sista fredagen på året

Så är det fredag igen men den här fredagen är lite speciell, det är ju sista fredagen det här året och även näst sista dagen.
Jag själv kommer spendera dagen i soffan för att bli av med de sista av min sjukhet.
Ligger och letar efter någon god efterätt till imorgon, tips någon?

Nä nu ska jag äta frulle och mysa film.

luftvägskatärr

Kom hem från vårdcentralen för någon timme sen, åkte direkt dit efter jobb då jag haft hosta några dagar så kände att jag var tvungen att få hostmedicin men riktigt så enkelt va det visst inte.
Första nekade dom mig vård på vårdcentralen i vellinge för att jag inte är skriven där, sjukt tycker jag.
Sen va dom ifs jätte snälla i höllviken och skakade fram en tid fast det egentligen inte fanns några men fick då sitta där och vänta i en timme. Sagt och gjort. Fick träffa en super trevlig läkare, tog han 30 sek att konstatera att jag har luftvägskatärr på gränsen till lunginflammation. SKOJ! Så nu ligger jag ner krupen i soffan och kollar lite serier. Funderar på om det blir någon mat eller inte, ska iaf sova tidigt för måste till jobb och plocka upp våra nya varor. Måste man jobba så måste man, då spelar de inte någon roll fall man är sjuk....

fjärde advent

Så var det fjärde advent och det är mindre än en vecka kvar till jul. Känns lite märkligt då jag har noll julkänsla. Önskar ju nästan att det skulle börja snöa för då kanske man iaf hade fått lite julkänsla.

Jag började iaf min dag med en liten sovmorgon sen fixade jag lite julklappar med hjälp av syster på telefonen. Sen städade jag lägenheten, dukade för ikv då pappa och sunett kommer på middag och sen gick jag ut och joggade i en kvart. Nu har jag precis gjort lite sit ups och "rumplyft" nu kallar duschen och sen får vi se hur jag väljer att spendera resten av dagen. Eller ja till 18 då pappa och sunett kommer. Jag vet iaf om att jag måste handla mat så vi har något att äta.

Nä som sagt, duschen NU:D

Underbar fredag

Har precis jobbat ett sex timmars pass, skulle ha jobbat sju men där va tyvärr lite att göra så jag gick en timme tidigare. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen ska hela lägenheten fyllas med härliga vänner. Bland annat kommer världens bästa och saknade Sofie hit.

Kommer antagligen bara bli att vi festar till det här hemma idag, är inte jätte sugen på utgång och tycker de är trevligare att bara dansa, prata och skratta här hemma. Iaf ikv ;)

Nä nu ska jag snabbt in i duschen, sminka mig, klä mig och vänta på att lägenheten ska fyllas med värme och glädje :D


Jag och Sofie valborg 2010 <3

RSS 2.0