jag och tanterna

Förlåt för att här har varit lite tomt i några dagar men jag har varit inlagd på danderyds sjukhus. Det hela började i måndags kväll då jag vaknade vid 20 i 4 och började kräka sen höll jag på så hela morgonen till Karing (mamman i familjen) körde mig till akuten vid sex tiden.
Massa prover på akuten, första "diagnosen" kom snabbt och var en urinvägsinflamation.
Jag fortsatte att kräka och ha mig. Blev bestämt att jag skulle till ultraljud och sen bli inlagd på en avdelning.
Linn kom, följde med till ultraljudet.
Sen blev jag inlagd. Tog även prover som blodprover (har hela 10 nål stick i mina armar och händer :( )
sen fick jag även en kamera nerkörd i halsen, minns inte va de heter, men det är nog seriöst det värsta jag varit med om. Där ligger man och håller på att spy samtidigt som dom kör ner något i halsen på en. USCH!
Men inget fel hittades, blev bestämt att jag skulle till gyn idag på morgonen men eftersom jag aldrig slutade kräka igår så blev de bestämt att jag skulle ta en skiktröntgen.

Sköterskan kom in till mig inatt, sa att dom avbokat gyn för dom hade hittat felet.
Äntligen! Efter att ha varit kass sen i juli har jag väntat länge på den här stunden.
Min mjälte är för storad vilket antagligen är en biverkning från att jag antagligen har körtelfeber.
Dom sista proverna för det togs i morse sen blev jag hemskickad för att vara sjukskriven i två veckor så imorgon bär det av hem till skåne.
Och jag tackar för att Fredrik redan haft körtelfeber så jag inte kan ha smittat han. Tycker däremot synd om alla som jag kan ha smittat.

Men nätterna där har varit ett rent helvete. Har legat på kirurgen och hur kommer det sig att det nästan alltid bara är gammla tanter som ligger där? Som dessutom snarkar högt som fan! Riktigt jobbiga har dom varit :(
Nä nu ska jag packa klart, duscha, sova och sen ska jag antagligen sova hos F ikv då de e lättare att ta sig till arlanda från han.

världens bästa

Har nästan precis kommit hem från världens bästa pojkvän.
Vi kollade på idol och hade det bara allmänt mysigt.
Jag har verkligen fått allt jag någonsin velat ha och mer därtill och det gör mig till världens lyckligaste.

Nu ska jag bara kolla resultatet från Idol, borsta tanden och sen sova.
Imorgon kommer Ida ganska tidigt för att få sitt hår färgat sen får vi se vart dagen tar mig.




Saknar redan pojken och hatar att jag måste sova ensam :(

känslan

Jag har kännt det, varit mitt i det.
Räddslan i den stunden är obeskrivlig.
Att känna obehaget av att någon är rent för nära,
känna hur en främmande hand letar sig fram.
Man hör orden, skratten och man ser glädjen i deras ansikten.
Jag kännde mig rädd, ensam, otrygg, äcklad.
Stanken av öl och ciggaretter slår mig samtidigt som jag försöker förstå det främmande språket.
Jag kan bara tyda ord som hora och köpa, det enda som egentligen behövdes förstås.
Jag känner en hand i min, en välbekant hand. Ser skräcken i min väns ögon. Vi försöker gå där ifrån yttligare en gång men blir stoppade. Jag tar upp telefonen för att ringa polisen, är det andre gången nu?
Men hon i växlen tror inte på mig, säger att kan jag prata i tele är det ingen fara. Jag försöker förklara att männen inte förstår, att dom inte är från vårt land. Men jag hör ett klick i andra änden. Männen frågar på engelska vem de va, en vän får jag fram. Jag ser att min vän tänker samma tanke som mig, "vad händer nu?".
Vi bestämmer oss för att göra ett sista försök och gå. Vi tar varandras händer, trycker dom hårt och går så fort vi kan.
Men så känner jag en främmande hand i min andra hand, en hand där den verkligen inte ska va och hur jag blir stoppad. Plötsligt står vi still igen. Omringande. Skräcken, tårarna, tanken att nu är det kört, främmande händer som letar sig fram och hårda ord innan jag uppfattar hur männen börjar springa. Jag tror varken att jag eller min vän förstår fråns vi ser polisbilen. Vi är säkra.
Jag kännde hur en lättnad sköljde över mig och kände hur tårarna började rinna, hur jag skakade. Jag höjer min blick och ser på min vän. Hon har reagerat likadant. Sen är allt otydligt, polisen som kom fram till oss, att dom fick tag på en av åtta stycken, samtalen till våra föräldrar, tårarna och de första förhören.

Polisen ringde några dagar senare och jag fick ännu en gång berätta allt. Sen kom beskeedet, beskeedet om att det skulle bli rättegång. Dagen då de va dags för rättegång kom med tunga steg. Jag minns tiden precis innan, hur jag bröt ihop på en klassfest och bara grät. Fram till den dagen va de bara några få som visste och när jag såg chocken i ansiktena som nyss fått höra vad som hänt brast det för mig igen. Jag kommer ihåg när jag gick in i salen där rättegången skulle vara första gången. Mamma, pappa och en av mina närmsta vänner va där. Jag gick med min väns hand i min. Dom visade var vi skulle sitta, mittemot han. Han som hade varit värst, han dom hade fått tag på. Där skulle vi sitta och berätta vad han hade gjort mot oss. Det va hemskt, tårarna, sorgen, ilskan. Allt kom samtidigt. Jag fick trygghet och styrka från de nära jag hade där med mig, från handen i min och från blicken jag mötte när jag höjde blicken.

Han blev dömd. Ett års villkorligdom, dagsböter och skadestånd.
Men frågan är om han gör det igen?

perfekt

Den här helgen har verkligen varit perfekt. Hade inte velat ändra på något alls, inte ens en liten sekund.
I fredags efter jobb mötte jag upp Fredrik en snabbis i stan, han höll mig sällskap när jag åt. Sen bar det av hem till Ida för min del. Vi krängde och kollade Idol, criminal minds och mord i sinnet. Slutade med att vi va så rädda att jag knappt vågade gå på toa själv. Men kolla det skulle vi:P

På lördagen sov vi till typ 10, gjorde vid oss och begav oss sen av till stan. Eller ja hon åkte till stan och jag åkte hem till Fredrik. Sen gick jag och han på stan, åt super god pasta på ett ställe vid stureplan, fikade på årets strösta kanelbulle, åt kantarell macka hemma hos han och sen slutligen gick vi på sena bion och såg "Wall street".
Efter det åkte vi hem och la oss.

Idag vaknade vi vid 11 tiden och jag måste säga att det finns inget bättre än att vakna upp med dig vid min sida baby. Att känna din närhet betyder allt för mig. Vi åt frukost, jag fick på mig kläder och smink så man såg lite mer redo ut sen begav jag mig för att möta Ida på nacka forum. Sen blev det även stan där vi satt och pratade med Emma och Marina en stund då dom satt och fikade. Sen blev det slutligen kista centrum för vår del. Tack till dom då dom har öppet till 21 varje dag:P

Självklart fick jag hem mig påsar hem, två stycken för att vara mer exakt :)
Ett par bruna ankelskor och en svart kort kavaj, fast den fick jag av mamma :D
Nu blir det film, antagligen "the last song" och sen ska jag sova. Är rent slut men den här helgen har verkligen varit den bästa på länge här uppe i stockholm <3

I´ll never let you go

Ikväll har det varit en riktig tv kväll. Dock hade jag barnen fram till kvart i åtta. Sen började idol 8, skånefruar 9 och sen slutligen kungar av tylösand klockan 10. Idol är ju lätt det bästa och idag kunde jag inte tänka på annat än den 26 november då jag sitter i malmö arena och ser det live med två av mina absolut bästa vänner. 
Sen när vi kommer till skånefruar, hm va ska man säga. Det är nästan så man börjar skämmas över att vara skåning. Men idag va dom fatkiskt inte så pinsama, va värst första avsnittet. Och sen tänker jag inte ens lägga en kommentarer angående de kallade kungarna. Eller jo en, oavsett vad så är dom jäkligt roande att titta på.  
Nu kallar sängen. Imorgon blir det nog mest till att ta det lungt. Kanske träffa Linn en runda för en fika eller liknande. Sen ska lillfisen på fotboll och mat ska lagas. Fast dom rutinerna kan ni väl redan:P





Jag har sett dig vända ryggen till och gå, jag har stått där med tårar och sett dig köra iväg.
Jag kommer aldrig att glömma den kvällen.
Men jag tänker inte låta det hända igen, jag tänker inte förlora dig igen.
I´ll never let you go.
I won´t say goodbye anymore.


jag kommer ihåg

jag kommer ihåg förra sommaren.
den fylldes av skratt, glädje, vänner, kärlek och kyssar i mörkret.
jag kommer ihåg hösten.
den fylldes av avslut, sjukhus, besvikelse och tryggheten från familj och vänner.
jag kommer ihåg vintern.
den fylldes av kyla, tårar, längtan, hemska brev i natten, glädjen vännerna gav mig och starten på något nytt.
jag kommer ihåg våren.
den fylldes av yttligare ett avslut, att hitta mig själv, en flytt och ett återseende.
jag kommer ihåg sommaren som nyss tagit slut.
den fylldes av arbete, dans i sommarnatten, att bli en med min andra halva, bråk, skrik, tårar, saknad och att inse vad jag egentligen vill ha.
jag kommer att komma ihåg hösten.
hösten då jag fyllde 20, hösten då jag flyttade hem igen, hösten då jag började på nytt arbete, hösten då ett nytt hejdå sakta men säkert närmade sig för varje sekund..


Did I dream it?

If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend

Falling out of a perfect dream,
Coming out of the blue

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?

Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn



lördagen den 18 september

Nu kommer bilder osv från i lördags. För er som missade det så passade jag på att fira min 20 års dag lite i förväg med några av de närmsta och bästa med tanke på att jag inte är hemma då jag fyller.
Dagen började med att jag och en något seg pojkvän vaknade vid 10 tiden efter att ha kommit hem vid två tiden natten innna. Han åkte hem vid halv tolv och då hoppade jag in i duschen och gjorde vid mig. Vid ett tiden bar det av in till stan för att handla både mat och dryck med Emelie som va så snäll att hon hjälpte mig med allt under dagen. När vi kom hem började vi baka direkt och sen fixade vi oss och sen lagade vi maten.
Blev taccogratäng och sen till efterrätt blev det kladdekaka. Vid sex tiden började tjejerna trilla in och då blev det välkommst dryck i form av mousserande vin. Kvällen bjöd på skratt, prat och ren vännskap precis så som den ska vara. Blev även en hel del pinsamheter som inte behöver nämnas här mer än att min pappa kom in i vardagsrummet när vi pratade om rätt intima saker:P

Vid elva tiden bar det av vidare hem till Challe där det va fest. Vi spelade lite spel där osv men när de andra sa att det var dags att dra sig utåt för att göra stan osäker bestämde jag och Matilda oss för att det va dags för oss att dra oss hemmåt av olika anledningar. Så en mycket snäll Max kom och hämtade oss och körde oss hem.

Tack alla tjejer (och pojkarna på festen) för en super lyckad kväll. Va helt fantastiskt att få träffa er alla igen och ni gjorde verkligen firandet av min 20 års dag till något speciellt.
Sen måste jag även tacka er alla för alla fina presenter. Smycken, blommor, presentkort, smink, nagellack, cider och en idoltur i Malmö arena när det är dags för idolfinalen där. Man kan nog inte ha bättre vänner än er och är supernöjd med allt jag fick. TACK! <3








Tack igen alla för en helt underbar kväll! <3

på promenad genom stan

Kom nyss hem från Fredrik. Vi tittade först på IDOL men gav oss senare ut på en promenad genom stan. Eller ja iaf en del av den. Gick upp mot karlaplan sen vidare mot humlan, stureplan och sen slutligen blev det strandvägen hem. Va ute ca i 45 min, en lagom kvällspromenad tycker jag nog. Och visst va det mysigt, stockholm är en underbar stad. Det är vacker att gå här, det är kul att se alla människor runt omkring sig och det är trygghet att ha en hand i sin men jag kan ändå inte kalla stockholm "hemma" och mena det till hundra procent.
Det är mer tillfälligt på något sätt, jag insåg det idag. Det är mitt tillfälliga hem men snart återvänder jag till mitt "riktiga" hem. Snart återvänder jag till min familj, vänner och tryggheten som väntar där på mig. Snart lämnar jag dessa rutiner bakom mig, snart lämnar jag Stockholm bakom mig (iaf för den här gången). Det ska bli skönt att flytta hem igen men det kommer bli riktigt jobbigt att säga hejdå till barnen och familjen här uppe. Dom har blivit en del av mig, en del av den personen jag är idag.

Promenaden genom staden fick mig att tänka efter om en hel del. Den fick mig att inse en del med, bland annat att jag idag är en person jag sa att jag aldrig skulle bli. Jag skulle aldrig vara den som låg på knä och bad om mer men här står jag idag, på knä och ber dig att ge mig mer.


inte längre den avundsjuka

Tidigare när jag har åkt tåg, buss, flyg osv en längre sträcka så har där alltid varit minst ett par som suttit och myst framför ögonen på en. Då har man alltid kännt ett sting av avundsjuka spec dom gångerna man har åkt helt själv. Och så har man alltid tänkt "jag önskar att jag slapp åka ensam och hade min pojkvän här".
I onsdags och igår så gick den önskan i uppfyllelse:P

För både till och från skåne så hade jag Fredrik i sätet brevid mig. Visst va han lite tråkig i mellan åt när han bara läste men vi kollade en del film, pratade och skrattade med. Och hur msyigt va de inte när jag kollade på film och han läste när man kände hans hand i sin. Utan Fredrik på tåget både ner och upp hade jag dött av tristess. Nu kunde jag ju iaf störa mig med honom när jag fick rent för tråkigt.

Jag va inte längre den avundjsuka för jag hade min pojkvän där med mig. <3


tbx i stockholm

Så var jag tbx i vardagen, tbx i alla rutiner som ser nästan likadana ut. Med andra ord, jag är tbx i Stockholm.
Och visst trivs jag super bra här men efter en undebar helg hemma känner jag mig inte riktigt redo än för att vara tbx. Jag längtar hem, vill vara hemma. Dessutom vet jag att jag har en hel del viktiga saker att ta tag i den här veckan och det skrämmer väl mig en del med.

Långhelgen hemma var iaf underbar. Jag hade så sjukt skoj och det va helt underbart att få träffa familj och vänner igen. Vi kom som sagt hem sent i onsdags kväll. Blev tyvärr ännu senare än tänkt med då tåget va försenat. Men pappa och sunett kom iaf och hämtade mig och Fredrik, vi körde Fredrik hem och sen bar det av rakt hem till sängen för min del. Upp klockan 6 på torsdagen för att åka till Lund. Efter Lund bar det av hem till Camilla för frukost, sen stan med Ella och Linnea och sen mötte Matilda upp oss och då bar det av till IKEA.
Och sen på kvällen blev det fika hos farfar med familjen.

Fredagen bjöd på frukost med Lizett, stan med mamma och sen hem till Fredrik en snabbis. Sen bar det av på 20 års fest hos Christian. Kvällen bjöd på en hel del otippat men det va så sjukt kul att träffa alla igen. Blev även en snabbis till malmö nation i lund.

På lördagen sov jag och Fredrik hyfsat länge sen begav han sig hemmåt och jag duschade och gjorde vid mig.
Sen åkte jag in till stan och mötte upp Emelie för att handla mat och sen hem till mig för att fixa. Kommer mer info och bilder om det lite senare när jag orkat lägga över alla bilder från kameran:P

Söndagen innebar röstning, städning, pakning och middag hos mamma med den sidan av släkten.
Sen blev man hämtad av Fredrik och hans pappa vid halv sju för att vi skulle ta tåget kvart över sju.
Tåget va så klart försenat så va inte hemma i stockholm och nerbäddad i min säng från kvart i två och då somnade jag som en stock.

Nu ska det pluggas med äldsta flickan, tvillingarna ska hämtas, det ska köras till aktiviteter och det ska lagas mat.
Som sagt jag är tbx till vardagen med alla rutiner.

bra start på underbar dag

blev väckt vid 20 i tio för att mamma ringde. la kvar i sängen i typ en halvtimme och spelade spel på mobilen:P
sen gick jag upp, satte på första maskinen tvätt och sen gick jag in och ställde mig i en lång varm dusch. hann med både fot och ansikts peeling, raka benen och hårinpackning :D
nu ska snart tvätten hängas på tork, ny tvätt in i maskinen och sen ska jag äta en mumsig frukost och kolla på cityakuten.

efter det ska jag till mörby c och se om jag får tag på silverputs sen hem fixa lite här hemma. halv tre kommer äldsta flickan hem, då ska vi göra krabbelurer sen ska hon köras till träning vid fyra sen efter det ska tvillingarna hämtas och sen vid halv fem åker jag in till centralen för att ta tåget hem:D

Oh den här dagen är underbar :D

snart imorgon

Så är dagen jag så länge längtat efter snart här.
Imorgon vid den här tiden är jag på ett tåg hem (tror det iaf om jag inte tittat fel på biljetterna:P)
Ska bli så otroligt kul att komma hem. Och verkar som ni där hemma vill ha hem mig med då jag fått massa sms osv idag om att jag snart är hemma. Det är skönt att veta att man själv är lika saknad som ni är av mig!

Nu blir det först mat och sen hem till Fredrik för att mysa till idol:P
Imorgon ska det sista ner i väskan, jag ska baka krabbelurer, barnen ska hämtas och sen vid fem tiden åker jag mot centralen för att ta tåget :D

planering

Sitter och planerar för vistelsen hemma i skåne. Oh längtar så det gör ont. Jag vet att det är ett jäkla tjat om min resa hem just nu men det är typ det ända som snurrar i huvudet på mig så:P

På torsdagen ska jag åka med Sunett (pappas flickvän) ut till ett nytt coop ute i lund för att träffa dom där kvart över sju på morgonen. Sen efter det bär det av hem till Mill för mys frukost med henne. Sen en snabbis på stan med henne innan jag antagligen åker hem och sover middag:P. Sen på kvällen blir det en runda hem till farfar i Svedala.

På fredagen ska jag ner till trelleborg för lfixa lite saker vid halv nio tiden. Sen ska jag antagligen bara ta det lungt, umgås med familjen osv för sen på kvällen blir det 20 års fest för Christian :D 

På lördagen ska jag och Emelie åka och handla mat och dricka (har redan skrivit inköpslista:P) och sen ska vi åka hem till mig och börja fixa och dona, göra vid oss och tagga för kvällen. För sen vid sex tiden kommer det ett gäng med underbara tjejer. Så blir det tjejmiddag hemma hos mig och sen utgång :D 

Och sen söndagen får jag nog använda som återhämtnings dag innan jag och Fredrik sätter oss på tåget tbx till Stockholm vid 19. 

Oh vad jag längtar, det ska bli så sjukt skoj :D 


Den här långhelgen kommer jag att ha ett ständigt leende på mina läppar, det känner jag på mig :D


 

två kvällar fyllda av dans

Så har snart yttligare en helg gått och på onsdag är det äntligen dagen då jag åker hem till skåne :D
Men jag ska inte klaga på den här helgen, den har varit underbar och fylld med vännskap och dans.
I fredags skulle egentligen jag, Linn och Emma gått och sett hoffmaestro men kom inte in då där va så sjukt mycket folk. Så vi tog båten över till slussen och gick på krogen ljunggrens (hette det så?). Senare kom även Olivia dit med tre killkompisar. Vi pratade, skrattade och njöt av att kunna sitta ute. Satt nämligen uppe på en terass. Sen vid halv elva åkte jag och Emma vidare för att möta upp Ida och Vickie. Vi fyra begav oss sen till Lobby där vi skakade på våra rumpor halva natten.

Igår tog jag det först lungt sen vid tre åkte jag till Linn. Vi åt mat, kollade film, fixade oss för att sen vid nio bege oss in till t-centralen för att möta upp Emma, Jimmie och Micke. Då blev första stället först retro. Sen vidare till Guadi där vi även mötte upp Ida och Linn. Vi hade turen att få gratis inträde och att det snart visade sig att det va en nattklubb som hade premiär den kvällen. Så trots att tanken  va att vi bara skulle ta en drink på en krog blev även den här kvällen fylld med dans.

Nu ska jag snart bege mig in till stan för att äta och sen gå på bio.

1 år sen

Sitter och tänker tbx till den 12 september 2009. Det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått.
Det är inte ofta jag kan säga exakt vad jag gjorde ett visst datum ett år efter men jag minns verkligen den 12 september 2009.

Jag va hemma hos Fredrik. Vi hade precis vaknat när mamma ringde mig. Hon sa en massa ord, jag hörde exakt vad hon sa men det va precis som jag inte kunde koppla för min första reaktion och mitt första svar var ett "va?" så mamma fick säga det igen. Orden hon sa kändes overkliga, jag kunde inte riktigt ta på dom, kunde inte riktigt tro på dom. Vi la på luren strax där efter och Fredrik förstod väl att det var något för han frågade direkt "vad har hänt?". Men jag bara skakade på huvudet, fick inte fram ett ord. Hans svar då blev "du behöver inte säga". Då fick jag fram, "hon är död, Amanda är död".

Fortfarande än idag är orden overkliga, trots att jag var på både begravning och minnesstund. Hur kan en tjej på bara 16 år få lämna världen så tidigt?

Men vi kommer alltid att minnas dig med ett leende på läpparna Amanda. Glada, fina Amanda.
Hoppas du har det bra uppe bland änglarna <3

love



Love I got it bad for you,
I saved the best I have for you.
You sometimes make me sad and blue
Wouldn't have it any other way
Love my aim is straight and true,
Cupid's arrow is just for you


jag älskar den fortfarande..

Har precis sett "den bästa sommaren" och jag älskar den fortfarande. Men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag gillar så mycket med den. Kanske budskapen, kanske själva känslan, kanske att den utspelar sig på 50-talet (tror jag). Jag vet helt enkelt inte, antagligen är det en blandning av allt. Jag kom på mig själv vid flera tillfällen att ligga och le för mig själv men det är väl så det ska vara när man ser på en bra film? Man ska gripas med av historien, handlingen. Jag måste verkligen säga att detta är en film att se och verkligen en av de bästa svenska filmerna någonsin!


den bästa sommaren

I våras så va jag och min pojkvän inne och skulle hyra film vid karlaplan då hade dom ett helt ställ med filmen "den bästa sommaren" som man kunde köpa. Jag gjorde inte det vid det tillfället men ångrade mig senare då jag verkligen älskade den filmen som yngre och det hade varit kul att ha den så man kan se den igen. Men nästa gång vi kom in i butiken va filmen helt borta och har varit det varje gång sen dess. Stackars Fredrik har fått höra mitt tjat om att jag faktiskt vill ha filmen osv fast den uppenbarligen är helt slut.
Men nu äntligen har jag fått den, dock bara på datan men ändå:D Lovar att återkomma med om jag fortfarande älskar den efter att jag har sett den. Och Fredrik slipper äntligen mitt tjat om att jag vill ha den.
Det här plus mina nybeställda smycken gjorde verkligen min eftermiddag :D Hoppas bara smyckena hinner komma så jag kan ha ringen nästa fredag för den hade passat perfekt till resten av min outfit :P



ojdå

Jag har verkligen seriösa problem, iaf när det kommer till shopping.
Camilla har verkligen rätt när hon kallar mig shoppoholic jag borde skämta om att jag behöver hjälp och verkligen söka hjälp:P
Men som nu jag satt och kollade smycken på stylebytyra.se och hur lätt är det inte då att bara "råka" trycka hem lite smått och gott? Hon har ju så sjukt snygga smycken till väldigt bra priser.

Blev de här skönheterna för mig

En ugglering i silver för 99 kr


Ett par kors öronhänge för 39 kr

Som sagt, väldigt snygga smycken till bra priser. Kan inte bli så mycket bättre. Jag är nästan lite stolt över mig själv att jag inte fick med mig mer när jag ändå va i farten. Hittade nämligen en ring med ett kors på och på korset va det typ en blomma, ett tjockt armband med massa kedjor och ett halsband med ett ankare. Aja det får jag ta nästa gång ist;)

en vecka

Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker hem. Längtar så sjukt mycket just nu, vill bara hem.
17.40 nästa onsdag går tåget som jag och Fredrik ska ta oss till skåne med. Är framme vid 10 har jag för mig. Tåg resan i sig är väl inget jag längtar jätte mycket efter men får väl se till att roa sig med att kolla på film eller liknande, Fredrik säger att han ska läsa så jag får väl med ta och införskaffa i en bok:P
Sen på torsdagen är det frukost med Jenny och sen kanske träffa Mill en snabbis och sen antagligen träffa Christian på kvällen. Fredagen är det Christians 20 års fest. Lördagen ska det firas mig och Söndagen ska det röstas och sen åker vi tbx till stockholm igen vid sju tiden. Full rulle känns det som. Men blir väl så när man ska försöka göra så mycket som möjligt på kort tid.
Oh, ta mig hem nu!


Jag borde..

Idag är det många saker jag borde göra eller ha gjort, men ist ligger jag fortfarande i min säng.
Har iaf fått igång två maskiner tvätt så det är ju alltid något men jag borde få på mig kläder nu. Ta en dusch, göra vid mig och sen få på mig kläder rättare sagt. Jag hade dessutom planerat att jag skulle äta årets frukost men som vanligt så va jag inte alls hungrig när jag vaknade. Har iaf sett "rädda willy 3". Dom filmerna e så sjukt fina tycker jag. Nä nu måste jag komma ur sängen, duscha osv och sen fixa all disk jag samlat på mig på mitt rum.
Usch den här dagen känns inget bra tycker jag och ändå ligger jag kvar i sängen än.
Är väl så ibland helt enkelt, visa dagar känns bra, andra inte.

boots

These boots are made for walking


Älskar mina nya boots från skopunkten :D

solig måndag

Idag hälsade solen på i Stockholm och jag njuter av varje värmande stråle för jag vet att snart kommer dom inte på väldigt länge. Dagen till ära klädde jag mig i strumpbyxor, kjol, linne och jeans skjorta men skinjackan fick följa med över armen för säkerhetsskull. Och vid halv 12 tiden begav jag mig in mot stan för på dagens schema stod det fika med Emma. Blev en super mysig och god fika inne i åhlens huset och sen gick vi för att köpa varsett par skor. (Visar bild sen) Blev verkligen super nöjd med mina, fick nämligen äntligen mina boots. Dock inte från h&m men dessa va minst lika snygga.

Vet om att det har varit dålig uppdatering i helgen och det brors på att jag va dålig hela lördagen och la därför som en strandad val i sängen. Och sen i fredags va jag på en krog i gamla stan med Emma och sen åkte jag hem för att mysa och sova med min man. Och igår la jag i sängen till fyra och sen vid halv sju åkte jag in till Fredrik för att mysa film och äta fruktsallad. Så med andra ord va min helg väldigt lyckad förutom att jag va sjuker i lördags.

Nu ska jag snart kolla på antingen "a lot like love" eller "rädda willy tre" :P


00.20

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Va ju tänkt att Fredrik skulle komma hit efter sitt jobb men han fick jobba över till halv 10 så det va ju inte så aktuellt att han skulle komma efter det.
Försökte kolla på "rent" innan men kände att jag inte riktigt fick något grep om den så stängde av efter 23 min. Visst för att jag gillar musik och sång men man får gärna prata lite med. Kände att jag inte alls va upplagd för 2,5 timmars bara sång men kanske ger den ett nytt försök en annan dag.

Nu ska jag försöka sova. Hoppas att det går bra trots rinnande näsa och sprängande huvudvärk.
Imorgon har jag ställt klockan på 10.00 och sen blir det stan med Linn. Hoppas på att Fredrik inte behöver jobba över för då ska jag träffa han. Men det tar vi imorgon, nu ska sminket av, tanden borstas och sängen intas.

Godnatt

1 september

Så var det en ny månad. Den första höstmånaden vilket betyder att sommaren är över :( Usch, önskar det kunde vara sommar året runt. Det hade verkligen inte varit helt fel.

Idag gick jag upp i hyfsad tid men tog det ganska lungt fram till tolv. Sen va det tvätt som skulle fixas, säng som skulle renbäddas och sen gjordes det äpplemos för första gången i mitt liv. Barnen tyckte om den så misstänker att den blev lyckad:P

Blev även helt klart idag att en av mina absolut närmsta vänner, Camilla, kommer och hälsar på mig en helg i oktober. Ska bli super skoj att få visa henne mitt liv här uppe och att hon ska träffa "mina" barn osv.

Nu håller jag på med maten men den är inte klar från vid 20 över sex så blir sen mat idag. Sen har jag barnen fram till typ 8. Antagligen kommer Fredrik hit en runda också efter sitt jobb.

Imorgon blir det stan för att försöka få tag på de svarta bootsen jag vill ha och ett svart oversize linne.
Men det återkommer jag med om imorgon:P

Nu ska jag fortsätta med maten och hoppa lite på studsmattan med barnen :)


film och nattligt samtal

Efter en fullspäckad dag med stallet, äppelpaj bak (blev mycket godare idag), matlagning, läxläsning så blev det även den här kvällen filmtittande. Ikv kollade jag på "eclipse" som är den trejde filmen i the twilight saga för er som inte visste det :P Tycker alla tre filmerna är super bra, längtar redan till den fjärde kommer. Jag är egentligen inte tjejen som gillar animerat, overkligheter och annat märkligt men de här filmerna fängslar verkligen mig.



Efter filmen fick jag ett trevligt samtal av min bästa killkompis Christian. Vi pratade i ca 1,5 timmar om allt mellan himmel och jord. Eftersom vi kännt varandra sen dagis har vi även en hel del minnen att prata och skratta åt. Blev även så att vi pratade om vad som hänt med några som vi gick i samma klass som på grundskolan (gick nämligen i samma klass som honom fyran-nian). Och han berättade en del som jag inte hade en anning om men som verkligen fick mig att asgarva. Skönt att det även är killar som kommer med mest skvaller ibland;). Sen blev det en den prat om den 17e september då vi ska fira hans 20 års dag med en grillfest. Är verkligen super taggad och längtar redan dit men det har jag ju nämnt tidigare :P Ville egentligen bara säga att jag verkligen uppskattar att han är en av mina närmsta. Kan vara skönt med en killes perspektiv på allt ibland. Och han vet verkligen allt om mig och hur jag fungerar så det är skönt, man behöver aldrig riktigt förklara fullt ut, han förstår ändå. Blir väl så efter att man kännt varandra så många år.

Nä nu kallar sängen för min del. Ska försöka hinna med en del imorgon, bland annat att ta mig till täby centrum så jag kan handla mina boots :D


RSS 2.0