nya tag

Va på intervju idag på en förskola i Skegrie så från och med mars har jag ett halvtids schema där, iaf fram till sommaren sen får vi se vad som händer :) Men känns skönt att man iaf vet vad som händer några månader och att man har en säker inkomst, känns riktigt skönt. Så nu är det nya tag, fullt fokus på nya arbetet och försöka få strötimmar lite var stans innan dess så kanske det blir en utlandssemester till nästa vinter iaf. Har ju drömmar om att få åka till Thailand igen så.
Nä nu ska jag åka och hämta Emelie :)

låtsas söndag

Jag vet att det är måndag idag men jag låtsas att det är söndag så har storstädat hela lägenheten. Speciellt köket fick sig en omgång men det var välbehövligt så.
Mitt i storstädningen blev jag dock avbryten av ett oväntat samtal men det va trevligt och jag uppskattade det.
Nu är det iaf färdig städat, tvätten är i torktumlaren och jag är snart påväg in i duschen.
Sen blir det till att laga mat (tråkigt när man är själv dock) och efter maten blir det till att kolla något avsnitt oc, idrottsgalan, kanske läsa någon sida i en bok och sen vid elva ska jag hämta Patrik :)

det blir bättre

Det börjar kännas okej igen, ibland känns det tilloch med riktigt bra. Jag har valt att se det posetiva med detta, nu får jag en chans att tänka efter vad jag verkligen vill och just nu är jag inne på att antingen försöka jobba utomlands eller börja plugga till hösten, vad vet jag dock inte riktigt.

Helgen har jag spenderat utan Patrik då han är i Milano så jag har sovit hos mamma och sen igår va det tjejkväll med mat och utgång och nu ska jag snart bege mig till mamma där vi tillsammans med släkten på mammas sida ska fira att Hanna blivit 19.

Börjar sakna Patrik riktigt mycket så det är riktigt skönt att han kommer hem imorgon kväll. Om jag saknar han så här mycket nu undra då hur det kommer gå när han åker iväg för att åka skidor i 1,5 veckor nästa vecka. Usch. Men Alexandra har lovat att hålla mig sällskap någon kväll och sen sover jag väl hos mamma någon kväll så får hoppas tiden går fort då med.

Nä nu ska jag göra vid mig, åka till mamma och hoppas på att tiden går snabbt till imorgon kväll så min älskling kan komma hem.


Bjuder på en bild från när vi va på spa i Polen i slutet av oktober. <3

en vecka

Det har gått en vecka sen jag fick höra orden. Orden som ändrade hela min värld. Jag får fortfarande en klump i magen när jag tänker på det. Vet inte riktigt hur jag ska handskas med det men jag tar varje dag som den kommer och kämpar mig framåt.

Nu ska jag ut och springa, köra sit ups och armhävningar.
Imorgon ska jag umgås med Julia.
Sen får vi helt enkelt se


den lyckan

Det är snart två år sen jag flyttade upp till Stockholm. Varje dag där uppe kände jag lycka och kärlek. Även om det ibland va tårar, ilska och sorg så fanns det ändå någon stund per dag man kände lycka och vilken tur man hade och det va detta som oftast fyllde varje dag. Jag funderar ofta på att flytta dit igen men då slår tanken mig, va det staden som gav mig lycka eller människorna jag delade allt med? Och det slår mig att det antagligen va människorna.

Familjen jag bodde hos. Vilket betyder att även om jag hade flyttat upp så hade jag inte träffat dessa jätte ofta då vi den här gången inte hade bott under samma tak.

Ida. En av mina närmsta vänner som idag bor 10 min bort vilket betyder att jag faktiskt hade flyttat från henne och inte till. Och hur hade jag egentligen klarat mig utan henne och alla hennes smarta råd. Samt all hennes kärlek och varma famn.

Linn. En vän som delade allt där uppe med mig men som sen försvann. Önskar nästan varje dag att vi fortfarande hade kontakt, saknaden efter henne är stor. Jag minns fortfarande hur våra skratt ekar i kapp och hur vi måste stödja oss mot varandra för att kunna stå. Men även hur vi torkade varandras tårar. Men allt gjordes med massor av kärlek.

Vickan. En av de få som faktiskt finns kvar i Stockholm och som jag hade träffat och umgåtts med lika mycket. Så med andra ord är hon en av de få saker som känns riktigt lockande att flytta tbx för att få ha henne i sitt liv är guldvärt. Det har jag ju ifs nu med men vi ses inte lika ofta som hoppats.

Sen är där några namn till. Men knappt några av dessa finns kvar där uppe utan befinner sig på olika ställen. Jag önskar ofta att vi alla kunde ses igen över en picknik i humlan, en cider på retro eller nivå 22, en shopping runda på gallerian, en utekväll på lobby eller framför en film hos någon av oss. Alla våra minnen finns kvar hos mig och fyller mig ikv med lycka och kärlek.


skruvat tbx tiden ett år?

Det känns som på två sekunder blev allt som för ganska exakt ett år sen. Två sekunder, mer behövdes inte för att hela min värld skulle rasa. Två sekunder, så lång tid tog det att bli av med något jag älskar.
Jag kan inte ens förklara med ord hur besviken, ledsen och sårad jag är. Inte heller hur arg, lurad och dum jag känner mig.
Det hade varit en sak om man kunde ha sett det komma men jag hade verkligen ingen anning. Fan!

Eftersom inget är som det borde och jag inte befinner mig där jag borde vara så har jag spenderat den här dagen med att bland annat sortera bland mina en miljoner smycken. Nu kallar duschen och sen en film innan maten ska lagas. Ikv funderar jag på att följa med och kolla på när pojkarna spelar innebandy.

2 januari 2012

Så var det den 2 januari 2012, ett nytt år har börjat och jag undrar nyfiket vad det här året har att komma med.
Gårdagen bjöd iaf på lång sovmorgon, mys hos mamma och syster och sen middag hos pojkvännens föräldrar. En super mysig och välbehövlig dag.
Idag har det jobbats 9-17,30. Va fullt drag på jobb vilket va skoj och resulterade i att dagen gick snabbt.
Nu ska jag se om jag kommer iväg och handlar en kalender eller om det bara blir filmmys eftersom även morgondagen bjuder på jobb, då 9-17.


Bjuder på en bild från nyår och tolvslaget.

RSS 2.0