hästvecka

Som några av er säkert vet så är det ju hästvecka i falsterbo den här veckan. Sen sommaren efter jag fyllde 18 har jag hängt där nere alltså skulle det varit fjärde året i år men jag är inte ens lite intresserad av att ta mig ner där. Tältete är borta, dom tar 200 kr inträde, där är så grymt mycket folk och utöver det så regnar det bara hela tiden. Negativ? Ja lite kanske. Man tänker tillbaka till de andra åren och hur jävla kul man hade då, solen sken, det va lagom med folk, dom tog lagom i inträde och tältete fanns. Nä hästveckan det här året är en flopp enligt mig!

kroppsideal

Det är inte konstigt att dagens människor, framförallt tjejer har skev kroppsideal och självuppfattning. Vi satt och pratade bmi ett gäng i går och tog reda på vad vi själva har för bmi. Jag vet om att jag är lite överviktig men enligt mig själv med betoning på lite. Jag vet om att jag har en del extra men inte så att jag själv anser mig själv som tjock. Men så kollar man bmi och enligt det har jag fetma? Det tycker jag är sjukt. Inte konstigt att folk bantar, tränar sönder och försöker bli så smal som möjligt när mitt lilla extra räknas som fetma? Va fan jag ör 1,66 ska jag väga 50 kilo för att räknas som smal? Det tycker jag är sjukt!


//Tjejen med fetma

regnet det bara öser ner

Vilket härligt sommarväder vi har, regnet bara öser ner.
Ända bra med dagar som idag är att man kan stanna inne hela dagen utan dåligt samvete.
Har myst film, kollat lite olika serier och bara tagit det allmänt lugnt. Va ifs duktig i förmiddags och va ute oh gick.
Nu blir det fix för ikv blir de till att se Kim Larsen inne i stan och sen kanske möta upp med gymnasieklassen för reunion.

RSS 2.0