As one we are everything

Har haft en väldigt lugn och mysig helg med världens bästa pojkvän.
I fredags var vi hemma hos hans syster och hennes pojkvän, käkade kinamat och så. Super trevligt måste jag säga!
Igår hade vi ställt klockan för att åka in till stan, mitt ben började såklart göra mega ont men blev en liten runda iaf och båda två fick handlat. På kvällen blev det pizza och spel med Maria, ralle och compani.
Och dagen idag har bara bestått av filmtittande innan jag körde han till tåget vid fem.

När jag kom hem blev de mat och nu sitter jag och väntar på att Sofia ska komma så ska vi ha filmmys. En perfekt avslutning på den här helgen.

Vad jag vet än sålänge så bjuder den här veckan på sjukgymnasten och träffar med flickorna.
Jag ska göra så mycket som möjligt för då går tiden snabbt och det blir helg igen:)


As one we are everything
we are everything we need

All the small things

Musiken är på hög volym och jag är rastlös som få, har nyss målat naglarna och nu funderar jag på om jag ska försöka mig på att göra en till ränsning bland mina kläder. Gjorde en för några veckor sen men känner att jag fortfarande har rätt mycket kläder som jag aldrig kommer använda, ut med det gammla och in med det nya :D

Har ni tänkt på en sak, ibland är det alla de små sakerna som gör en gladast. Tex ett samtal, ett sms, några ord osv. Det är de små sakerna som man inte räknar med ska hända som gör en allra gladast. Jag är tex som gladast de dagarna jag vaknat av ett positivt sms, precis som jag gjorde imorse!

Eller varför inte ett kort inlägg på en kompis blogg? Det har jag med fått idag:D
http://nostrangethings.webblogg.se/
Läs själva, och visst har Jonas så rätt så och jag kan bara säga detsamma.
Min galna småläning som inte har några hämningar och alltid får en att skratta :P

Egon och Ralf är händiga

Maria har nästan precis åkt hem , idag roade vi oss med att baka kladdemuffins och försöka sätta upp hennes hår. Muffinsen blev klart godkända, mycket goda om jag får säga det själv. Marias hår var en lite svårare uppgift som vi ska fortsätta klura på imorgon men det ska gå, jag är som sagt envis och gillar att få det som jag vill :P.

Resten av dagen ska jag bara ta det lungt och sen sova hyfsat tidigt. Imorgon ska jag gå med papper till min arbetscoach, ringa csn och fixa med lite annat smått och gått.

När det äntligen är över

Ja då kom man precis hem från yttligare ett besök hos sjukgymnasten. Idag var det tyvärr inte så roliga besked, har på något sätt förmodligen lyckats dra min led ur led. Hur lyckas man med det liksom? Och då min sjukgymnast än så länge provat behandlingarna TESN och ultrabehandling utan större resultat funderar han nu på nästa steg som just nu verkar luta åt att jag ska till en ortoped. Men jag ska tillbaka till han på tisdag så får se vad han säger då, fram till dess har han sagt åt mig att jag ska smörja in benet två gånger dagligen med voltaren, får varken sitta på huk eller knä och får inte träna. Jag håller verkligen tummar och tår för att mitt ben blir bra innan jag behöver gå till en ortoped och jag är envis som få, det kanske hjälper?

Men en sak ska jag säga, när det äntligen är över, när mitt ben är bra ska jag dels börja träna så jag får upp min fysik så jag kan söka polisförberedande till hösten och jag ska aldrig mer klaga över att man har lite ont här eller där.

She says

Blev ingen jobbcoach idag , tyvärr. Men sjukgymnasten blev iaf av, där provade vi idag en ultrabehandling som jag även ska få på onsdag. Hoppas den här behandligen ger bättre resultat än vad den jag fick förra veckan gjorde för jag vill helst börja använda mitt ben till 1000% redan nu.

Efter jag kom hem fastnade jag framför datan och olika klädessidor och eftersom jag är ett stort fan av värmen och det härliga modet som kommer med den så var det de som lockade mig mest idag. Men visst är det så att man längtar ännu mer till värmen nu när det tyvärr snöar igen. Jag menar vem vill inte klä sig i kjolar och shorts med en fräck tröja till på dagen eller ett par fräcka jeans (kanske baggy som är en av mina personliga favoriter) och en tröja på kvällen eller varför inte göra kvällen lite festligare med leggings, tunika och en fräck skinjacka (har en lång men borde investera i en kort med) till fall det skulle bli lite kyligt fram mot småtimmarna. På fötterna kan man ha sandaler, converse (en STOR favorit) eller ett par snygga pumps. Ja valen på olika kläder, stilar och outfits man kan ha en sommar dag är oändliga och jag längtar tills jag kan börja pricka av olika outfits som jag redan nu drömmer om att jag ska ha på mig. Tänkte jag skulle ge er några smakprov på vilka olika stilar och outfits jag tänker satsa på till sommaren. 

                           

Nä nu borde jag återvända till vardagen och det eviga snöandet som vägrar att sluta!
Ska äta och sen kommer töserna och förgyllar min kväll, mycket mys på det <3


Min helg

Fredagen började som jag tidigare sagt hemma hos Ewa, det blev matlagning, städning och kräng av hallonsorbet med bär. Mums på det säger jag bara. Blev några trevliga timmar där hemma med skratt och mys innan jag körde hem igen. Hann knappt hem innan man blev hämtad och det bar av ner till Höllviken. Resten av kvällen blev det bara film och mys.

Lördagen blev lugn med bland annat en runda ut till Arlöv för att lämna in min data på lagning. Efter det blev det hem för att äta och sen på kvällen blev det en snabbis hem till Robin som blev 21 tidigare i veckan. När vi varit hos Robin ett tag fick vi sms från en sjuk Ewa så fick kört och hämtat henne och kört hemme henne. Sen bar det av hemmåt och för filmtittande och mys.

Idag har det bara varit till att ta det lungt och drömma sig bort i drömmarnas värld.
Nu visas det Wallander på tvn och jag ser fram emot min dag imorgon som börjar med ett möte hos min jobbcoach och sen bär det av till sjukgymnasten och sen avslutas dagen med att Ida och Maja kommer hit.
Finns bara en sak som saknas imorgon men det får jag tyvärr vänta med till helgen.

Ne nu känner jag att sängen kallar så ska gå och göra mig klar för den.

En skyddsängel

Väntar bara på att pappa ska komma hem med bilen nu sen ska jag ta och köra in till Ewa i Malmö.
Tycker det är så orättvist att vi bara får tråkiga besked från läkare ångående henne. Hon har varit sjuk sen december, ska det aldrig få ett slut? Precis när man tror att det går lite åt det bättre får hon yttligare ett tråkigt besked från läkarna igår. Blir så arg, vad har hon gjort för att förtjäna detta? Det är tur att Ewa är en av de starkaste och mest envisa människor jag känner för man vet att oavsett vad det kommer upp för hinder så tar hon sig förbi dem. Dock tror jag ibland att hon hade behövt en riktig skyddsängel och idag när jag åker in till henne ska jag hjälpa henne så gott jag kan på den punkten. Och oavsett vad Ewa ska du veta att vi finns här för dig, det spelar ingen roll om klockan är tolv på dagen eller tre på natten, vi finns här. Du behöver inte gå igenom detta ensam. Och när du inte är tillräckligt stark för att göra vissa saker är jag stark för dig med.
Jag älskar dig min ängel

Bring It On

Imorse var jag hos min arbetscoach för första gången. Det var ett möte med en tidigare okänd människa så jag var både nervös och förväntansfull. Nervös hade jag verkligen inte behövt vara för hon var en av de enklaste människor jag någonsin  träffat. Hon tyckte att jag hade bra mål och att det var mycket positivt att jag redan arbetar extra så hon sa att det ska nog inte bli några svårigheter med att hitta arbete till mig. Bringt it on säger jag bara för jag är redo att möta nya erfarenheter, nya människor och nya möjligheter! Börjar bli riktigt trött på att bara gå hemma då jag bara arbetar någon gång ibland så hoppas att jag hittar något som passar mig fort, helst redan imorgon!

På tal om imorgon, då är det fredag, det gillar vi :)
Helgen kommer bjuda på mys och 21 års fest för Robin, kan det bli bättre? Nä jag tror knappast det.

Så nu ska jag återgå till musiken, tv och längtan efter helgen.


Just det, Ida du är en av de bästa och jag älskar dig raring <3

Om man får lov att drömma

Hade ställt klockan imorse för två olika anledningar, dels för att jag måste börja ta tag i mitt liv och inte bara sova bort dagarna och dels för att jag skulle in till stan för att fika med Julia. Fikan med Julia blev inte riktigt en fika utan en tur till falafel stället vid konserthuset. Efter det blev det en snabbis på stan där jag fick med mig ett rött linne från gina hem. Var super trevligt att träffa Julia igen och jag är så fruktansvärt trött på dagisnivån som har varit lite från och till sen i sommras. Tjejer, vi fyller 20 i år tycker det e tid att vi visar det med. Är det bara jag som minns hur kul vi brukade ha tillsammans?

När jag kom hem igen va pappa hemma så blev att man pratade lite med honom innan man tryckte på datan där jag genast gick in på hemnets hemsida och började drömma mig bort. Hur underbart hade det inte att varit att ha sitt eget? En två eller trea helst i Malmö eller Höllviken, hur fint hade inte det suttit? Och visst hittar man fina lägenheter när man är inne och tittar, några är även till ett pris som man vågar uttala högt. Dock lär man få lägga den drömmen på hyllan ett tag. Först ska man ha pengar så man kan leva som man vill och jag känner att jag även hade varit i behov av en bil om jag ska studera i östra grevie till hösten.

Det finns så sjukt mycket man vill göra, man vill ha lägenhet, bil, nya kläder och skor och sen får vi ju inte glömma resan som man ska ha tid för fast man drömmer om att börja plugga till hösten. Hm jag hade dels behövt en tidsmaskin och sen vinna på triss eller något. Man kanske ska börja köpa det? Förr eller senare kanske man har turen med sig.

Nä nu ska jag återgå till drömmarnas land och fortsätta med att kolla underbara lägenheter och fundera på hur man kan inreda de så de blir så snygga och fräscha som möjligt. Som sagt får man lov att drömma vill jag ha en snygg lägenhet nu!

One Last Dance

Jag tackar Maria som fixat bloggen , dock är den ju tydligen inte klar än så vi får väl helt enkelt vänta och se hur slutprodukten blir :)

Var hos sjukgymnasten tidigare idag med med anledning av problem med mitt vänstra ben. När sjukgymnasten säger saker som" tur iaf att du vill va unik och ha något som ingen annan har.." börjar man undra hur tusan man lyckas med allt. Vi ska iaf testa behandla på ett sätt nu men blir det inte bättre av det får vi se hur vi går vidare men något om ett ultraljud nämndes.

Jag hoppas iaf på att benet blir bra så jag inte behöver lägga mitt drömyrke som polis på hyllan. Något annat jag med hoppas på att kunna göra igen, helst snart, är att kunna dansa. Jag menar vem kan stå emot att röra på höfterna när ljuv musik spelas på högvolym? Inte jag iaf. Hade hoppats på att kunna börja dansa balett igen nu i mars men det kommer jag få vänta med.. Men så länge mitt ben blir friskt och jag får dansa igen är jag nöjd. 

På tal om dans, saknar tiden med "dansa för livet". Det vi gjorde då , dansshowen där allt vi fick in gick till cancerfonden är något av det roligaste och bästa jag gjort i hela mitt liv. Känslan man hade när man stod på den scenen och såg alla i publiken är obeskrivlig, känslan av att ha gjort något för någon annan kan inte ersättas. Stoltheten över mig själv och de andra dansarna är stor. Tänk att vi gjorde detta, själva. Tänk att vi några unga tjejer kunde dansa en publik till tårar och tänk att vi fyra tjejer som gick sista året på gymansiet kunde bidra med något till forskningen om cancer. Förutom allt vi gjorde för andra hade vi kul , väldigt kul. Alla skratt vi delade kommer alltid att vara i mina tankar. Jag saknar tiden men jag kommer alltid bära det med mig som något jag är stolt över, jag är stolt över oss och det vi gjorde!



Ett nytt försök

Jag har ett tag tänkt på att ge det här med att blogga ett nytt försök så med hejar ropp från Maria har jag nu bestämt mig från att ge det ett sista försök. Vi får helt enkelt se hur det går den här gången , förhoppningsvis bättre än de föregående gångerna jag försökt.

Jag kommer inte att skriva om något speciellt, bara om det som faller mig in när jag väl sitter här.
Och när man är jobbsökande, blivnade student, galen i kläder, har världens bästa vänner, skilda föräldrar och två boende betyder det att inläggen kan se väldigt olika ut.

Nu hoppas jag att Maria kan vara snäll att fixa designen till mig snarast och sen ska jag ge det här ett ärligt sista försök.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0