blandade känslor

Imorgon, direkt efter jobb sätter jag mig i bilen som ska ta mig till mitt älskade stockholm.
Kan säga att det är med blandade känslor jag tänker på helgen som kommer.
Det ska verkligen bli super kul att få vara i staden som är som ett andra hem för mig, likaså att få träffa familjen som jag levde i under 6 månaders tid.

Men samtidigt så känner jag en liten klump i magen. Alla minnen från förra året väcks till liv igen och anledningen till varför jag lämnade stockholm så hastigt kommer ifatt mig.

Men till största del längtar jag verkligen till att vara i min fristad igen. Och den här helgen ska det skapas nya minnen, med nya människor.


Jag för lite mer än ett år sen,
bara någon vecka innan jag lämnade staden och människor som varit mitt allt...

krav

Jag befinner mig på ett ställe i livet där jag ställer otroligt mycket krav på mig själv.
Detta är både på gott och ont tror jag. Enligt mig behöver man krav på sig själv samt att man sätter upp personliga mål för att kunna lyckas men det kan lätt bli för mycket med. Och just nu tror jag nästan att jag sätter lite för höga krav på mig själv, jag glömmer nästan bort att ha kul påvägen dit, till mitt mål, och det är väl egentligen det allt handlar om? Att man ska ha kul och njuta?

De senaste dagarna har det här hemma pratats en del om att flytta till Stockholm. Jag hade verkligen velat detta. Drömmen är att jag då, när jag flyttar, om jag flyttar får möjlighet att öppna en build a bear workshop butik där. Dröm jobbet i dröm staden. Kan det bli bättre?

Men inga för höga krav, jag ska ta dagen som den kommer och njuta av allt på vägen dit. Och göra varje sekund bättre än den förra...

Nu ska jag avnjuta en del sekunder på att titta på greys.

torsdag

Så var det torsdag igen. Snart har hela november månad rullat förbi och änsålänge syns ingen snö till, vilket jag tycker är underbart.

Jag spenderar mina dagar på jobb och kvällarna i soffan. Känns som man inte hinner med så mycket annat tråkigt nog. Fast igår va jag ledig och passade på att äta frukost och gå i stan med Alexandra och sen efter det träffade jag Olivia en stund.

Imorgon nalkas jobb igen, 12-20. Men stänger med Emma vilket ska bli super skoj :) sen efter jobb möter vi nog upp några fler kollegor och beger oss någonstans för att dricka gott ;)
På lördag är det jobb igen sen på kvällen är det crossfest.
Sen är jag ledig på söndag, längtar redan efter sovmorgonen jag lovat mig själv att ta här;). Och sen kommer det bästa på flera veckor, ska gå på bio och se breaking down med Mill. Vi har ju sett alla de andra tsm på bio så va en självklarhet att vi skulle se även den här filmen tsm, längtar fan sönder efter lite M&M häng :D

det bästa från 70- och 80-talet

Igår va det äntligen dags att fira att jag blivit 21 med några av de närmsta.
Vi gjorde det genom att klä oss med det bästa från 70- och 80-talet och det blev en härlig blandning av glamrockare, hippies, idrottsproffs och riktiga 80-tals tjejer. Va riktigt skoj att alla gott in för det och man fick sig verkligen en hel del skratt. Efter ett par timmar här hemma begav vi oss vidare in mot Malmö och mitt första besök på slakt. Kan även säga att det var det sista för fy tusan va där va tråkigt:P

Men jag hade en riktigt bra kväll här hemma och innan vi begav oss dit så de plus alla fina presenter tackar jag alla för.
Lovar att jag ska bjuda på bilder så fort jag laddat kameran, batteriet tog nämligen slut igår.

virus

Jag har virus i kroppen. Kanske borde göra som man gör med en data när den fårvirus, uppdatera mitt virusprogram.

Jag har iaf en ursäkt till att mysa framför tvn med massa tända ljus, titta film, serier och gamla bilder. Sånt det aldrig finns tid för annars. Just nu uppdaterar jag förrådet med gossip girl och 90210.

Lär väl bli att man plockar fram ostbågarna och läsken snart med, fast först ska jag tända fler ljus och sen när jag hämtat det ska jag krypa ner under täcket i soffan.

Sen när jag mår bra igen, då ska jag gå ut och skaka rumpa. Jag ska glöma att det är svin kallt ute och låta skrattet och vännerna styra kvällen ist.
Kanske får slå till med det den 12e för då är det dags att fira att jag blivit 21 med en maskeradfest med 70- och 80-tals tema :D


RSS 2.0