igång igen

Så var jag igång med att arbeta igen efter att ha varit sjukskriven från och till i fem veckor.
Ifs ska man inte ropa hej än men det känns riktigt bra än sålänge.
Idag va jag på en förskola här i Höllviken som jag även fått heltidstjänst på hela april och det känns verkligen helt underbart där. Älskar det och jag trivs som fisken i vattnet.
Imorgon, torsdag, lördag och söndag spenderar jag på coop forum i lund, ska bli härligt att träffa alla arbetskollegor där igen eftersom jag inte varit där på typ en månad.

Känner mig rätt flitig nu med, har betalat lite räkningar, sökt jobb och fixat lite annat smått och gott.
Nu tänkte jag försöka skriva ett personligt brev till skolan jag ska söka till hösten och sen ska nog jag och Patrik ut och gå en runda då han slutat tidigt idag.

Ikv ska vi hämta ett skåp hemma hos moster och sen ska vi hem till pappa och Sunett för att fixa med lite papper osv :)


Längtar tills man kan ha shorts på sig när man är ute och går.
Idag får de bli jeans, tjocktröja, vinterjacka, halsduk, vantar, mössa och mina canada snow skor. Glömde jag något nu? Aja det lär jag väl märka fall jag börjar frysa :(

inget 90210

Skulle sätta på ett avsnitt av 90210 men ne då funkar inte datan:(
Så arg man kan bli på sånt! Eller så är det bara jag som överreagerar.
Borde gå och handla ist men orkar inte själv, tungt med kassarna vet ni:P

Ska nog göra en nutella macka ist och kolla slutet på laader 49 innan Jenny kommer :)
Så får jag antingen dra med henne och handla eller ta det senare med Patrik:P

intryck

Idag har det än så länge varit en dag som bygger mycket på första intryck.
Har nämligen varit ute och lämnat in lite cv. Så min klocka ringde klockan 8 imorse, då hoppade jag in duschen, åt frukost, platta håret, sminkade mig och kläde mig snyggt med både kläder och smycken. Många av dessa sakerna är det längesen jag gjorde på samma dag, det har inte funnits ork att matcha kläder, smink, frisyr och smycken helt enkelt. Men idag hade jag och får jag säga det själv blev jag riktigt nöjd med resultatet.

Och jag fick posetiv respons där jag va och lämnade cv så får hålla tummarna och hoppas på det bästa.
Nu ska jag kolla ett avsnitt 90210 och sen kommer Jenny om en timme typ.
Ikv ska jag och Patrik bjuda mamma och syster på middag.

Lugn och skön fredag, det behövs för tyvärr har man fortfarande inte lika mycket energi som man brukade ha.



Bjuder på två bilder från idag.

Linne och kavaj är från hm
Shorts från veromoda
Strumporna vet jag faktiskt inte.
Och smyckena kommer bland annat från stylebytyra.se jc, hm, lindex osv.


Påväg upp

Det känns verkligen som allt är påväg upp nu. Ska på möte angående jobb imorgon, pratade med en om jobb idag som verkade väldigt posetiv så håll tummarna för mig.
Sen har jag ju varit feberfri sen i tisdags, stort plus! Och allt som har med sjukhet att göra känns mycket enklare nu när dom hittat felet och jag får medicin för det för nu vet man att det snart är borta och jag snart är mig glada, friska, vanliga jag.

Dessutom skinner solen utanför mitt fönster och vem blir inte glad då? Dock ligger det fortfarande snö på marken men jag hoppas att den försvinner snart.

Nä nu ska jag måla mina naglar, söka lite mer jobb och sen ska jag åka hem till mamma.


syster är på besök

Lillasyster kom hit med hunden vid två tiden. Vi har fikat, skrivit cv och nu myser vi till film.
Patrik kom nyss hem med så vi ska väl snart börja med maten, syster stannar nämligen på middag.

Läkaren från infektionen ringde tidigare idag, dom har hittat ett fel.
Jag har tydligen lunginflamation så inte konstigt att man haft feber från och till i snart fem veckor.
Så jag har fått två olika mediciner jag ska börja ta så får vi hoppas att det släpper.

Har även sökt lite jobb idag och ska på ett möte på fredag så håll tummarna för mig för jag vill börja jobba nu!


Jag och lillasyster typ 08 kanske. <3

När kommer våren?

Utanför mitt fönster faller snön till marken igen. Det är bara lite men ändå, jag började hoppas på att snön skulle sluta hälsa på oss och att våren var påväg för att säga hej. Höromdagen såg jag knoppar på ett träd så kanske ändå att våren snart är här. Jag vill ha värme, sol och en blå himmel. Jag är trött på det gråa, kalla och tråkiga vädret.

Dessutom är det extremt tråkigt att klä sig när det är alldeles grått och kallt. Iaf jag tycker det, jag får ingen insperation. 
Jag har faktiskt redan syndat och beställt hem första paketet med vår/sommar kläder. Det blev två bikinibhar (en röd och en svart), en svart lång kjol och sen en svart vit långklänning. Allt från H&M. Nu bara längtar jag tills jag får använda de.

Kjolen tänker jag matcha till oversize linnen och t-shirtar och converse. 
Klänningen blir det gladiator sandaler och en jeansjacka till (perfekt till någon av studenterna jag ska på till sommaren) 
Lovar att ni får se bilder på detta så fort jag får en möjlighet av att använda de.

Nä nu kallar duschen, sen ska mjukiskläderna på och jag ska gå ner till coop för att köpa panodil och nässpray.  

sjuk, igen

Febern är här igen, den hälsar på titt som tätt precis som en gamal vän.
Börjar tröttna, har varit så här fram och tbx nu i fyra veckor. Det börjar ta på krafterna, varannan dag frisk varannan dag sjuk. Man kan aldrig planera något för man vet aldrig när man blir sjuk nästa gång.
Va på sjukhuset igår igen. Va på infektionen för fick en remiss dit förra veckan när jag va på akuten. Tog nya prover, ny läkare som undersökte och blev förvirrad. Får svar på proverna i nästa vecka, läkaren ser jag igen om fyra veckor. Fram till dess ska jag föra en feber dagbok där jag skriver ner ca fyra gånger om dagen vad jag har för feber. Låter spännande va? Det är de inte. Vill bli frisk nu. Vill kunna jobba alltid, inte bara ibland. Och jag vill börja kunna planera igen. Jag vill vara mig själv igen, vara den glada sprudlande tjejen jag vet att jag kan vara. Hon som kan dansa nätterna långa och skratta när allt annat är grått men just nu orkar jag inte. Just nu är prio ett att bli av med febern mer än tre dagar åt gången.

Nu blir det fruskost och sen ska jag bädda ner mig själv i soffa, kolla film, läsa och allt annat man sysslar med när man är sjuk och inte har kraft  till något annat.


Bilden är från Stockholm och är tagen i början av November.

bad girls

Jag och Patrik var igår inne i Malmö och kollade på detta årets musikal på Heleneholm gymnasiet. Detta året hade dom för första gången gjort en svensk uppsättning av musikalen "Bad girls". Musikalen hamnar om ett gäng tjejer/kvinnor som sitter på ett kvinnofängelse av olika anledningar och om deras kamp till bätrre rättigheter på fängelset då dom är usla.

Första som händer när mörkret fallit i lokalen är att en tjej kommer in i bara trosor och en tröja som hon håller över brösten och som hon sedan med ryggen mot publiken släpper. Strax där efter kommer den första sången och jag känner hur håret reser sig på mina armar och att jag nästan sitter och gapar. Wow vad dessa tjejerna kan sjunga och uttrycka sig på scen. Och så fortsätter de under tre timmars tid. Dom chockar mig totalt de flesta bara runt 18 år gamla och de kan göra det här redan? Jag blev förvånad över hur mycket de vågade göra på scen. De uttryckte sig så väl, släppte in oss alla och vissa fick även en möjlighet att visa upp sina kroppar då det i några scener va väldigt lättklätt. Men en sak är säker, tjejerna och även de killar som var med är otroligt talangfulla och jag kan lova att några av dom kommer att gå långt. Sättet dom underhöll mig på under tre timmars tid har jag sällan vart med om, dom fullständigt drog med mig in i deras värld av svek, tårar, vännskap, glädje och så mycket mer. Stort tack till samtliga för att nii förgyllde min kväll och gav mig den bästa teater upplevelsen jag någonsin haft. Längtar redam till nästa års uppsättning och hoppas lite smått i hemlighet att min syster då kommer att vara med då hon då går i trean på Heleneholm. Oavsett kommer jag att sitta där i publiken och vänta med förvänting på vad dom har att bjuda på då.





alla hjärtansdag

Första gången jag vaknar har jag älsklingen vid min sida, det är dags för han att gå upp och ta sig till jobb.
Andra gången är jag ensam, nu är det min tur att ta mig till jobb.
Hade en super bra dag på jobb men underbar personal och super söta barn.
När Patrik kom hem hade han med sig tre rosor och en body butter strawberry från body shop.
Nu väntar jag på att han ska bli klar sen ska vi åka in till stan och hämta sushi och sen ska vi mysa film och äta gott här hemma ikv. Mysig kväll, mysig pojkvän <3


Bjuder på en bild frn tolvslaget på nyår.
Jag älskar dig Patrik<3


sunny sunday

Vaknar, tittar ut. Hej solen, du är hjärtligt välkommen.
Två dagar i rad har solen lyst i kappt med mig och jag börjar få vår känslor. Igår satt jag tilloch med och gottade mig i solen i bara tjocktröja samtidigt som jag åt grillad korv, hur underbart är inte det liksom?

Helgen har bjudit på inflyttningsfest, crossträning (dock tittade ju jag bara på), bowling, fix hemma hos mamma.
NU sitter jag hemma och väntar på att Patrik ska komma hem igen för han är och oljar barbordet vi köpt :)
Sen blir det till att laga mat ikv och sen får vi se vad som händer.

bilderna från Stockholm

Sitter och tittar på alla bilder från Stockholm. Känner hur saknaden kommer krypandes men jag kan inte säga om det är Stockholm jag saknar eller om det är alla personer som fanns vid min sida i  Stockholm som jag saknar, det kanske är en blandning av båda.

Och på något magiskt sätt känner jag hur mina kinder blir våta av tårarna som rinner från mina ögon samtidigt som mina läppar ler och jag sitter och skrattar för mig själv. Det här med Stockholm och människorna som delade der med mig ger mig blandade känslor. Ena sekunden kan jag känna lycka och andra sekunden sorg.

Bilderna och minnena från i sommras spelas som en film utan ljud för mig just nu. Visserligen har jag musik på så det blir som mitt eget soundtrack på min bästa sommar hittils.

Men jag har lärt mig att det är inte bra att leva kvar i minnen, man måste gå vidare. Oavsett kommer tiden i Stockholm och alla människor som delade den tiden med mig alltid ligga mig nära om hjärtat och jag kommer alltid ha lätt för att plocka fram dessa minnen, fälla en tår och sedan skratta åt alla våra tokigheter. 





 
Älskade,Underbara,Saknade

som en dröm

Vet att jag har varit sämst på att uppdtarea er men lovar att jag ska försöka bli bättre på den saken.
Anledningen till varför jag inte skrivit? För det har hänt så otroligt mycket i mitt liv dom senaste två veckorna.
Har ju bland annat blivit sambo vilket är något av det bästa som hänt mig. Men jag trodde aldrig att det var så mycket som skulle göras i samband med detta som det faktiskt var så det har tagit nästan hela min tid. Först skulle man packa, sen packa upp och därmellan skulle nya saker till lägenheten köpas. Men jag klagar inte, älskar varje sekund av det!

Har inte super mycket att skriva just nu, känner mig lite smått stressad för har en del jag vill ha fixat innan pojkvännen min kommer hem. Ska börja med att försöka orka damsuga och jag har redan diskat undan. Sen väntar en varm och skön dusch och därefter tänkte jag sortera papper och sätta in i en pärm. Men som sagt får se hur mycket jag orkar idag, resten får jag ta imorgon :)

RSS 2.0