Känslor

Tomhet, ilska, besviken, lurad, hat, sorgsen, panik, maktlös, naiv.
KÄRLEK

STOCKHOLM!

Jag visste redan att jag hade världens bästa vänner men nu har det ännu en gång blivit bevisat.
I onsdags när jag och Ida va i stan frågade hon om vi inte kunde åka till Stockholm, jag svarade att jag önskar att vi kunde men att jag inte hade pengar. Då bjuder den änglen på resa fram och tbx och vi bor gratis så vid tre idag ska vi ta bussen in till tåget som ska ta oss till vår älskade stad.

Fy fan va jag längtar, ska bli så jävla kul att få va ett par dagar i Stockholm igen med Ida. 1,5 år sen vi va där tsm sist så! Oh va kul detta ska bli! Och gud va jag älskar dig Ida för den här resan!

ingen lust

Har börjat träna igen. Körde ett pass igår och ett idag sen är det sagt att jag ska köra onsdag,torsdag med för sen åker jag bort och är inte hemma från söndag. Måste fan komma igång igen, måste slutföra, måte gå ner i vikt men mest av allt måste jag bli nöjd med mig själv. Nöjd med hur jag ser ut. Mätte mig i morse med, tänkte börja om på ruta ett med allt. Nu jävlar! Visst jag kanske inte kommer hinna få den perfekta sommar kroppen 2012 men jag ska ta mig fan ha den perfekta höst kroppen 2012!

Nä nu är det dags att börja plocka ihopa sina saker och dra och jobba. Bara tre timmar men jag har verkligen ingen lust alls. Jag vill gå ut och gå en runda, spela hög musik, mysa på uteplatsen i det fina vädret. Men nä jag måste till jobb och sen blir det ner till cross banan, får dock se om jag kör något idag.


det går sådär nu

Sophies begravning är idag. Jag har tänt ett ljus för henne här hemma, tankarna går till Rasmus, Julian och resten av de nära.

Annars då? Jo sådär väl. Jag vet till 100000% vad jag vill men vad hjälper det när man inte kan påverka vad andra vill och känner? Känns som jag har ett tryck över mage, bröst och hals.. Jag vet att det är oro och jag vet hur jag kan bli av med den men det är inget jag kan påverka själv utan det hänger på dig. Snälla ta bort den..

söndag

Imorgon är det ny vecka. Kommer att ske en del saker så håll tummarna för mig.
Kommer dels få reda på om jag fått ett jobb som antagligen är på 100%. Ska även på intervju på skolan jag sökt till, har ju sökt till en ky utbildning i malmö fall jag nu inte skulle få jobb. Så som sagt, håll hårdast tumamr för att jag fårr jobb innan hösten och om jag inte får de så för att jag kommer in på utbildningen.

Övrigt då? tisdag blir de jobb plus mat hos Patriks föräldrar, onsdag segling, torsdag och fredag student, lördag seglings tävling.

Mormor är på bättringsvägen, allt går frammåt. Jag saknar bara ett jobb så jag kan göra allt det jag så gärna vill göra. Men mest av allt vill jag ha jobb så jag kan ge bort något jag verkligen skulle vilja ge bort till min älskade.

6 juni

Nationaldag idag. Firas det ens? Röd dag är det iaf och det innebar att det blev fest igår. För första gången någonsin drack jag för att slippa känna efter. Drack för att dämpa något, drack för att glömma. Det gick väl ganska bra igår men idag känns de inte lika bra. Sitter i pyamas än, precis ätit lunch så nu får jag väl ta mig in i duschen ska antagligen segla ikv och då kan man ju iaf se levande ut.


Bilden är tagen för exakt två år sen idag, det va sol och sjukt varmt.
Dagen spenderades i humlan och sen med bio på kvällen.
Det är väl egentligen så den här dagen ska firas kan man tycka, med nära och kära.

RSS 2.0