan inte saker va lite mer rättvisa? Varför händer allt dig? Varför kan dom inte bara göra dig frisk? Tycker det är så jävla orättvist. Precis när man börjat hoppas på att det värsta är över vänder det igen och du är ännu en gång inlagd. Tycker så synd om dig min vän men jag vet att du är stark och tar dig ur detta med. Vi hjälps åt, tillsammans klarar vi allt. För första gången sen jag kom upp till Stockholm igen önskar jag att jag va hemma, hemma hos dig! Men det går inte just nu. Du får ist hålla skyddsänglen du fick av mig nära hjärtat tills vi ses snart igen när jag kommer hem. I den finns jag, i den finns styrka vännen. Jag vet att det är svårt men du måste vara stark raring! <3



Bli frisk hjärtat <3
Och som jag sagt så många gånger innan, jag kommer alltid att finnas här för dig. Du är en av de starkaste personerna jag känner och jag vet att du kommer fixa det även den här gången.

you'll sleep here, i'll sleep there

Why d'ya have to be so cute?
It's impossible to ignore you
Must you make me laugh so much
It's bad enough we get along so well



Nu kallar sänger för mig och jag funderar lite på om den här natten kommer bjuda på en liknande dröm som jag hade inatt, är ifs inte säker på om det bara är en dröm eller om det faktiskt även håller på att bli min verklighet.
Tiden får helt enkelt utvisa och på vägen dit kommer jag njuta som aldrig förr. Jag är lycklig, är i min fristad och har verkligen hittat mig själv igen. Jag har även världens bästa vänner och familj. Kort och sagt , jag är lycklig och tiden för utvisa hur allt annat blir men fram till jag vet kommer jag att njuta av varje sekund i mitt liv, förhoppningsvis mitt liv i Stockholm.

Cola & Kak monster

Under kvällen har jag dels gått en runda sen även myst framför tvn med cola och kakor. Fick bli choklad kakor och vanlijdrömmar. Mums säger jag bara :) Är sedan innan beroende av cola och nu på senaste dar har jag kännt suget efter kakor. Jag menar kakor av alla saker? Haha, ja vi har väl alla våra konstigheter :P

Nu funderar jag på om det börjar bli dags för att sova. Imorgon ska jag fixa lite här hemma. Har nämligen olika saker som ska göras nästan varje dag. Sen ska barnen hämtas vid tre och sen ska vi till stallet då den yngsta tjejen rider. Står även läxläsning på schemat.

Ska även försöka få tag på Linn så vi kan bestämma vilken dag det bli täby centrum och om vi ska hitta på något mer någon dag, detsamma gäller Victoria :)

Känns verkligen super att vara tbx i Stockholm måste jag säga. Men saknar alla er där hemma, mycket ska ni veta <3


Jeansskjortan




Har länge pratat om att jag vill ha en snygg jeansskjorta och i torsdags i förra veckan fick jag en av mamma:)
Har lovat Ida att lägga upp bild på den så här kommer två stycken:P
Jag tänker matcha den med antingen svarta jeans så som jag har det på bilden ovan eller ett par lite roligare strumpbyxor, en svart tajt kjol och ett svart linne så man kan ha skjortan både öppen och stängd. Självklart ska smycken vara på med och tror jag satsar mest på snygga armband och en ring. På fötterna kommer nog oftast mina vita converse att sitta :)
Någon annan som har en bra ide på hur man kan matcha jeansskjortan på ett snyggt sätt? :)


change

Jag har kommit fram till att det inte alltid är negativt att se en person ändras framför ögonen på en för det är inte alltid personen ändras till det sämre. Jag har nyligen (och på sätt och vis är jag väl det fortfarande med om det) varit med om att en person ändras till något bättre, till något jag ser som posetivt. Ifs har jag sett väldigt posetivt på den här personen innan med men sen blev det negativ men nu blir det mer och mer posetivt igen. Va längesen jag tex skrattade tsm med den här personen men det har jag fått uppleva igen för inte så längesen. Och det var härligt, det va härligt att bara ännu en gång få glömma allt utanför och låta skrattet ta över. Att inte behöva tänka på något alls, bara vara sig själv och vara glad. Att kunna vara sig själv med en person är ett måste, annars funkar det inte. Och med den här personen kan jag verkligen de. Känns sjukt att det blivit så fel emellan åt mellan oss bara. Men nu hoppas jag verkligen att vi är två om att försöka få detta att funka på ett eller annat sätt.

Och det är som jag sagt en del dom senaste dagarna "det som händer det händer och det som är meningen att vara blir oavsett"

I'm back!

Så var jag äntligen tbx i älskade Stockholm, anlände igår och nu vill jag aldrig lämna stället igen känns det som:P
Igår va Emelie super snäll och körde mig till flyget och som landade i Stockholm vid halv 4. Så va "hemma" vid 4-tiden. Då pratade man lite med allt och alla och sen packade jag upp väskan. Sen var det middag och sen lite tv tittande för barnen sen var det dags för dom att bortsa tänderna och sen åkte jag in till själva centrum för en cider och trevligt sällskap. Blev en massa skratt och det slutade med att jag hade ont i mina skrattmuskler, det är ett tydligt bevis på att man skrattat.

Idag har vi gjort läxor, målat naglar, jag har provkört deras minibuss och så har vi spelat wii:P Mycket trevligt men börjar bli lite småtrött:P Men en sak är säker, regnet som var igår och även lite idag kan inte hindra mitt leende från att leka på mina läppar. Jag trivs, kommer överens med alla och känner att allting passar och klickar.
Jag har verkligen barnet inom mig kvar. Och jag älskar det!

Veckan som kommer bjuder på en del körningar med barnen, lek, läxläsningar, skoj och även träffar med Linn. Kommer säkert hända en hel del med men inte som jag har koll på just nu :P



Vem gillar inte att blåsa bubblor ?:P

med våld och lite vilja går allt :P

Det här med att få ner allt i väskan är verkligen ett stort problem för mig. Har fått ta ur saker, packa om osv.
Men nu, genom att sitta på den, gick den att stänga :P Som sagt med vilja och våld gick de:P
Nu är bara frågan hur mycket övervikt det är på den, hoppas på inte rent för mycket. Hoppas även jag slipper betala för övervikten :P

Känns lite halv mysko att åka ifrån alla här hemma igen men det kommer säkert bli super, jag hoppas på det iaf.
Nu ska jag cykla iväg med lite papper och sen ska jag packa mitt handbagage, göra vid mig och sen ska mamma köra mig och min jätte till väska hem till Emelie :)

för liten väska?

Har precis varit hemma hos mamma där jag fick kläder som hon köpt på gina idag :D
Fick en ljus jeanskjorta, en snövit virkad tröja, en blå kofta och en blå rutig kläning. Blev super nöjd med allting så vill givetvis ha med allt upp till stockholm. Så nu när jag kom hem igen skulle jag lägga ner det i väskan och sen testa stänga (har varken fön eller plattång i än) men tji fick jag då det inte gick. Va bara till att ta upp en del saker och försöka igen. Nu går det hyfsat men har fortfarande inte lagt i allt, ojojoj..
Ser ut som jag får tänka om en del eller så får pappa ta med sig saker upp fall jag skulle glömma något :P

Jag får nog försöka lösa detta på något sätt:P

full rulle

Idag har det varit ganska mycket full rulle. Mådde dock sådär när jag vaknade, kanske resefeber?
Har iaf hämtat dom sista sakerna hemma hos mamma som ska till pappa, sorterat i mina lådor och plockat undan allt. Ringt runt lite för att fixa lite små saker. Skulle även ha jobbat men det blev inte, däremot har jag packat klart nästan allt. Väskan är dock fortfarande öppen och en del saker ska i men det börjar likna något iaf :P
Nu ska jag kolla tv, packa lite till eller ja allt förutom det som behövs imorgon och sen ska jag hem till mamma en runda då hon köpt kläder till mig som jag ska se om de passar :D

Imorgon ska jag göra klart allt här hemma, stänga väskan och sen bär det av in till stan. Där ska jag träffa Emelie och Camilla och kanske Ida. Blir antagligen utgång för mig och Emelie och sen ska jag sova hos henne för sötnöten ska köra mig till flyget på lördag. Tackar för det raring!

finding neverland

Oh, den här otroliga filmen är bland det bästa jag någonsin sett. Som ni förstår blev det inte sängen innan utan jag satte på en film och inte vilken film som helst utan det var just finding neverland. Har sett den en gång innan, i höstas. Och både idag och då grep filmen tag i mig, jag ligger och ler, skrattar högt, lider när det e sorgligt och båda gångerna har jag även haft tårar längst kinderna. (Den här gången va det dock ingen som roade sig åt de:P) Har ni inte sett filmen så rekomenderar jag er verkligen att se den. Johnny Depp gör en utmärkt roll, precis som vanligt. Han pratar om att aldrig bli vuxen utan att alltid ha kvar sitt barnasinne och fantasi och det tänker jag satsa allt på att ha. Vem vill bli vuxen, tråkig och inte ha någon fantasi? Inte jag iaf. Filmen handlar ju en del om landet ingenstans men var ligger egentligen det? Jag tror att vi alla har ett land ingenstans, jag tror det är dit man försvinner när man sitter och tänker, jag tror det är det stället där man helst vill vara. Jag tror det på något sätt bilda sig en bild, en dröm och sedan göra det verkligt. Är det för övertolkat av mig kanske? Hm, känns iaf som vi alla har ett land ingenstans, en plats vi åker till när vi vill gömma oss och bara vara lyckliga och skratta utan att behöva tänka på allt utanför.. 

Men precis som sist nu så här efter filmen blev jag otroligt sugen på att se peter pan, synd bara att jag inte har den. Hm, det måste vi lösa på något sätt.

Nä nu ska jag gå och lägga mig och drömma om mitt land ingenstans.


happy

Idag har varit en bra dag :D
Fick ett trevligt samtal imorse och det blev precis som jag ville, va väl min tur nu:P
Samtalet handlade iaf om att det är tid för mig att åka upp till stockholm igen :D
Är inte säkert hur länge det blir eller något men detta är en chans jag måste ta för min egen skull. Detta är något jag verkligen vill!
Så nu är det dags att packa väskan igen och ännu en gång står man inför det svåra, vad tusan ska man ha med sig? :P

Jag har även jobbat idag men eftersom där inte va så mycket att göra fick jag sluta tidigt. Nu på kvällen har jag kollat greys och plockat undan på mitt rum som verkligen såg ut som jag vet inte vad.
Jag har även planerat morgondagen som bjuder på en runda i stan och fredagen då jag ska träffa iaf Emelie och Camilla och sen kanske Ida med. Mycket trevligt måste jag säga :D

Nä nu kallar nog sängen tror jag bestämt eller en bra film. Hm, svårt beslut:P


Don't care about all the pain in front of me
Cause I'm just trying to be happy

jobba, jobba

Ja då var det onsdag igen , tiden går sjukt snabt tycker jag. Klockan är snart ett och det är väl tid för mig att gå upp och äta frulle, göra vid mig. Vid fyra tiden är det tid för att provjobba igen och innan dess hoppas jag på att jag fått samtal från ... Hm ja det får vara en hemlis än så länge :P

Har egentligen hur mycket som helst som jag skulle vilja skriva ner men då det kan misstolkas och några inte ens borde läsa det är jag tyst, väldigt tyst på den punkten. Men en del av mina närmsta vet precis vad det är jag skulle vilja vräcka ur mig och just nu kanske det får vara nog. Men för helvete människor, tänk er för. För varje sak vi gör har konsekvenser...

solig tisdag

Eftersom jag plockade upp mina sommar skor igår från källaren invigade jag mina ballerina idag. Jag älskar skorna men tyvärr borde dom nog kastas då dom e sönder:( Betyder dock att jag måste köpa ett par nya:P

Idag har jag varit hos arbetsförmedlingen, arbetscoachen och sen va Maria här en runda.
Mycket trevlig dag och det hela blev mycket bättre då solen är framme.
Nu tittar jag på tv och väntar på att min tele ska ringa, hoppas den ringer snart!

With every heartbeat

Oh, jag känner det i varje andetag, varje hjärtslag. Pirret i magen, kliet i fingrarna, tankarna som försvinner bort. Jag känner hur allt växer inom mig, längtan den tar över snart. Kan den verkligen göra det? Kan en längtan verkligen ta över? Ja det verkar ju inte bättre. Men jag e samtidgt glad att längtan är där, den påminner mig om att jag vet vad jag vill. Jag vet vilken väg jag vill gå på, nu gäller det bara att hitta dit. Oh, jag känner det med varje hjärtslag. Hur jag sakta men säkert närmar mig. Håll tummarna, imorgon kväll får jag ett samtal som kan ge mig vägen, som kan släcka min längtan. Imorgon kan min dröm vara här. Jag vill att imorgon kväll ska vara idag. Fast det är det ju egentligen med, tekniskt sätt då klockan är över 12. Kanske dags för mig att sova nu då så det blir kväll snabbt? Men först ska jag till arbetsförmedlingen och till arbetscoachen och Maria kanske tittar förbi och säger hej. Jo det e nog verkligen dags att somna nu till slagen av mitt hjäta och min längtan som skriker. Hjälp mig komma till min väg nu!

With every heartbeat

Oh, jag känner det i varje andetag, varje hjärtslag. Pirret i magen, kliet i fingrarna, tankarna som försvinner bort. Jag känner hur allt växer inom mig, längtan den tar över snart. Kan den verkligen göra det? Kan en längtan verkligen ta över? Ja det verkar ju inte bättre. Men jag e samtidgt glad att längtan är där, den påminner mig om att jag vet vad jag vill. Jag vet vilken väg jag vill gå på, nu gäller det bara att hitta dit. Oh, jag känner det med varje hjärtslag. Hur jag sakta men säkert närmar mig. Håll tummarna, imorgon kväll får jag ett samtal som kan ge mig vägen, som kan släcka min längtan. Imorgon kan min dröm vara här. Jag vill att imorgon kväll ska vara idag. Fast det är det ju egentligen med, tekniskt sätt då klockan är över 12. Kanske dags för mig att sova nu då så det blir kväll snabbt? Men först ska jag till arbetsförmedlingen och till arbetscoachen och Maria kanske tittar förbi och säger hej. Jo det e nog verkligen dags att somna nu till slagen av mitt hjäta och min längtan som skriker. Hjälp mig komma till min väg nu!

I love the feeling!

Helgen va verkligen underbar och delades med helt fantastiska människor.
I fredags var det ju valborg och våren firades in. För min del gjordes det hemma på balkongen.
Först åt jag och Sofie super god mat som Sofie lagat sen när kom Ida kom blev det även jordgubbar. Vi fick även sällskap av Sofia och Martin x 2. Skratten och musiken ekade på balkongen och det va verkligen super trevligt. Det kändes som det verkligen va rätt sätt att fira in våren på, med nära vänner, god mat, god dricka, härlig musik och en massa skratt, jag menar kan det bli bättre?

På lördagen mådde man väl som man förtjänade då man gick och la sig halv 5. Fick iaf en del fixat här hemma innan jag körde mamma och hennes tre tjejkompisar in till stan på kvällen och åkte en runda förbi Ewas nya lägenhet och hejade på när hon och Robin målade :P

Igår tog man det lungt större delen av dagen och sen vid 6 åkte man in till stan för att möta upp Sofia så gick vi och handlade godis och sen bar det av till hennes och Martins lägenhet i lund där vi åt gott och sen chillade tv och film.

Idag har jag varit inne i stan för att prata med dom på ena sommarjobbet, varit på stället där jag provjobbade förra veckan för att prata med chefen och fick då två nya provtider samt myst på stranden med Ida.

Jag verkligen älskar den här känslan, att vara på väg på något sätt. Fick ett nytt samtal idag från stockholm och detta verkar bara helt underbart. Som det ser ut nu ska jag iaf åka upp och hälsa på. Kanske kan hålla det jag lovade Linn iaf då, att vara uppe inom en månad igen :P Vill verkligen upp till Stockholm nu.
Och jag måste säga att jag älskar att vara omringad av älskade, underbara vänner som alltid lockar en till skratt. Fast tårarna rinner och ilskan kokar så får ni mig att le och skratta. Ni är ljuset i det mörka!

Och Camilla, dags att komma hem nu! Jag saknar dig din lilla fis. <3



Tillsammans med er mina älskade vänner vill alltid ett leende leka på mina läppar!

RSS 2.0