äntligen

Har äntligen lyckats uppdatera min iphone, har tagit lite tid då jag inte är så teknisk men bättre sent än aldrig ;)

Va inne i stan innan , fick skor i för tidig julklapp av pappa. Canada snow, beiga. Sjukt sköna, känns som man går på moln plus att dom är varma och läcker inte in. Alltså typ motsatsen till mina andra skor känns det som nu:P

Hade tänkt sova nu fram till någon väcker mig och säger att det är mat.
Sen ska jag se om jag hinner in till Sofia innan vi ska till Mill ikv med en del av tjejerna från gymnasietiden.

Och sen får vi helt enkelt se var kvällen tar oss, vågar inte ens gissa för den senaste tiden har jag verkligen haft super fel med allt jag trott om vad jag ska göra.
But I know what I want ;P

Idol!

Va på Idol igår på Malmö Arena då jag fick det av Emelie och Camilla i 20 års present. Va sjukt skoj måste jag säga. Va så härlig stämning och alla va verkligen glada och taggade. Loved it! Tack igen tjejer, blev verkligen super glad<3

Efter idol trotsade jag vädret och begav mig av vidare på äventyr. Fick mig en hel del goda skratt måste jag säga. Alla är inte riktigt som dom borde men jag gillar det och dessutom fick jag ju höra en massa låtar jag aldrig annars skulle ha hört:P

Ne eftersom jag inte sovit allt för många timmar inatt och kom hem vid 8 imorse så ska jag nog sova någon timme nu och sen ska jag följa med familjen till malmö, skippar dock vellinge blomman:P
Sen ikv är det fest med tjejerna från gymnasiet. Frågan är bara hur man ska klä sig men de e ju min ständiga fråga:P

kick off

Va på kick off med jobb igår. Det va faktiskt riktigt trevlig och man blev rent taggad:P
Först fick vi teambuilding av nån snubbe från norrköping som hade mer energi än ett helt dagis.
Sen åt vi buffe och minglade och sen blev det även lite lekar. Va skoj att träffa fler arbetskollegor med måste jag säga. Detta kommer nog bli riktigt bra så jag säger till er alla att om exakt en vecka alltså torsdagen den 2/12 vill jag se er alla på öppningen av coop forum lund, stormarknaden med bäst kundbemötande i hela skåne!

Efter kick offen blev det en runda ner till Höllviken, märkte då att man verkligen hade blivit taggad tidigare för va rent uppskruvad:P Men de slutade med att jag satt och halvskrek och blev skiträdd ist när vi kollade på "beck, levande begravd". För alla er som inte känner mig, jag är sjukligt lättskrämd! Dock brukar det alltid roa alla andra ;)

hemma hos Egon <3

Hade ställt klockan på kvart över tio idag. Va riktigt tufft att komma upp men jag gjorde de iaf:P
Hoppade in i duschen osv och sen vid halv tolv körde jag Amanda (styv lillasyster) och hennes kompis till jobb i Lund sen begav jag mig hem till Maria (även kallad Egon:P).

Vi pratade, skrattade fikade på lussekatter och varmchoklad och bara mös. Verkligen super trevligt. Och jag fick se hennes och Rasmus lägenhet för första gången. Super fin va den och jag är bara lite (läs mycket!) avundsjuk. Vill med ha eget ju!

Fick även sett några bilder se i fredags som hon tog och jag kunde inte göra annat än att skratta. Hon har blandannat en där jag gör årets grimas, alltid lika söt ;) Och sen på resten av bilderna verkligen såg man hur nyktra och ordentliga vi va. *host*

Ne nu ska jag snart bege mig mot Lund för att hämta Sunett, Amanda och Elin. Sen skulle egentligen Sofia kommit hit men dom planerna ändrades då hon fick annat i vägen så vi ses på torsdag ist:). 


En söt bild på Egon från idag,
tack raring för en super mysig dag <3 


i'm just trying to be happy

Jag tänker inte bry mig om blickar och kommentarer. Inte den här gången.
Jag tänker bara tänka på mig själv, jag ger mig själv rätten att vara egoistisk.
Den här gången handlar det bara om mig, att jag ska hitta min lycka.
Hade ni frågat mig för två veckor sen så trodde jag verkligen inte att jag skulle sitta och säga såhär idag men det gör jag. Att jag flyttade hem en vecka förtidigt från Stockholm va precis vad jag behövde. Att det tog slut mellan mig och Fredrik var ännu en sak som va bra, för oss båda. Att jag fick komma hem till familj och vänner (både nya och gammla) va det bästa som hände. Den sista veckan har varit ett rent lyckorus för mig och det va längesen jag kände mig så här glad och fri på något sätt.

Jag längtar efter varje ny dag, längtar efter att få se vad den innebär.
Jag söker jobb och lite halvt lägenheter med. Jag hittar min väg genom livet och jag verkligen älskar vandringen på ett sätt som jag inte gjort innan.

Jag är lyckligare än aldrig förr, trodde verkligen inte för två veckor sen att jag skulle känna såhär nu efter allt men det gör jag. Jag är bara mig nu och det räcker så sjukt bra för mig.



Don't care about all the pain in front of me
cause I'm just trying to be happy

dansklipp

Sitter och tittar på dansklipp med styvsyster och hennes kompis som är nere från Göteborg och hälskar på den här veckan.

Gud va jag saknar dansen, tur man ska ut och röra på rumpan till helgen igen:P
Fick tydligen inte nog i Fredags, men vem kan egentligen få nog av dans?

Nu blir de lite kvällsfika när pappa kommer hem från jobbet sen ska jag nog bara ta det lungt.
Om inte någon annan kommer med bättre förslag:P

Oh just det, jag fick mitt samtal med och det gick super bra. Bättre än förväntan och det va inte ens jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Det var bara skönt att få lätta på hjärtat och slippa behöva vara tyst om vad jag gör osv :P

Ne nu vill jag ha mat så ska gå och stressa dom lite :P


stan med jenny

Jag kom typ precis ut från duschen så nu ska håret fönas och plattas, sminket ska på osv. Ska nämligen åka in till stan med Jenny vid kvart i ett. Super mys! Jag ska antagligen prova mina älskade skor på Monki igen, vill verkligen ha dom:P

Sen kan jag lova att det blir en LÅNG fika och så har jag lovat Jenny att berätta massa hemlisar ;)

Har även ett samtal som förhoppningsvis kommer idag. Det kommer nog bli ganska tufft under själva samtalet men efter blir de nog bra. Jag gör de jag vill och följer mitt hjärta och just nu känns detta som de rätta att göra.

Nä nu måste jag fortsätta men bjuder på en bild på mig och Jenny sålänge :D


halvdöd?

Idag känner jag mig lite halvdöd men har ändå sjukt mycket energi och är rastlös:P
Inatt trillade jag ner i sängen runt 20 i 4 efter lite omvägar osv ;) Men en trevlig kväll, de hade jag verkligen.
Nu blir de snart mat sen ska jag gå över till pappa. Undrar just va den här kvällen bjuder på, jag hoppas på något skoj. Känner inte för att bara sitta hemma :P

Lyckat!

Gårdagen blev verkligen lyckad, så sjukt lyckad!
Iaf till precis innan Shake stängde..

Jag jobbade till halv 8 sen snabbt hem , gjorde vid mig fick lite dricka i mig och sen hämtade taxin mig, mamma, moster och kusin vid 20 över 8. Ner till shake, kramade om Matilda som jobbade.
In i ladan där Perikles spelade. Lizett med co kom. Sen bjöd kvällen på dans och skratt även Maria och de gänget dök upp. Längesen jag dansade så mycket måste jag säga och det va så sjukt skoj:D
Dock ramlade jag och Maria och jag landade såklart på min mobil så glaset gick sönder men det är redan lagat (tack Max!)

Kvällen slutade dock i kaos men det verkar ha löst sig lite iaf och det är skönt det. Dock är jag fortfarande arg på gubbhelvete som inte hittade någon i sin egen ålder att bråka med :P Och han va inte ens inblandad från början.

Aja folk har ingen respekt för andra, det har vi ju alla konstaterat innan men igår va de som sagt extremt dålig respekt på stället.

Men som jag sagt innan, jag ska inte fokusera på de negativa utan på de posetiva och det bjöd kvällen på gott om :D


försiktiga steg

Med försiktiga steg är jag på väg tbx. Två steg frammåt, ett steg bak. Eller va är det man brukar säga?
Jag är hemma i Skåne igen, med familj och vänner runt mig känns allt bättre.
Det har gått några dagar och jag har fått en chans att fundera och tänka efter.
Jag vet vad jag vill ha nu, mer än innan. Jag vaknar på morgonen med styrka och glädje. Jag längtar efter dagen som jag har framför mig. Det är skönt att jag har börjat hitta mig själv igen, mitt glada vanliga jag.

Nu ska jag fixa mig sen är det jobb och efter jobb är det utgång med mamma, moster och kusin.
Som sagt, jag har funnit glädjen i att längta efter en ny dag. Och jag tackar familj och vänner för stödet jag fått. Ni är guld värda<3


Med försiktiga steg går allt, jag är en envis person.

I've lost my place

återkommer när jag hittat rätt igen

mys med barnen

Ikv ska jag ha barnen. Vi ska kolla på Idol och bara mysa. Käka lite popcorn och sånt gott :D
Idag har jag faktiskt knappt gjort något alls. Kan bero på att pappan i familjen är hemma och att jag råkade sova till 12. Har iaf tvättat lite. Behöver ju inte stryka än då jag strök undan allt igår.

Ist har jag fortsatt min jakt på lägenhet i Lund, någon som har lite tips hur man hittat en hyfsat billig lägenhet ganska centralt i Lund?
Har även sökt lite jobb eftersom jag bara kommer att vara timanställd på Coop.
Skickade iväg en ansökan till fritidsledare i Lund. Hade verkligen varit drömmen om jag fått det då jag tänkt börja utbilda mig till fritidsledare till nästa höst. Håll tummarna för mig :D

Nu nu kurrar min mage så börjar bli dags att gå och få lite mat i den :)

brev

Jag gick aldrig och la mig innan. Jag skrev brev ist. Inget nytt för att vara mitt men detta är en av få gånger jag är osäker på om det någonsin kommer att bli läst. Jag hoppas dock verkligen att det blir det, av hela mitt hjärta.
Att skriva är mitt sätt att nå fram på.


sega

Kom nyss hem från pojkvännen. Idag va vi verkligen super sega båda två av någon annledning.
När jag kom dit började vi med att åka och handla chips, choklad och cola och sen hade jag hallon och vaniljglass med mig. Så när vi väl kom hem sen åt vi varma hallon med vaniljglass och sen bänkade vi oss framför tvn och fortsatte att kränga. Va mysigt att få va hos honom ikv. Att få känna hans närhet va verkligen något jag behövde efter allt tråkigt som tyvärr hänt den senaste veckan.

Nä nu ska jag kryppa ner i sängen och sova.
Godnatt :)


Med dig är min lycka total <3

1,5 timme

Jag kom precis på att jag har typ strykit i 1,5 timme.
Var tog den tiden vägen? Hade det inte varit för att all stryktvätt är borta hade jag aldrig kunnat svara på den frågan. Men jag kom fram till att jag tyckte det va ganska avslappnande att stryka idag. Jag kunde släppa iväg mina tankar totalt och bara stå i min egen värld.  Dock känns det i axlar och rygg nu, har väl spänt mig eller något.

Men men, jag är nöjd. Stryktvätten är borta och nästan all tvätt med.
Nu blir det att ta en lång dusch och sen kolla på greys som börjar 13.40.

trötter

Jag funderar seriöst på att döpa om mig till trötter idag. Är så sjukt trött. Har sovit hela natten och sen fick jag gå upp vid halv nio för att mäklaren skulle komma. Tänke gå och lägga mig igen efter att han varit här men dom planerna ändrades då jag måste hålla mig vaken så jag kan gå och lämna bilnycklarna till bärgaren när han kommer då  bilen vägrar att starta.

Ska kolla vad som behövs handlas till maten ikv med så jag kan passa på att göra det när jag ändå lämnar nycklarna. Tycker bärgaren kan komma nu så jag kan sova lunch sen och efter det ta en LÅNG dusch innan barnen kommer.

Nä dags att börja ta tag i dagen väl..

dejt med kudden

Nu är det dags för mig att stänga av datan, sätta på musik på min mobil. Tror det får bli Melissa Horn. Rut (min nalle) ska hämtas och läggas brevid mig.
Och sen ska jag försöka sova. Klockan är ställd imorgonbitti, tyvärr men det kommer hit en mäklare så.
Sen ska de strykas, tvättas, hämtas barn och senare lagas kyckling fajitas.

Sen vid sju tiden ska jag träffa Fredrik. Längtar verkligen, mer än jag brukar göra. Känner att jag behöver hans famn nu. Och snart är jag hemma i skåne så jag kan få familjens och vännernas famnar med, kan inte blir bättre.

Men som sagt, dags för mig att kryppa till sängs. Godnatt :)


Bjuder på en bild på mig själv redo för sängen (nästan iaf)
December 08

besviken

Besviken, ja det är ett av många ord som förklarar hur jag mår just nu.
Att känna sig nertryckt av en annan människa suger, speciellt då det brukade vara en de närmsta. 
Jag kan nog inte förklara hur jag känner, har typ en klump i magen. 
Vi båda har handlat fel. Ja båda, inte bara du och inte bara jag. Saken förstorades. Detta är inget inlägg där jag tänker ta tbx det jag tidigare skrivit för det står jag för. Och jag står för det som står i mina sms till dig. 
Tex att det är på dagis nivå att ta bort folk från face för att man bråkar medan du kan ha kvar både min pojkvän och några av mina närmsta? Väx upp. Och jag skrev tidigare att jag tyckte du va falsk, det stämmer. Först lördagen den 30/11 skriver du världens gulligaste medelande till mig i 20 års present och sen inte ens en vecka efter alltså fredagen den 5/11 utan att ha haft kontakt med mig sen lördagen innan säger du upp kontakten med mig? Men en sak som jag uppriktigt kan säga är att jag är ledsen för att jag inte kunde göra mer för dig. Det är jag verkligen, önskar av hela mitt hjärta att jag hade kunnat göra dig bra. Men bara för att jag inte kunde det så ger det dig ingen rätt att trycka ner mig. 
Men som jag sa till dig när du va här innan idag och kastade pengar omkring dig och förde liv så att byggarna ute på altanen reagerade och senare frågade vem som hade mördat vem, det är så som vi va i våras och fram till typ mitten av i sommras jag kommer att försöka komma ihåg oss. Med leende på läpparna och med lyckan rakt framför oss. Det är även så jag hoppas att vår relation en dag ser ut igen. För trots allt så tycker jag att du är en helt fantastisk människa. Du är stark, starkare än vad du själv tror och du ställer oftast upp på dina nära och kära. Du är en person som jag brukade kunna skratta med tills det gjorde ont i magen och det är inte många som jag har kunnat det med. Oavsett vad, så kommer den här tiden i Stockholm alltid påmina om dig. Och jag är säker på att jag oftast kommer att tänka tbx till den här tiden med ett leende på läpparna. För vi hade mycket kul tsm, det kan du inte säga något annat om. Sen slutade det kanske illa, mycket illa. Men jag väljer att försöka komma ihåg det som va bra.

Och Elsa, jag vill inte ha fler negativa kommentarer om att jag inte står för det jag säger och skriver för det gör jag. Tro mig. Men bara för det behöver inte jag ta massa falska påhopp, falska kommentarer och liknande från din sida. Speciellt inte här, på min blogg som jag har för att skriva av mig när jag behöver det. 
Irriterar det jag skriver dig så mycket så strunt i att läsa min blogg ist, det är mitt tips till dig.  


someday

En dag kommer en person att komma in i ditt liv och förändra livet så som du känner till det.
Den här personen kommer att få dig knäsvag, glad, arg, ledsen, sårad, ja alla tänkbara känslor kommer den här personen få dig att känna. Men oftast kommer det att vara lycka, trygghet och samhörighet. Det är iaf det för mig.
Personen jag pratar om är såklart personen som kommer med kärleken som du aldrig varit med om innan.
Den personen vandrade in i mitt liv sommaren 09 och har sedan dess vänt uppoch ner på min värld och jag är upp över öronen förälskad i honom.


Bilden är tagen och redigerad av min syster, Hanna

en dag på stan

Idag har jag varit inne i stan med Ida. Det va snabbt och intensivt som Ida sa men ack så mysigt :D
Jag fick handlat lite små saker som behövdes typ som mössa, halsduk, trosor och strumpbyxor.
Nu ska jag gå ner och handla i affären och sen ska tvillingarna hämtas.
Och efter det ska jag roa mig med att stryka, låter skoj va? Inte spec:P
Men men jag får gå på energin som Ida gav mig idag så kommer det nog gå galant :D

vännskap rostar aldrig

Äkta vännskap rostar aldrig. Det är något jag lärt mig genom åren.
Att är det äkta så kan man vara ifrån varandra i flera månader men när man väl ses så känns det som det va igår sist. Oavsett vad som händer så hittar man alltid tbx till varandra.

För ungefär 1,5 år sen så ändrades mitt liv fullständigt och jag behandlade därför några av mina närmsta vänner riktigt illa. Något som jag idag ångrar så fruktansvärt mycket.

Men så nu nyligen har jag fått tbx kontakten med den jag saknat mest. Min "lillasyster" Jenny. Och det för mig, idag, betyder mer än allt. Vi ska fortsätta att försöka hitta tbx till varandra men jag tror att det kommer gå galant och att vi kommer bli ännu starkare än vi va tidigare för som hon precis sa " det som inte dödar en gör en starkare".

Jag saknar dig vännen otroligt mycket men snart ses vi igen <3



Vi två på nyår 08-09 <3

hej mitt vinterland

Det är vitt utanför mitt fönster. Först tyckte jag bara att det va blärk men sen började jag se det mysiga med det.
Tända ljus, en bra film och en kopp varm choklad.

Och nästan så mysig blev min kväll. Åkte hem till Fredrik vid halv sju tiden och han mötte mig vid tåget genom att kasta en snöboll på mig, snällt av han va? Men jag kastade tbx och så fortsatte vi hela vägen hem till han. Sen skottade vi lite snö på uppfarten, snällt av oss va? :P. Och sen byggde vi en snölykta som vi satte ner tända värmeljus i. Den blev riktigt fin tycker jag och mysfaktorn va hög! Efter det gick vi in och lyssnade på bra musik (bruce springsteen ;P) och bara mös.

Nu är jag hemma igen och ska snart krypa ner i sängen och kolla ett avsnitt "gossip girl" tror jag. Imorgon blir det stan med Ida :D


Vår fina snölykta :)

you don´t know



You don´t know what you got
til you´re missing it a lot.
I miss you


goodbye my lover, goodbye my friend

Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.



Du va den som lärde mig att aldrig vända ryggen till och gå min väg. Du var den som fick mig att möta något som gjorde mig så otroligt illa, du va den som väntade där på mig när jag kom hem. Vi visste varandras räddslor, vi hade våra tvivel men vi klarade oss. Ett tag. Men sen vände du på ryggen och gick din väg. Du tog bort min rätt att be dig att stanna. Du visade mig en annan väg, vägen man tar när det börjar bli jobbigt. Men nu står jag här igen, jag har gått halva vägen. Låten står på repeat men jag lyssnar aldrig på hela innan jag tar om den, av gammal vana. Men om en liten stund, när jag lyssnat lite mer på låten kommer jag att vända ryggen till igen.

And I still hold your hand in mine
In mine when I'm asleep
And I will bear my soul in time
When I'm kneeling at your feet





Min helg

Min helg har verkligen varit super duper.
Började i fredags vid tolv tiden då jag, min syster och, Carro (min äldsta flicka) åkte in till stan. Vi gick och tittade en del, min syster shoppade. Sen åkte vi hem vid tre tiden. Sen hämtade vi tvillingarna osv.
Vid sju tiden åkte jag och Hanna och käkade på en pizzeria och efter det åkte vi hem till pojken min. Vi kollade idol och bara umgicks.

På lördagen bar det av till västeårs för mig, Hanna och Fredrik. För att åka till farmor där pappa, hans flickvän och resten av pappas släkt befann sig för att fira min 20 års dag. Vi åt gott, umgicks, pratade, skrattade och jag fick presenter. Vi var tbx i Stockholm vid 10 på kvällen och då åkte jag och Fredrik rakt hem till han för att sova.

På söndagen sov vi ganska länge sen åkte jag hem, duschade osv och sen åkte jag till gamla stan för att möta upp Nelly och hennes kompisar för att kolla när MFF tog sm guld på baren After. Va riktigt bra tryck, härliga människor och en bra match så eftermiddagen blev verkligen super lyckad. Efter matchen åkte jag direkt för att kolla bio med älskling. Blev "the social network". Den va faktiskt över förväntan och jag gillade den.
Eftersom den va slut vi halv elva va det bara rakt hem och sova sen.

Tack alla för en super helg. Nu längtar jag till nästa, inte för att jag vet vad som händer då utan för att det just är helg och det betyder en vecka mindre kvar i Stockholm. Ja, jag har börjat räkna ner nu:)


Nu är min älskade lillasyster hemma igen men vi ses snart igen <3

biljetten hem

Min biljett hem till Skåne igen är bokad.
Den 22 November 17.50 lyfter planet från Stockholm och landar i Malmö 19.00.
Känns både riktigt bra och lite halvtråkigt. Bra för att äntligen får jag komma hem och starta mitt liv på riktigt med alla underbara människor där hemma som jag saknat så mycket men sen lite tråkigt för jag vet ju inte när jag besöker Stockholm igen eller när jag får träffa den underbara familjen som varit som min familj i 6 månaders tid igen. 
 
Men men, hem kommer jag nu iaf, eller ja snart. Och typ hela den första veckan är redan uppbokad. Känns skönt att veta att man har varit lika saknad som jag har saknat er. <3


I´m a believer

Jag kommer aldrig att sluta tro, jag kommer aldrig att sluta att kämpa för det jag vill ha.
Jag tittar på "svaga" människor runt omkring mig. Förstår inte hur dom kan ge upp så lätt.

Sen tittar jag på dig och ser bara falskhet och en mycket egoistisk människa. Det är skillnad på att vara svag och på att vara falsk. Du är inte svag även om du själv säger att du är det. Du är falsk och egoistisk. Du säger du är svag för att vi ska tycka synd om dig men när vi inte gör de längre bytar du taktik och blir rent ut sagt elak ist.
Den dagen jag slutade tycka synd om dig slutade du va vän med mig. Märkligt tycker jag. Och jag slutade tycka synd om dig för att du spelar mer svag än vad du är och för att du vill ha allas uppmärksamhet.
Om du nu är så svag har du verkligen fel yrke, tycker synd om barnen och tycker synd om familjen som inte vet.
Jag gjorde inget fel, jag gav dig stöd tills du började kräva mer än jag orkade. Tex vem kommer till en person som själv är inlagd på sjukhus och blir sjukskriven osv för att man är så pass dålig och berättar det du gjorde? Klarade du inte av att jag fick uppmärksamheten där eller för att jag va sjuk?

Nä nu tänker inte jag sjunka till din nivå längre, du är lika med noll för mig.
Jag ville bara göra klart för mig själv, dig och alla andra att jag kommer aldrig bli som du. Jag kommer aldrig sluta kämpa och jag kommer aldrig att ge upp det jag vill ha. Jag kommer kämpa till sista andetaget.


underbart höstväder

Både igår och idag är det underbart höstväder utanför mitt fönster.
Solen skinner och jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag tycker det är fint med alla löv som ligger på marken osv.

Igår kom ju min syster upp till mig. Hämtade henne på bromma vid 10-tiden. Sen bar det av hemmåt, hämtade min äldsta flicka och sen bar det av till Täby centrum. Där hade dom rea så blev två lånärmade tröjor för min del för 125 kr tsm så de va lagom:P Och en lagades det mat osv och sen blev det filmmys på kvällen.

Nu håller vi på att fixa till oss och göra oss lagom snygga för att ta en runda in till stan. Min äldsta flicka ska också med då hon inte har någon skola idag.


En bild på mig och lillasyster från igår <3

the runaways

Jag och syster har precis kollat på filmen "the runaways". Riktigt bra film och Kirsten Stewart och Dakota Fanning gör ett otroligt bra jobb. Dom, spelar sina roller bra och verklighetstroget och det kommer efter den här filmen bli svår att se dom i andra roller (typ twilight) då det känns som man alltid vill se dom på det här sättet. Lite halvslitna, höga som hus, fräckt klädda och riktigt Rock and Roll. Jag tror bestämt att jag fått en nyfavorit film. Oh, musiken i filmen va bara så sjukt bra!

Varför levde man inte på 70 och 80-talet?
Och en annan sak som jag verkligen konstaterade under filmen är att modet är på väg tbx och jag älskar de!
Dakota Fanning (som spelar Cherie Currie) Har tex på sig ett par mörka jeans, ett brunt bälte och en lite ljusare jeansskjorta i en av scenerna. Hur hett är inte det liksom?!


Se filmen!

..told me that my hair was red

He come into my bed
told me that my hair was red
told me I was beautiful
and kissed me in the mornin' light


onsdag 3/11

Så va det onsdan eller lill lördag som några kallar den här dagen. Just nu ligger jag och myser tv och kollar "top model". Har tvättat en hel del osv. Familjen kommer ju hem senare idag :)
Annars ska jag nog bara ta det lungt, städa en del osv. Lillasyster kommer ju imorgon :D


it´s time

Nu är det dags för mig att kryppa ner i sängen och sova.
Kanske tur att det inte finns fler avsnitt av "Gossip Girl" ute som man kan se för då hade jag varit fast ett tag till.
Älskar den serien, funderar på att börja se om den.

Har läst alla böckerna och älskar dom med. Minns när jag öppnade den första boken för första gången. Jag gick i nian och satt på bussen upp till jönköping. Efter det va jag fast. Det ända som är lite små tråkigt är att böckerna och serien inte alls är samma men samtdigt är det bra för då har jag två saker att njuta av utan att veta vad som händer näst. Eller ja, böckerna kan jag ju utantill vid det här laget men innan.


gossip girl

Har precis kollat först på filmen "the blind side" som va sjukt bra och sen blev det ett avsnitt av "Gossip Girl" och nu blir det nog sängen. Eller, jag känner mig lite sugen på ett till avsnitt av "gossip girl". Sen blir det sängen. Imorgon ska jag fixa lite saker här hemma och sen kommer barnen hem på kvällen, ska bli så skoj att träffa dom :D Sen funderar jag lite smått på vad jag ska göra på kvällen, kanske göra ett besök någonstans?
Samtal ska med göras imorgon, missade ju helt det idag. Aja, som sagt det ska göras imorgon och inte nu. För nu ska jag njuta av gossip och sen av min säng. Dock min väldigt ensamma säng :(

lillasyster kommer

Min älskade, söta, underbara och saknade lillayster kommer upp till mig på torsdag.
Ska bli riktigt skoj. Skulle ju egentligen träffat henne på oavsett på lördag för då ska jag och Fredrik åka till västerås för pappas släkt bor där så ska vi fira att jag blivit 20 men nu blir det så att syster åker iförväg upp och åker med mig och Fredrik till västerås på lördag. Ska bli så sjukt skoj att ha min syster här uppe. Vi kommer inte göra något speciellt alls, hon kommer vara med mig med barnen, vi kommer att gå på stan och vi kommer att mysa. Men bara att hon kommer upp och kommer att finnas här i två dagar gör mig sjukt glad. Min älskade lillasyster, om du bara förstod hur mycket jag älskar och saknar dig <3



Lillasyster och jag i början av 09, tror jag. <3

du, bara du

Happy times together we've been spending
I wish that every kiss was never ending
Maybe if we think and wish and hope and pray it might come true
Baby then there wouldn't be a single thing we couldn't do


2 november

Det är grått utanför fönstret. Ifs så har jag gardinerna nere men jag ser det när jag går genom de andra rummen.
Idag har inte jag fått mycket gjort, mest legat och latat mig. Har ingen ork känner jag. Mill ringde och väckte mig vid elva så pratade med henne en halvtimme typ. Pratar med syster nu, hon kanske kommer upp på torsdag. Det hade varit sjukt kul, saknar min älskade lillasyster.



Jag och lillasyster på liseberg i sommras <3

this day

Fredrik va gullig och gick från jobb tidigare för att kunna komma och va hos mig så han va här redan vid 20 i 5. Vi lagade mat, kollade film och mös. Fick även ett super fint armband av han, tack igen. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Min första dag som 20åring är över. Tack alla fina för alla grattis jag fått,champagnen från familjen och blommorna jag fick med bud från mamma och syster. Godnatt

20 år!

Så va jag äntligen 20, Wiie :D Har vaknat halva morgonen av massa gulliga grattis sms. Tack alla söta för det Sen vid nio kom ju byggarna så då fick jag verkligen inte sova mer :P Tydligen kommer det blommor med bud snart för budet ringde och kollade om jag va hemma, tror de e från mammsen. Sen fick jag en moet flaska av familjen här uppe i stockholm. Så söta är dom :D Nu ska jag ta en lång ducsh med ansiktsmask, hårinpackning osv. Och sen ska jag gå ner och handla mat till ikv. Tänkte laga pastagratäng, gott va :D

RSS 2.0