några samtal

Hade bestämt mig för att jag skulle få några samtal ringda idag så jag satte mig vid datan för att leta fram nummer osv.
Samtal ett gick inte jätte bra då dom hade stängt sin samtalstid så får ringa dom imorgon ist.
Samtal två gick lite bättre efter lite problem med att jag kopplades bort osv. Ringde nämligen till huddinge sjukhus för att se om jag skulle bli utredd eller inte då jag inte hört ett smack från dom sen jag blev utskriven. Men jo mycket riktigt, jag står i kö för att bli utredd. Så nu får vi väl se hur lång tid det tar innan jag blir kallad.
Samtal tre gick kasst, där va ingen som svarade som vanligt. Ringde nämligen om pengarna som jag inte fått sen jag provjobbade. Börjar bli riktigt trött på det. Säg inte att jag ska få pengar när jag provjobbar om du sen ändå inte tänker ge mig dom?

Nä nu ska jag planera för helgen då det ska köpas biljetter hem för den 15-19/11.
Längtar verkligen hem just nu, ska bli kul att få träffa familj och vänner. Och sen den 17 är det ju 20 års fest och sen den 18 ska jag och mina närmsta tjejer fira min 20 års dag. Kan inte bli mycket bättre :D


jag vet precis..

Jag vet precis var jag ska hitta bilderna,
jag vet precis vad det väcker för känslor.
Jag vet precis hur det får mig att må och
jag vet precis hur det får mig att tänka..

Ändå gör jag det, ändå klickar man sig sakta frammåt. Känner osäkerheten komma krypandes, känner hur knuten i magen blir större. Och så tillslut inser man hur mycket man lurar sig själv. Att man säger att man klarar mer än vad man gör osv. Jag måste bli bättre på att känna av mina egna gränser. Men hur ska jag kunna stoppa det nu? Vi har redan gått långt över gränsen till vad jag egentligen klarar av, jag har gått långt över gränsen.
Det är försent att  gå tbx nu och jag vet det så väl men samtidigt känns det som jag inte kan gå frammåt heller. Jag sitter fast, hur tar jag mig loss?

the last song & sex and the city 2

Jag skippade fångarna på fortet och satte "på the last song" direkt ist. Och jag säger igen, jag verkligen älskar den filmen. Den har allt det som verkligen griper tag i en och när sluttexterna började kom jag på mig själv med att stor böla. Ingen anning om hur länge jag gjort det.. Vad det är med filmen som är så bra då? Ingen anning faktiskt, kanske att den har lite av varje. Där är problem, familj, vänner, kärlek, sorg, lycka, sjukdom och eviga minnen. Dessutom är den inspelad på en underbar plats med underbar natur och där är fantastisk musik som spelas med jämna mellanrum. Skratten smitter av sig och uppenbarligen lika så tårarna. Filmen väcker känslor och tankar, så enkelt är det. Och den är verkligen en av mina absoluta favoriter och är antagligen en film som kommer att visas många gånger.



Eftersom att jag fortfarande har problem med att sova på nätterna kände jag mig inte speciellt trött efter att ha sett "the last song". Kanske va på grund av tårarna som inte slutade rinna med, oavsett bestämde jag mig för att jag behövde en film som kunde få mig att skratta lite ist. Och dom kom jag på att det passar ju perfekt då jag har "sex and the city 2" på datan men aldrig har sett den. Den var verkligen super bra den med. Och det är lite smått pinsamt när man verkligen skrattar högt till filmen, det är då man hoppas att dom där uppe inte hör en:P. Jag tycker nästan att tvåan är bättre än ettan. Varför vet jag faktiskt inte, bara tycker så. Och den kan verkligen klassas som en typisk tjejfilm och jag tror att det kommer bli en riktig klassiker. Bra jobbat säger jag till dom som gjort filmen för annars brukar det va så att tvåorna är ganska kassa men inte i det här fallet. Så till er tjejer (och även killar) som är lika sega som jag är och inte har sett den här fantastiska film än, se den. NU!


stressad

Idag vaknade jag av att jag kände mig riktigt stressad, va en sjukt jobbig känsla och blev inte av med den hur mycket jag än försökte somna om. Så jag gick upp och startade första maskinen tvätt och sen lyckades jag somna om. Sen vid halv ett åkte jag in till Mörbycentrum för att hålla Linn sällskap när hon lunchade. Sen lämnade jag tbx min bh på H&M eftersom den gått i sönder (ska försöka hitta en ny likadan men dom hade inte min storlek där) och sen gick vi till apoteket för att jag skulle ha nytt nässpray (lider av ett seriöst beroende vilket suger) och sen slutligen köpte vi blommor. Sen åkte hon med ut till Djursholm för att hon skulle hämta sina barn på dagis och jag åkte hem. Fick igång fler maskiner med tvätt. Sen kom äldsta flickan hem så då bakade vi (resultatet blev sådär men ska göra ett nytt försök imorgon) och sen blev det såklart hämtning på tvillingarnas skola och mat osv.
Nu sitter jag på mitt rum och ska snart kolla fångarna på fortet och sen tror jag att det blir "The last song" efter det. Verkligen älskar den filmen, va ju och såg den på bio i våras med min äldsta flicka.


Idag blev det vattenskor på fötterna då det har regnat från och till nästan hela dagen.
Blärk på detta vädret, det ska ju va sol och ca 25 grader!
Jag bor nog verkligen i fel land..

långa nätter...

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar



lost

lost in this world
I get lost in your eyes
so when the lights go down
am I the only one


underbara lördag

Vilken underbar lördag jag har haft idag och den är inte slut än.
Vaknade upp vid halv tolv hemma hos pojken, inte helt fel att sova så länge kan jag säga:P
Vid ett åkte jag hem och gjorde vid mig och sen bar det av hem till Linn. Hon stylade mig och sen bar det av utåt för en fotosession där hon fotade mig. Om man får lov att säga det själv utan att det låter fel så måste jag säga att några av bilderna blev riktigt bra.

Sen lagade vi mumsig mat. Räkor och kräftskärtat stekta i vitlök, bakad potatis och sallad.
Nu är det fix och sen bär det av in till stan för att möta upp grabbarna och sen blir det korgen och eventuellt utgång. Vi får helt enkelt se vart kvällen tar oss.



Bjuder på en av bilderna Linn tog på mig. Kommer säkert fler senare :)

mysig fika med Vickan

Har nyss kommit hem efter en mysig fika med Victoria i mörby centrum.
Vi har ju inte setts sen början på juni så vi hade en del att ta igen om man säger så:P
Vi pratade, skrattade osv. Ja ni vet ju själv hur det brukar gå till när tjejer fikar.
Blev även så att vi tittade en del i affärer. Men så klart fanns inte kavajen jag vill ha i min storlek:(
Men fick köpt en klocka som jag så länge sagt att jag ska köpa. Dessutom va den jäkligt snygg och kostade bara 98.50 så med andra ord är jag helnöjd :D

Nu ska jag fixa lite med tvätten och så här hemma sen kommer väl min stora flicka hit och sen ska tvillingarna hämtas. Sen ikv ska jag passa mina tre barn plus tre till tror jag att det var. Men får sällskap av pojken som kommer efter sitt jobb så det ska nog gå bra :D


Tröja; swedala outlet
Kjol; gina
Pälsväst; vila
Ringar; H&M och present
Halsband; albrekts guld
Öronhänge; åhlens
Armband; hemagjort
Klocka; guldfynd

today is the day

Så var dagen äntligen kommen, dagen jag längtat efter jag vet inte hur länge. Idag ska jag börja spela basket igen. Nervös? Något så sjukt mycket, tänk så gör man bort sig :( Men idag är även en annan dag. Från och med idag ska jag verkligen skärpa mig med träning och allt vad det innebär samt att jag ska skärpa mig med vad jag äter/dricker. Tex ska jag sluta dricka cola nästan varje dag. Undra hur länge jag kommer att klara detta, en vecka? Nä den här gången ska jag verkligen, jag ska! Nu är det även dags för mig att komma i topp form och jag siktar på sommar 2011 ;)

Tidigare idag va jag i täby centrum med den äldsta flickan. Sen hämtade vi tvillingarna plus en kompis. Nu ska det lagas mat och sen ska jag bege mig till träningen vid strax innan sex. Önska mig lycka till :D



Tröja; Jc
Pälsväst; vila
Jeans; miss 60
Armband; hårband från jc
Ringar; present och den stora är från H&M

regningt

Så har regnet kommit till Stockholm med. Och det är inte lite. Det har öst ner i säkert tre, fyra timmar nu. Usch hatar regn! Den här dagen är inget bra alls. Önskar att man bara kunde gå och lägga sig igen och glömma den här dagen men det funkar inte. Jag har en maskin tvätt igång (Har redan kört två) sen efter den har jag två eller tre maskiner till som ska köras. Sen ska det strykas och sen ska barnen hämtas. Ifs ska jag inte laga mat idag så det e ju en mindre sak att behöva tänka på. En sak är iaf säkert, mina randiga vattenskor ska vara på när jag åker till pojken ikv.


Skorta; gina
rött linne; gina
jeans; miss 60
halsband; guldfynd
ringar; den lilla är en present och blomman är från åhlens
armband; lindex och hemmagjort

arg!

I våras provjobbade jag på ett ställe hemma i skåne. Detta va i den rundan där jag va hemma i en månad efter att jag varit i stockholm första gången och innan jag åkte upp igen. Men eftersom jag hellre ville till stockholm sa jag själv ifrån att jag inte va intresserad av jobbet längre och blev då lovad pengar för de 14 timmar jag jobbat där. Jag skulle ha fått dom först i juni, sen juli och nu sist jag pratade med chefen skulle jag få dom idag. Tror ni jag fått dom? Svar nej. Men jag ger det till tre sen ringer jag upp dom igen och frågar var fan mina pengar tar vägen. Oh! Så sjukt jävla arg är jag just nu!

städat

Har precis städat mitt rum, det såg ut lite som ett bombnedslag. Låg kläder lite varsom, klämor överallt och övriga småsaker lite utsprida och skrivbordet såg man knappt under allt som låg på det så jag kände att det var dags. Har även kollat på massa klipp från so you think you can dance på youtube. Jag kan verkligen förlora mig själv totalt i dansen:P

Ne nu ska jag försöka tvinga mig själv till att sova igen för sen händer det saker mest hela tiden tycker jag. Imorgon är det jobb sen träffa pojken, torsdag jobb sen träna basket (ih nervös), fredag är det jobb sen får vi se exakt vad vi hittar på under kvällen, lördag basket och sen umgås. Som sagt det händer alltid något här i stockholm och det är sällan man får mer än en lugn kväll i veckan men det är så jag vill ha det.

Och snart kommer lönen, yey! Men har lovat mig själv att bara köpa tre saker. Biljetter hem till september, ett par boots och en kort kavaj. Sen ska det sparas :D Och jag vet exakt vilka boots och vilken kavaj jag vill ha och finns inte det i min storlek så får det vänta tills jag hittar det i min storlek så det är så. Hoppas innerligt att jag håller det nu. Får börja sätta in pengar på ett konto som jag inte kan ta ut dom från sen. Har ju redan ett sparkonto men där kan jag typ flytta pengarna fram och tbx vilket har visat sig att inte alltid vara det bästa :P

Aja slut tjatat om det nu, jag måste verkligen försöka sova nu!

mysig tisdag

Den här dagen har verkligen varit mysig. Inte haft spec mycket att göra här hemma (blir väl så när man tar lite varje dag) sen blev det inget stall då flickan hade ont i ryggen. Ist bakades det, pysslades och sen lagades det även mat. Efter maten tänkte jag och pojken gå och spela basket men det började så klart spöregna så vi gick in och krängde chokladmuffins, tränade på sverige kartan samt pratade lite allmänt om allt mellan himel och jord. Sen gick jag ner till mig lagom till fångarna på fortet började. Verkligen älskar att det börjat igen, sån flashback till 90-talet och hur jag själv va när jag va i samma ålder som barnen är som jag jobbar med idag. Ser mycket av mig själv i den äldsta flickan faktiskt.

Efter fångarna på fortet blev det time out och nu är det so you think you can dance på tv. Verkligen en perfekt tv kväll tycker jag. Enda negativa är att man är själver då Ida mådde dåligt och inte kunde komma. Men men det tar vi igen en annan kväll:D


2 months

Idag är det två månader sen jag och pojken blev tsm.
Fast det känns som det är så sjukt mycket längre, är kanske för att vi redan har en del ett sen innan eller va man ska säga. Vi träffades ju redan förra sommaren på jobb och träffades ca två månader och blev sen även tsm i ca två månader innan han åkte till canada med kompisar. Vi gjorde då slut med varandra och va ifrån varandra ett halvår innan vi började träffas här uppe i stockholm igen så fort vi båda hade flyttat upp i mitten av maj.

Men så för två månader blev jag ännu en gång världens lyckligast. Den här gången hoppas jag det håller trots framtida resor osv. Jag vet vad jag vill ha och jag vill ha dig baby! Känns som jag hamnat i en dröm. Eller så är det bara ödet. Ödet att vi två ska vara tsm. Vi lyckades ju iaf hitta tbx till varandra efter ett halvår ifrån varandra och det dessutom efter att vi båda två flyttat 60 mil hemmifrån. Jag älskar dig baby och jag hoppas det blir mycket mer än bara två månader mellan oss den här gången <3



two months in heaven <3

remember me

Just det jag och pojken hyrde remember me i lördags.
Den va bra men hemsk. Handlingen va fin, den hade ett bra budskap men samtidgt va det så man fick en klump i magen och tårar i ögonen. Hur kan människor vara så hemska mot varandra? Och framförallt hur kan barn vara så hemska? Jag tänker tbx i åren, går igenom skolåren och jo en del barn är faktiskt så hemska. Hur f*n kan man tillåta det som förälder? Hur tusan kan man som förälder titta genom fingrarna när ens barn mobbar ett annat barn varje dag i skolan? Jag förstår det inte, jag gör verkligen inte det. Förstår inte föräldrarna att detta alltid kommer att sitta som ett ärr på det utsatta barnet?

Ne nu känner jag att jag hamnade lite ur banan men iaf se filmen, den är bra och den får en att tänka efter.


stor frukost

Jag va hungrig så jag tänkte att mums då ska jag laga stor frukost och bara sitta och frossa. Hm gick sådär, jag orkade hälften och då va det ändå inte spec mycket jag fixat. En omelett, två mackor och en kopp varm oboy. Rätt illa om jag får säga det själv.

Ne nu ska jag fixa till mig, byta sängkläder, hämta tvillingarna vid tre och sen bär det av till stallet med den ena flickan. Får dock se hur mycket jag orkar springa runt med hästen idag för har årets huvudvärk.

sömnlös

Känns sjukt dåligt att jag inte kan sova om nätterna längre, känner mig inte ens det minsta trött just nu. Och som i lördags natt tex vi somnade vid halv, kvart i fyra vaknade vid halv 11 men ändå kunde jag inte somna på söndagskvällen. Idag har jag ändå sprungit, tvättat, strykit, hämtat barn, underhållit barn, lagat mat, träffat pappsen och spenderat kvällen hos pojken där vi tittade på fångarna på fortet (älskar att det börjat igen:D). Och ändå är jag inte trött.. Riktigt märkligt, någon som har ett bra förslag på hur man blir trött?

Även om det blev sent i lördags så är det ändå i närheten av pojken som jag somnar bäst, kanske borde skaffa mig något som påminner om honom som jag kan ha nära mig när jag ska sova när han inte kan va det:P

Ne nu ska jag verkligen försöka tvinga mig själv till att somna. Måste sova, det är bra för kropp och själv.


Önskar verkligen att pojken va här med sin mysiga famn
men inatt får jag klara mig utan den :(


kläder <3

Jag har seriöst en farligt stor kärlek till kläder. Iaf så är den farlig för plånboken.
Tex varje gång det är något spec som händer, fest, utgång, middag osv så vill jag helst ha något nytt att klä min kropp i. Det innebär att jag ofta käper nya kläder och tänker "det kan jag ha när jag ska göra det". Men sen ibland så händer det att man hittar något annat man hellre vill ha i sista sekund och detta har resulterat att jag har en massa oanvända kläder hängandes:p. Ifs inte mig emot för då kan jag ha det en annan gång. Hellre för mycket än för lite eller va är det man brukar säga?

Tex har jag ett super fint gamelrosa transparent linne med volanger som jag fyndade i ullared som aldrig har använts. Dock hoppas jag att det blir en runda på krogen eller liknande till helgen då jag kan använda det till svarta tajta jeans, mina svarta killklacks pumps och min skinjacka.

Sen har jag dessutom en ny favorit, det lite mer romantiska. Ni som känner mig vet att jag annars kör rätt hårt åt det lite rockiga håller och det gör jag oftast fortfarande men det är kul att bryta av med det lite mer romantiska ibland. Tex det rosa linnet, det kan man ju verkligen inte kalla rockigt:P

Sen har jag en ny dröm bland mina kläder med. Verkligen älskar klänningen. Föll vid första ögonkastet och va bara tvungen att ha den!

Jag tänkte matcha den med ett par stickade svarta strumpbyxor och svarta boots och är det kallt ska skinjackan med pälsvästen vara på med.
Och den ska invigas på 20 års festen (som är ett grillparty) som jag ska på hemma i skåne i mitten av september. Hoppas det blir perfekt:D

Snart!

Oh på torsdag gäller det, börjar bli lite nervös:P
För er som missat det är det då jag börjat spela basket igen.
Har börjat träna upp mig själv lite genom att springa. Har varit ute ett par gånger men känner att jag har långt kvar att gå innan jag är nöjd. Sen måste jag verkligen öva mer skott, dom sitter inte alls.
Sen undrar jag hur min teknik egentligen kommer att vara. Att jag kommer att kunna se spelet det vet jag för det har jag blivit ännu bättre på imed att jag tränat barn i basket under ett år men hur kommer min teknik i själva spelet att vara? Usch som sagt jag är ganska nervös, tänk så gör man bort sig. Aja, jag har inte spelat själv på fyra år vi får hoppas att dom inte räknar med för mycket och att jag kommer in i det snabbt igen.

Idag ska jag kanske träffa pappa för att få mina basketskor av honom som jag så klart glömde hemma i skåne. Sen efter det ska jag antagligen till Fredrik för att hämta mina ny shoppade kläder som jag lämnade hos han igår då jag inte orkade dra runt med dom på stan igår igen.

Ne nu ska jag platta mitt hår, fortsätta med tvätten, gå och köpa sås till maten ikv och sen hämta tvillingarna.


Jag ska få bättre kondition,
bli mer vältränad, 
få bättre teknik i själva spelet och
förbättra mina skott.
Sen kanske jag är nöjd:P

en månad

I mina tankar just nu är jag redan en månad frammåt. Närmare bestämt den 15 September för den dagen, sent på kvällen, kommer jag hem till skåne:D Stannar till söndagen den 19 så får en hel helg och mer därtill hemma.
På kvällen den 15 ska jag nog bara rakt hem och sova för som det ser ut nu kommer jag att komma in med tåget på malmö central vid kvart i elva på kvällen så lär nog va rätt slut :P Sen den 16 har jag inga planer likaså på dagen den 17 men sen på kvällen blir det 20 års fest för min bästa killkompis Christian :D Och sen på lördagen blir det väl till att återhämta sig för sen blir det nog till att fira min 20 års dag i förväg imed jag inte är hemma på min 20 års dag på kvällen. Sen på söndagen bär det ju av hemmåt till stockholm igen, dock ganska sent på kvällen tror jag.

Och jag är ju som jag är så jag har redan börjat fundera på vad man ska ha på sig osv då man faktiskt ska va "extra fin" två kvällar i rad den helgen. Tror jag kommit på två riktigt bra alternativ faktiskt men det brors helt på om jag hinner få skjortan jag beställt från hm, hoppas!



Bjuder på en fest bild sen i fredags då jag hoppas på mycket fest när jag kommer hem :D

smärta!

Håller på att få en visdomstand och det gör så sjukt j*vla ont. Har försökt mindra smärtan med panodil men det verkar gå sådär. Någon som har ett bättre tips som lindrar smärtan?

Ne nu ska jag fortsätta med min tvätt. Äldsta flickan är redan hemma med tre kompisar men tvillingarna ska hämtas klockan tre och sen ska jag laga kyckling och ris och efter det åker jag antagligen till Ida för att sova där.

ord i natten..

Jag hör hur alla röster runt omkring mig tystnar, trots att jag befinner mig mitt i centrala stockholm med massa människor omkring mig blir allting tyst. Jag måste titta upp för att försäkra mig om att alla inte bara försvann på ett ögonblick men dom finns kvar och jag ser hur deras läppar rör på sig precis som dom säger något men det ända som når mig, det ända jag hör är dina ord. Dina ord fick natten att bli ännu mer svart. Dina ord fick mig att krympa med flera meter. Jag visste att ord kunde såra men trodde aldrig att ord skulle få mig att känna på det här sättet.

Att inte räcka till för någon gör ont, mer ont än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Speciellt då man verkligen försöker räcka till, gör allt för att räcka till och så hör man att det inte räcker. Att man inte räcker som person.

Jag ska försöka vända sidan till, fortsätta framåt. Detta ska inte få hindra mig jag ska följa min dröm ändå, kanske bara en annan dröm. Jag har lovat mig själv att ingen människa ska få trycka ner mig igen och det löftet ska jag hålla, det är jag skyldig mig själv.


tomt

Just nu står det helt stil. Eller egentligen inte, har börjat skriva en massa saker men sedan suddat ut det. Allt borde nog inte skrivas här så ibland får man passa tungan (eller fingrarna i det här fallet)
Tänkte att jag skulle börja den här dagen med att springa men när jag vaknade så spöregnade det så jag somnade om och sov till halv 12. Ganska skönt men det innebär att jag får springa imorgon ist.
Nu är jag nyduschad, halv fixad och håller på med tvätten. Tvillingarna ska hämtas vid tretiden för sen ska flickan till stallet vid 20 i fyra. Sen efter stallet blir det mat och sen åker jag nog in till stan för att umgås lite. Ska försöka få lite planerat men när jag försökte mig på samma sak igår va det 0 intresse så får se hur det går idag.


helgen

Helgen va lyckad, den va inte för mycket och verkligen inte för lite utan den va helt perfekt :D
Fredagen har jag ju redan nämnt att den va helt underbar med massa skratt osv men tänkte jag skulle bjuda på lite bilder nu med :P


Jag, Ida och Fredrik


Linn och jag


Jag och Linn


Jag och Ida


Micke, Jimmie och Linn

Sen även lördagen va lyckad vi tjejer kollade på the voice show och sen kom pojkarna då blev det donken sen följde alla Ida ut till fruängen. Sen åkte jag hem till Fredrik för att mysa och sova hos han då han inte varit med under kvällen. På söndagen blev det sen stan med Linn och Ida. Köpte ett bälte, en bh och ett par trosor.
Ne nu ska bikinin på och jag ska ut och sola för det är klarblå himmel och 22 grader i skuggan, har jag sagt att jag älskar stockholm någon gång? :D

lyxliv

Jag lever verkligen ett lyxliv, iaf när det kommer till att få håret fixat :P
Igår gjorde Linn en super häftig frisyr på mig som verkligen va ursnygg och idag, just i detta nuet, gör hon en fläta på mig.

Gårdagen va lyckad, mycket lyckad. Vi dansade till svetten rann, skrattade och pratade. Blev ju så att vi åkte till Collage vilket verkligen va ett toppen ställe med bra musik. Och ja vi såg Kenza, hon va där. Om hon va lika "folkkär" osv som hon ger en bild av på sin blogg? Ne de tycker ingen av oss i vårt "gäng" hon stod på vip området hela kvällen med ryggen mot oss "vanliga" människor med en kille klistard vid sin sida större delen av kvällen som inte va hennes pojkvän. Men men, inte brydde vi oss så mycket utan vi koncentrerade oss på varandra och dansen ist. Och vi va ju tre tjejer i "gänget" som vi va där med. Och vi fick väl alla mer eller mindre napp så på den punkten va det ju med fullbordat. Jag följde tillochmed killen hem, kan bero på att det va pojkvännen min dock ;).

Idag har jag och Fredrik bara tagit det lungt, varit en runda i stan för att ta en glass och sen bara njutit av solen och de 30 graderna. Sen mötte jag upp Linn så handlade vi saker för att laga taccos. Blev mycket gott och sen tog jag en dusch, sminkade mig, klädde på mig och nu fixar hon mitt hår :D Vi ska snart åka för att möta Ida och sen ska vi in till stan. Ska kolla på the voice show och sen antagligen dra till en pub.

Bilder från igår och idag kommer senare, kanske imorgon om jag hinner :D

Nu kör vi!

Eller ja, vi kör snart iaf:P Har varit hemma hos Linn tidigare idag för att få håret fixat (tack raring, du är en pärla!) sen när jag kom hem såg jag att alla mina bilder (195 st) som jag bestälde tidigare i veckan hade kommit så började pyssla med dom så klart och satte in några i albumet jag köpt. Sen insåg jag att klockan började bli mycket så va bara att hoppa in i duschen för andre gången idag (dock inte håret den här gången då Linn har fixat det:P) Nu sitter jag i handduk men ska snart börja ta på mig och sminka mig. Sen ska jag även hinna äta något innan jag ska möta upp Linn i mörby centrum vid 20 i sju för att sen åka tsm med henne in till Fredrik där vi ska vara några stycken innan det är dags för utgång ikv:D Hell yeah jag älskar fredagar!

Bilder osv bjuder jag antagligen på i början av nästa vecka då vi imorgon (om det är fint väder, hoppas!) ska ut till Ida och mysa på stranden osv :D

svart

nyss målat mina naglar svarta, igen.
min t-shirt är svart, det är svart ute med.
känns som rätt mycket är svart just nu.

va hemma hos Linn tidigare i kväll och kollade film.
det va ifs fyllt med färg men det va sorgsna färger.

det är fredag imorgon, då hoppas jag på glada färger.


When I get older, I will be stronger

är sommaren tbx?

Ja även idag bjuder stockholm på sol och 23 grader trots att det stod regn i tidningen. Men jag älskar det, klagar inte det minsta :D Snart ska barnen hämtas och sen ska vi kanske åka och bada eller så åker vi och spelar basket. Jag får ju passa på att träna upp mig igen och sen vill dessutom min pojke börja spela och han tycker det är perfekt att jag har varit tränare i det. Och jag tycker det är perfekt att alla barnen tycker det är kul för det är något vi kan göra tillsammans och jag tycker det e både kul att spela och lära ut:D

Än så länge idag har jag hunnit damsuga, tvätta och varit i mörby centrum med Linn. Vi fick inhandlat lite smått och gott till imorgon då det är utgång :D Provade även ett par partyklackar på 13 cm men bestämde mig för att tacka nej till dom då dom knappt gick att stänga, mysko skor :(

Ne nu ska jag hänga tvätt och sen köra och hämta barnen :)


Oversize t-shirt; Hm
Avklippta jeansshorts ; gina

Stockholm bjuder på sol

Tro det eller ej men idag bjuder faktiskt Stockholm på sol och ca 22 grader :D
Jag njuter måste jag säga. Nu ska barnen hämtas på fritis och sen får vi se vad vi hittar på resten av dagen, kanske åker och badar :D


Vitt oversize linne mer ränder ; monki
Svart hög kjol; indiska
Armband&Öronhänge&hårband ; hm

ändrade planer

Har varit ute och sprungit, känner mig ganska nöjd faktiskt. Nu återstår det att tvätta, stryka och byta lite sängkläder. Tänkte laga fläskfile ikv ju men det får bli imorgon ikv för hela kylen är fylld med rester som måste ätas upp ist. Kanske inte lika kul men då har vi iaf något att se fram emot imorgon ist.

Ne nu ska jag fortsätta här hemma. Får se hur jag gör sen ikv med, om det blir stan eller inte...

längesen

Jag vet att det är längesen, att det är flera år sen det hände. Men för mig betyder det något ändå. Antagligen mer än du ens kan förstå. Såg en bild precis, kan inte ens förklara smärtan. Inte efter allt det som hänt den senaste tiden, det blir för mycket helt enkelt. Helt plötsligt vet jag varför jag inte kan sova, jag tänker på allt det som jag kan slå bort under dagen genom att sysselsätta mig med annat.

Jag är slut på ord, önskade för en sekund att jag va slut på känslor med. Iaf för stunden.
Nä måste försöka sova nu. Ska försöka tycka undan bilden som envist visar sig framför mina ögon när jag blundar.

En bild säger 1000 ord brukar man ju säga och den orden tillsammans med orden du sagt (eller inte sagt) betyder just nu mer för mig än jag ens kan förklara för dig.

svårt att sova

Så har jag även idag, precis som den senaste veckan, svårt för att somna. Tänkte att jag skulle slötitta lite på en film och se om jag blir tröttare av det. Tror det blir save the last dance 2. Har redan sett den ett par gånger (minst sagt) men det är ganska skönt för då kan man bara slötitta och koncentrera sig på att sova ist.

Imorgon tänkte jag köra en "ta hand om mig själv dag". Ska därför börja dagen med att ge mig ut och springa och sen även köra sit up/armhävningar när jag kommer hem. Sen tänkte jag ta en lång dusch med både ansiktsmask och hårinpackning (får ju ta hand om min nya hårfärg nu). Och efter det tänkte jag tvätta, stryka och se vad som mer behövs göra. Och sen till middag tänkte jag laga fläskfile med pressad potatis och efter maten åker jag antagligen in till stan. Blir väl egentligen en "ta hand om mig själv dag" / "va duktig dag" men det låter helt okej i mina öron.

rastlös

Är sjukligt rastlös. Har haft barn idag i ca en timme bara. Och strök och tvättade undan nästan allt igår så har verkligen inte haft mycket att göra idag. Tur det kanske då jag mådde rätt kasst när jag vaknade.
Aja tänkte iaf att jag skulle bjuda på en dagens innan jag gick upp för att laga mat.


Linne; gina
Kofta; Carlings
Jeans; gina

sweet memories

Har massa bilder på mig och vännerna på datan. Massa minnen på ögonblick som aldrig kommer att glömmas. Bilder från fester, resor och bara helt vanliga dagar där kärleken mellan vänner är starkare än allt annat.
Har länge funderat på att trycka ut massa bilder, köpa ett album och göra något fint av det hela men har aldrig kommit så långt. Men så håller en av mina närmsta på med just exakt den saken nu och jag bestämde mig för att nu är det dags att ta sig själv i kragen och faktiskt göra det. Så nu har jag valt ut en del bilder, 218 st om jag ska vara exakt, som ska tryckas ut och sättas in i ett album. Dock tänkte jag vänta till på måndag med att göra det eftersom jag vet om att det kommer att tas bilder i helgen som jag vill ha med i albumet.

Dock kommer det väl alltid vara så att man kommer vilja ha fler bilder osv men nu tänker jag inte skjuta upp det längre så får jag nu så många fler bilder som jag känner att jag vill göra något med om ett tag så får jag helt enkelt köpa ett till album :P


Berlin 08 <3

dancing on my own

När inget annat stämmer, när allt annat blir fel. Det är då musiken får mening och spelas på högsta nivå.
Man känner hur pulsen slår och hur höfterna börjar röra sig i takt. 1 2 3 4, en koegrafi börjar bildas. Är vi många så rör vi oss tillsammans, inget annat betyder något. Svetten börjar rinna och alla tankar som rör sig om allt förutom det som sker just då försvinner. Tillsammans försvinner vi till en plats där bara musiken och dansen spelar någon roll. Dansen kommer alltid att vara som en terapi för mig, ett sätt för mig att släppa allt annat.. 

Minns när jag stod på scenen vintern 09 och dansade för livet. Det vi gjorde rörde människor till tårar. Vi släppte allt annat för att fokusera på att hjälpa andra. Den känslan va skön, att veta att man gör något för någon annan och inte bara för sig själv. Gemenskapen, glädjen, kärleken och dansen från de två kvällarna kommer alltid att finnas i mina tankar.



I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles


jag mår illa!

Oh, att detta illamåendet inte kan släppa. Somnade inte förren vid tre inatt tack vare det och sen har jag sovit dåligt och vaknat med jämna mellanrum. Verkligen hatar att må illa. Har fått i mig en provivashot och ska snart försöka få i mig lite frulle för hade tänkt åka hem till pojken ikv men det orkar jag inte om jag mår så som jag mår nu. Har iaf varit "duktig" och satt på en maskin tvätt så ska snart hänga upp den och få på en ny och sen stryka undan lite, eller ja så mycket som möjligt. Sen vid tre så ska det hämtas barn på fritis och sen ska det lagas mat vid fem tiden. På tal om mat så borde jag gå och kolla vad det finns så jag vet vad jag ska laga till ikv.

Har iaf precis ringt mitt försäkrningsbolag med för att medela att jag åkte in akut i fredags och blev inlagd. Tydligen får man ersättning för det vilket inte är helt fel, lite plåster på såren liksom. 

Nä nu kallar vardagen och allt jag vill göra och ska försöka göra idag!  


blixtar och dunder

Ja blixtar och dunder va precis vad jag somnade till igår, och det va inte lite heller. Ifs hade jag sovit nästan hela dagen innan dess efter att ha åkt in på akuten på fredags natten på grund av magen igen. Dom tog så klart massa prover, stack mig med vanlig blodprovsnål fyra gånger (varav dom satte dropp i en av dem) och sen tog dom en jäkla spruta precis mellan höft och rumpa typ plus en morfin spruta. Sen fick jag dessutom smärtstillande i tablettform med så kan säga att jag va rätt på det:P Skojsade desutom till det hela med att svimma en runda. Tur som jag hade hann jag skrika på hjälp precis innan så tre sköterskor plus Ida stod där. Stackars Ida blev ju rent rädd och jag är rädd att jag gav henne ärr för livet. Blev iaf inlagd men hade turen att bli utskriven på lördagen vid 4 på eftermiddagen. Pratas om att det ska göras en utredning på mig nu och det kan ju vara skönt då kanske jag äntligen får veta vad som är problemet med min mage.

Tackar Ida som va med mig från början till slut. Du är en sann vän raring och det betyder så sjukt mycket att du spenderade tiden på sjukhuset med mig. Älskar dig vännen ännu mer efter det <3

Så igår när man kom hem vid 5 tiden gick man bara rakt och la sig sen sov man till 9 kollade en film och somnade sen om och sov till tolv idag. La dock kvar i sängen till 2 sen duschade jag, gjorde vid mig och åkte sen in till stan med Linn. Mötte även upp Ida lite senare sen käkade vi och sen bar det av hem till Linn. Färgade mitt hår, blev super fint måste jag säga:D Och så kollade vi på Linas kvällsbok. Sen nu sen jag kom hem igen har jag kollat på Posedon och nu går dagissnuten. Ska försöka sova med snart hade jag tänkt :)

Helgen blev väl inte riktigt som tänkt men det får vi ta igen nästa helg då vi dessutom ber till gud om sol och varmt väder! :D

äntligen helg

Så va det äntligen helg. Det känns som det inte spelar någon roll hur bra vecka man än har, man längtar ändå alltid till helgen. Helgen skulle egentligen invigas med att jag och Ida skulle gå ut ikv men känner att jag inte alls är i form för det så jag ska hem till henne bara och mysa film och kränga ist och sen sova där :)

Imorgon blir det stan med Ida och sen kommer Linn på eftermiddagen och det ska firas genom att vi tre tjejer (kanske någon mer?) ska till grönan för att kolla på sommarkrysset.

Söndagen har jag faktiskt inga planer till än men det kommer säkert. Och får jag gissa rätt blir det antagligen bara till att det lungt med Ida eller Linn eller kanske båda två. Blir det hyfsat fint väder hittar ni oss säkert någonstans i närheten av vattnet :D

Nä nu ska jag gå in och ställa mig i en varm och skön dusch och sen plocka undan lite på mitt rum. Och göra lite till för att fördriva tiden till typ 6 då jag ska åka till Ida :D

middag med familjen

Har varit så sjukt härligt väder idag! Verkligen älskar sommaren och idag va jag duktig och började dagen med att springa en runda. Sen ringde jag lite samtal och sen åkte jag ner till stranden två timmar där barnen va med sin mamma. Sen va det hem och fixa en del då det skulle komma hit folk här för att fira att två av dom skulle gifta sig. Så blev mingel med champagne och sen super god middag och sen kladdkaka som va formade som hjärtan med vaniljglass och blåbär/hallon till efterrätt :D Mums säger vi på det.



Bjuder på en solig bild från berlin 08.
Saknar berlin, vi hade så sjukt kul där!

sushi

Igår efter att ha slöat fram till typ tre tog jag mig i kragen och åkte in till stan en runda. Blev lite reashopping, en grå kjol och ett vitt lite oversize linne. Tillsammans gick det här kalaset på 100 kr så jag är ganska nöjd och kjolen ska jag inviga imorgon när jag och Ida ska gå ut :D

Efter att ha traskat runt en stund åkte jag hem till Fredrik, vi satt och prata lite och sen åkte vi bort till kungsholmen för att äta sushi. Har inte ätit sushi på ett bra tag så va riktigt sugen och vi hade tur med stället vi hittade för där va riktigt gott! Lite dyrt med tanke på hur pass små dom var men men det var gott som tusan och då kanske man får betala lite överpris ibland. Efter vi ätit åkte vi hem till han igen för att kolla lite film och sen åkte jag hemmåt.

När jag väl kom hem och skulle gå in på toan satt årets största spindel i vasken så jag tog min tandborste, stängde dörren och gick in på den andre toan. Imorse när jag öppnade dörren ser jag att det stora äcklet sitter kvar. Går upp där uppe och kallar på min pojke som inte brukar va rädd för spindlar. Men tillochmed han tyckte den va för äcklig för att ta. Så han gick upp och hämtade ett elrack som man egentligen ska döda flugor och getingar med och gick sedan ner för att döda spindlen med det. Min räddare i nöden, tackar säger jag.



nu gäller det

Fick precis ett mejl från täby basketförenings damlag. Dom skrev ut när det va dags för första träningarna och att man skulle medela om man kommer dyka upp eller inte. Det är alltså tid för mig att bestämma mig för om jag vill börja spela eller inte. Jag saknar sporten, saknar gemenskapen men undrar samtidigt "kommer det att bli samma?". Vet om att jag kommer ha en egen hejarklack när matcherna drar igång och bara tanken på det gör att jag nästan väljer att börja :P. Nä jag tror det är dags att ta sig själv i kragen och börja träna igen så man är iaf lite bättre form när mans ka börja träna basket i slutet av augusti igen. Hade behövt en boll med så jag kunde övat skott men det får jag nog klara mig utan ett tag till. Jag ska gå på de första träningarna och ge allt och känns det inte bra efter det kan man ju faktiskt säga att man ångrat sig. Ja så gör jag. Så från och med slutet av augusti verkar det som jag kan kalla mig själv för en basketspelare igen med mina hela 165 cm :P


Matchtröjan från förr

polisförberedande

Fick en fråga i förra inläget angående att jag tidigare nämnt att jag vill läsa till polis och gå på polisförberedande.
Så fall var det i östra grevie folkhögskola jag skulle läsa den förberedande linjen. Men jag måste nog tyvärr släppa den drömmen då jag fortfarande har problem med mitt ben och därför känner redan idag att jag antagligen inte kommer att klara av den fysiska delen av att vara polis vilket verkligen suger då polisyrket fortfarande är en stor dröm för mig.

Men ibland går saker mot en och då gäller det att hitta en ny väg och nya drömmar. Så jag har börjat fundera på nytt vad jag vill läsa vidare till och kommit fram till att jag vill jobba med barn och ungdomar. Nu ska jag bara komma på exakt vad jag vill göra men tror jag vill arbeta med barn och ungdomar i svårigheter tex med barn och ungdomar som har missbrukarföräldrar.


this is the life

Vi lever bara en gång och den gången är nu. Gör inget du kommer att ångra senare, gör allt det du vill göra för annars kommer du ångra dig senare i livet.
Och glöm inte bort att leva livet du älskar och älska livet som du lever.

Det låter som enkla ord, som om det var lätt att följa men är det bara jag som tycker att det är svårt?
Man gör saker, är rädd att man ska ångra dom senare.
Man undviker saker, tänker då senare "tänk vad som hänt om jag faktiskt gjort det".

Vi kämpar, klätrar på murar för att ta oss över problem men ändå känns det som man förr eller senare faller.
Och när man väl faller är det ofta väldigt hårt. Hur gör man egentligen för att undvika det? Hur gör man för att få det "perfekta livet"? Visst allt blir vad man gör det till men hur ska vi veta innan vi gjort något om det leder till något bättre eller sämre längre fram? Tänk så känns det rätt just i den stunden men det senare visar sig att det var fel, hur gör man då? Då är det ju försent för att ändra på det..

Jag är rädd att jag ska ångra mig, jag är rädd för att jag utsätter mig själv för samma sak igen, att jag ska bli sårad igen.
Jag är rädd för att jag ska gå miste om något underbart, helt fantastiskt och det bästa någonsin. 
Så vilken väg ska man ta, ska man vara säker på att man kommer klara sig men kanske kommer ångra att man valde den vägen senare och alltid få leva med ett "tänk om" eller ska man välja vägen där man iaf kan tänka, jag satsade allt och jag gav allt. Och att det sen bar så långt det gick, vem vet det kanske bär hela vägen. 

Jag tror jag vet vilken väg jag kommer att följa, vet du?



Jag vill ha sol och värme igen
Jag vill ha långa slöa dagar med vännerna i humlan igen
Jag vill ha varma sommarkvällar där skratten ekar igen

För visst känns allt lite bättre när det är sol och värme och man har dom närmsta kring sig?

sjukis måndag

Vaknade idag vid niotiden, hade årets huvudvärk plus att jag mådde illa. Gick upp och pratade med mamman i familjen då hon som tur är e ledig den här veckan. Och det visade sig att det ända hon behövde hjälp med idag var att tvätta och stryka undan lite. Så jag gick och la mig igen, somnade som en stock. Så idag har jag sysselsatt mig med ungefär fem saker, sova, tv, fundera, tvättat och strykit undan nästan allt. Är ganska stolt över mig själv att jag orkade stryka undan så pass mycket då jag är rent slut och helst av allt hade velat somna om. Men ska försöka hålla mig vaken nu för annars kommer jag antagligen inte somna ikv..


Funderar starkt på att bli riktigt mörkhårig till helgen igen (som på bilden),
vet om att Ida är sugen på att hjälpa mig med den saken också så.


confused

Känner mig lite som ett levande frågetecken. Så många frågor, så många tankar och så många känslor. Eller är det jag som överanalyserar allt igen? Nä, något fel är det. Frågan är bara vad. Skulle inte allt vara en enkel dans på rosor utan taggar? Vi verkar ha glömt bort något på vägen. Det hela skrämmer mig, antagligen mer än du kan förstå. Något påminde mig om det och nu verkar det som jag inte kan glömma bort det igen.

Har precis pratat med Ida i 45 min. Fick med hjälp av henne lite mer klarhet på allt men det finns fortfarande massa svarta fläckar. Är rent stäld, vad är mitt nästa steg? Ska det verkligen vara såhär, ska det verkligen kännas så som jag känner det?

Känns dessutom som man inget kan säga får då får man massa konstiga komentarer och blickar från dom som egentligen ska vara dom som ska förstå. Jag får ha ett tyst uppror för mig själv, utan åskådare.

Tror jag får försöka begrava detta tills iaf imorgon för jag behöver sova.


underbar helg

Har haft en så sjukt underbar helg ska ni veta. Började ju i fredags med att jag först va med barnen hela dagen, blev bland annat en snabb runda på Mörby Centrum då min äldsta flicka är lika shopping galen som mig :P
Efter det blev det mat med familjen och sen åkte jag in till stan för att möta upp Micke, Fredrik, Jimmie, Tony och Pernilla. Vi begav oss upp mot rådmansgatan och en krog där, sen satt vi där hela kvällen. Pratade, skrattade och planerade en resa till kalmar :D När krogen stängde vid ett va några sugna på att dra vidare men jag va så sjukt trött så valde att åka hem och tror det slutade med att dom andra med gjorde de.


Tony, Pernilla och Micke

Fredrik och Jimmie

Jag och Fredrik

Sen i lördags åkte jag in till stan vid tolv tiden, gick då först hem till Fredrik för att få liv i han så vi kunde gå ner och kolla på pride paraden. När jag väl lyckats med det gick vi ner och stälde oss vid strandvägen då Fredrik bor typ precis där. Kan säga att man fick sig en hel del skratt under paradens gång och jag va verkligen imponerad över killarna som gick med 15 cm klackar. Jag önskar att jag med hade kunnat göra de:P
Efter det gick vi en snabbis på stan där jag köpte en kofta och en kjol och sen handlade vi mat och hyrde en film. Gick hem till Fredrik där vi lagade super god mat, åt ost med kex till efterrätt och sen kollade på luftkastelet som sprängdes. En super mysig och underbar dag måste jag säga.
Och idag tog vi de lungt till typ 2 tiden då vi åkte in en runda till stan, käkade årets största mjukglassar och gick lite i affärer och sen bar det av hemmåt för min del. Har laddat upp med lösgodis, pringels och en cola och tänkte snart smälla på en film. Kvällen är räddad :D

Just det måste även nämna att en av mina närmsta vänner idag landade i stockholm för att börja jobba som barnflicka. Är super glad att jag kommer att ha dig i närheten hela hösten Ida, kommer bli helt galet bra! <3




RSS 2.0