söndag

Så va det söndag igen och snart är den sista helgen innan jag börjar jobba över.
Jag såg till att börja dagen på ett bra sätt, ett kort pass på gymmet. Hade gärna tränat längre men det hinner jag tyvärr inte med :( För vid halv ett bär det av på namnkalas för Roy. Ska bli super trevligt :D
Så nu måste man se till att göra sig i ordning :P
Sen ikv blir det middag och mys hos mamma och syster, perfekt avslutning på den här helgen:)


Veckoplaneringen för nästa vecka ser typ ut såhär.
Måndag; Jobb, gymma
Tisdag; Jobb, gymma
Onsdag Jobb, gymma
Torsdag; Jobb, gymma
Fredag; Jobb
Lördag; Cross
Söndag; Gymma

Och därmellan tänkte jag klämma in några träffar med tjejerna osv :D

fredags kväll

Så va det helg, min sista helg innan jag börjar jobba så man får se till att njuta.
Kvällens middag kommer som sagt att bestå av sallad som är gjord på lax, räkor, ägg, avokado, valnötter, sallad, gurka, tomat, champinjoner och majs. Tror att jag fick med allt nu:P Ska bli riktigt gott faktiskt :D

Har precis letat lite recept på grova bullar och hittade ett som jag tyckte lät gott så det blir nog morgondagens eller söndagens projekt :P

Utöver det, vad har helgen mer att bjuda på? Jo ikv blir det nog bara filmmys, imorgon cross och söndag är det namnkalas för Roy :D


nykter 3 månader

Jag har genom Ellen (som har bloggen milady.se) och ett helt gäng med härliga tjejer bestämt att jag ska vara nykter i tre månader. Detta för att öka mina chanser att gå ner i vikt samtidigt som jag tränar.
Tycker det är en så sjukt bra ide av Ellen att vi är ett helt gäng som gör detta tillsammans, blir lättare att hålla det då tror jag samt att man kan peppa och heja på varandra. Så nu jäklar kör vi :D

vilodag

Idag tar jag en vilodag från gymmet. Ska ju köra cross imorgon och gymma på söndag igen så tror det är nyttigt att låta kroppen vila någorlunda idag. Tänkte ta en promenad snart så blir ju ändå att jag rör lite på mig.
Men först tänkte jag steka upp laxen till salladen jag tänker göra ikv. Lax, räkor, avokado, valnötter och massa annat mumsigt tänkte jag ha i. Ett gott och nyttigt alternativ, de gillar vi :D

tre dagar i rad

Jag har för första gången i hela mitt liv gymmat tre dagar i rad. Det känns så sjukt bra och idag när jag stod där på löpbandet och såg att jag idag kom längre än för en vecka sen på samma tid samt att jag orkade ta tyngre vikter kändes det ännu mer bra. Jag börjar på riktigt tro på att jag kan klara mina tio kilo, finns ifs inget val dom ska bort! Och det är nog som så många säger, man mår bättre av att träna. Jag gör det iaf. Och sen är det ju bara ett stort plus att man kanske vågar visa sig i bikini och alla andra kläder som man tycker är snygga till sommaren. Jag va ju lite feg med det förra året på grund av min vikt men nu jävlar nu är snart den vanliga Amanda tbx igen och jag verkligen älskar det!

Ikv blir det till att lyxa till det med sushi, inte helt fel:D


snart så

Tänkte få något i magen nu, byta kläder och sen tänkte jag dra iväg till gymmet.
Kör nog dock inte lite hårt som igår då jag har en ganska rejäl träningsvärk:P
Tänkte först ta rullorna till gymmet vilket är typ 6 km eftersom jag ska både dit och hem men eftersom det är rent blöt på marken och grått ute så tror jag att jag hoppar den iden och tar bilen ist, synd om det börjar spö regna när man är halvvägs eller något.

Nä som sagt nu mat sen gymmet :D

Nu jäklar!

Kom hem från gymmet för en timme sen, körde stenhårt i ca två timmar och det känns så jäkla skönt!
Nu ska extra kilona bort och jag ska bli i form så jag kan börja tävla med crossen i år.
Har faktiskt lagt upp lite schema för mig själv, minst tre dagar i veckan ska jag spendera på gymmet.
De dagar jag inte är där ska jag gå i snabbt tempo i minst en timme och sen är det väl iaf minst en dag i veckan som kommer spenderas på crossbanan. Dessutom ska jag va nykter iaf tre månader, fram till den 18 maj eller så kör jag fram till den 7 juni då min syster tar studenten. Får se hur långt jag kommit på min resa fram till dess iaf. Men som sagt, nu är det dags för mina 10 extra kilo att försvinna. 

Nu ska jag faktiskt belöna mig själv med att kolla på det senaste avsnittet av gossip girl 


Bjuder på en bild från tiden då man dansade 5 dagar i veckan och va vältränad som få.
Den formen ska jag få igen, så enkelt är det bara.
Och målet är att klara de på tre månader. Va säger ni, tror ni att jag klarar det?

knäckt

Jag känner mig knäckt, fullständigt borta.
Att något så nära, så betydelsefullt bara kan försvinna och att man själv är så totalt jävla maktlös.
Hatar det, hatar att jag känner mig så sjukt jävla maktlös och som jag inte räcker till. Det finns inget jag kan säga eller göra för att det ska bli annorlunda och det suger. Riktigt mycket.

onsdag

Så har halva veckan gått. Blev tyvärr ingen träning idag då förkylningen va där och störde men som det ser ut nu kör jag imorgon igen!
Blev ist en lucnh med Alexandra och Johanna idag och det va ju inte heller helt fel måste jag säga.
Har även bokat bord och fixat lite andra hemlisar till på tisdag. Ja de kanske är sjukt löjligt och bla bla bla men kah gillar att visa uppskattning mot mina nära och vilken dag passar väl då bättre för detta än på alla hjärtans dag?

sitter även och planerar framtiden lite så vi får väl se vad som händer härnäst ;)

7 februari

Så var et tisdag, en ny vecka började igår. Tiden bara springer iväg känns det som.
Nu ska jag få på mig kläder och sen bär det av till frisören för att klippa sig och efter det blir det nog till att spendera någon timme på gymmet.

Gymmet blir det imorgon med, då ska Christian hjälpa mig lite med att få rätt på alla vikter osv så jag inte tränar fel. Nu jävlar ska mina extra kilo bort en gång för alla!
På fredag blir det nog en dejt med Julia annars får vi se vad veckan har att erbjuda...

RSS 2.0