Kycklingsallad

Jag har precis gjort kycklingsallad till mig och Patrik som vi ska äta ikv.
Perfekt mat tycker jag, den är nyttig, är lätt att göra och man kan göra den på morgonen och sen äta den på kvällen, bara till att sätta in den i kylen.

Jag hade i;
2 st färska kycklingfileer
2 st avokado
1/2 rödlök
1 st mango
2 st tomater
1/2 gurka
"snäckpasta"
Fetaost
Salladshuvud

Jag delade kycklingen i lagom bitar och stekte dom samtidigt som jag kokade pastan sen lät jag det svala undertiden jag fixade resten. Sen blandade jag bara ihopa allt, super lätt och mumsigt!
Man kan ju själv bestäma vad man ska ha i efter egen smak. Kan rekomendera att ha äpple i med men det glömde jag så klart att köpa:P

Nu ska jag bara vänta på att Patrik kommer hem så jag kan njuta av den här goda salladen :D

Vero Moda

Jag vill bara medela att jag imorse fick jobb på Vero Moda i Trelleborg. Hell yeah:D
Känns riktigt bra och jag bara längtar tills jag ska börja. Till en början är det en 50 % tjänst men det kan ju alltid bli mer och så är det ju en fast tjänst så det känns underbart. Är i himmlen typ :D Det börjar gå bra nu :D

vårkänsla

Hela helgen har bjudit på vårkänsla och jag har varit ute och bara njutit av detta. I lördags va vi ute typ hela dagen och kollade cross sen grillade vi med fina vänner på kvällen. Igår fikade vi med Lizett och Niclas i västra hamnen sen gick vi på burlöv center.

Och idag har jag suttit ute i tre timmar. Fick först sällskap av Emelie och sen även av Ewa som stannade på filmmys och mat med. Nu ska jag bara fortsätta ta de lungt och mysa film med Patrik.


Bjuder på en solig bild från crossbanan i lördags :)

Dagis 12-17

Va och jobbade på ett dagis här i Höllviken idag 12.00-17.00. Gick super bra och eftersom det har varit så fint väder idag va det underbart att man kunde vara ute och jobba i två timmar. Ser ut som jag fått lite färg på kinderna med så det gillar vi :D

Nu ska jag hjälpa Patrik att laga mat och sen ska vi mysa film. Blir tidig sänggång idag för börjar jobba på ett annat dagis imorgon 7.30 så då gäller det att man är pigg. Jobbar ifs bara till 13.00 men ändå :)

Ops I did it again

Jag satt och blev extremt sugen på att tattuera mig igen när jag Erica och Frick satt och fikade för vi satt om pratade. Så sa Erica att där hon tattuerat sig ligger precis där vi satt, Tatto shop på engelbrektsgatan. Så vi bestämde oss för att gå dit och kolla när do mhade tid och va de skulle kosta för att göra den jag ville göra.
Men dom hade tid på en gång och priset va bra så 30 min efter vi gick in där gick jag ut med en ny tattuering :D


I hope you have the time of your life, min syster sjöng dom orden för mig på min student för snart två år sen <3

Är verkligen super nöjd och den gjorde inte alls lika ont som jag trodde atr den skulle göra. Ska jag va ärlig gjorde den första 10 gånger mer ont och jag hade inte alls behövt oroa mig för den här, dessutom gick den på 10 min:P

Big mommas

Vid fem kom Patrik in till stan igår då gick vi först och åt och sen gick vi och på bio och såg big momma. Underbar avslutning på den här dagen. Och filmen va faktiskt riktigt rolig och jag rekomenderar alla till att se den :D


Tisdags fika

Igår när jag vaknade va det underbart väder, sol och nästan 10 grader. Jag skyndade att göra vid mig och sen åkte jag in till stan för att fika med Erica, även Frick gjorde oss sällskap senare på dagen och även Ewa kom in och sa hej. Underbar tisdag med underbara vänner :D


Erica i det underbara vädret :D

rullor i måndags kväll

I måndags när Patrik kom hem vid kvart över fyra stod jag med maten klar. Vi åt och sen gav vi oss ut för att åka rullor i det underbara vädret. Vi åkte i ca en timme så det blev ju lagom träning med utöver att det är roligt att åka. Jag funderar på att börja åka ett par gånger i veckan och åka lite snabbare då så man kan använda de som träning. Jo så får de nog bli :)

Efter rullorna kollade vi lite på film och sen gick vi och la oss och sov :)



solig måndag

Nu två timmar efter det första inlägget så skiner solen och jag känner mig genast gladare om det ens är möjligt:P
Lillasyster är påväg ner för att hälsa på en stund. Sen slutar Patrik vid fyra så ska ha maten klar när han kommer hem så jag kan dra med han ut på något äventyr. Orkar inte bara sitta inne hela eftermiddagen:P
Rastlös som jag lätt blir finns det inget tråkigare än att bara sitta inne:P

Längtar till imorgon med, hoppas på bra väder då med. Ska nämligen träffa Erica inne i Malmö och ta en fika med henne. Ska bli super trevligt och har inte träffat henne på länge så det är verkligen på tiden!

Nä nu ska jag kolla OTH och vänta på lillasyster :)

Grå måndag

Det rent grått utanför förnstret trots att solen verkade vilja ta sig fram vid halv sju imorse.
Tråkigt för jag hade tänkt dra med mig pojkvännen ut och åka rullor ikv men det ser ut som det ska bli regn med när som så får se vad vi hittar på ikv ist.

Har varit i Trelleborg idag nu på förmiddagen. Va på arbetsintervju på jc. Tyckte det kändes bra men får se hur de gick i slutet av veckan eller början av nästa.
Sen fick jag reda på att en annan dörr stod halvöppen för mig vilket gjorde mig riktigt glad, får veta ikv eller på onsdag om den stängs igen eller om den öppnar sig helt. Håll tummarna för mig :D

Nu ska jag diska undan och städa lite här hemma sen får vi se vad som händer idag, ska iaf ta något att äta för är svin hungrig:P

Bjuder på dagens med idag

Linne; carlings             Älskar ryggen på linnet, bhn kommer från gina
Kjol; monki
Knästrumpor; gina

Ilska

Just nu känner jag riktigt stor ilska.
Min tele har valt sämsta möjliga tidpunkt till att bara lägga av. Den är fan hopplös!
Sen hör jag bara klagemål från personen bredvid mig hela tiden och äckliga hostningar osv.
Jag vill fan hem nu, men det är det väl ingen som missat?

Hem om en sväng.

Mamma hämtade mig innan i stan, vi gick en snabbis på entre. Fick en bandeu bh och ett par skor ( jag betalade faktiskt 50 kr själv på skorna) Tack så jätte mycket mamma:D.

Nu är jag hem om en sväng. Tänkte hoppa in i duschen och samtidigt som jag duschar så fixar jag hem lite serier så jag har något att göra ikv och imorgon. Sen senare idag ska jag hem till mamma och äta. Är tråkigt att laga mat själv :(

Nä nu längtar jag till duschen.

ensamt

Min älskling åkte till Frankrike i Torsdags och jag saknar han så otroligt mycket. Ända sen vi träffades den där första gången på shake så har vi inte varit ifrån varandra en ända dag. Tro det eller ej men vi har verkligen träffats exakt varje dag. Och dom senaste två månaderna har vi inte sovit ifrån varandra heller och nu helt plötsligt ska vi vara ifrån varandra i en och en halv vecka? Det känns overkligt och riktigt tråkigt. Jag vill ju inte sova utan min älskling. Jag känner mig ensam utan Patrik vid min sida..

Va nu försiktig baby, jag vill ha hem dig hel. 
Jag älskar dig över allting annat<3


Alltid du, alltid vi<3
 

regnet det bara öser ner

Vi hade ute dag idag med barnen, super mysigt! När vi gick iväg sken solen men den gick dock i moln lagom till vi skulle gå tillbacka til ldagiset för att äta lunch. Jag sa då "jag slår vad om att det spöregnar precis när jag ska cykla hem" och hade jag rätt? Jamen visst, självklart regnade det när jag slutade. Kom iaf hyfsat snabbt tyckte jag och nu väntar en varm dusch och sen ska jag mysa film.

När Patrik kommer hem (vilket tyvärr är senare idag:() blir det mat och sen ska vi mysa mer film:D

fettisdagen

Idag är det fettisdagen och för första gången på så länge jag kommer ihåg har jag inte ätit en ända semla idag.
Dock önskar jag att jag hade de men det fanns helt enkelt inte tid för att handla en och sitta ner och njuta av den idag. Blev nämligen inringd till enn y förskola idag halv åtta imorse, va på plats halv nio. Ändå starkt jobbat tycker jag med tanke på att dom i princip väckte mig (la i sängen halv vaken eftersom Patrik precis hade kört till jobb då) Sen slutade jag fyra och då bar det av till skånes fagerhult med Patrik för att köpa en ny cross till han och så kom jag precis innanför dörren här hemma nu så full fart hela dagen.

Nä nu blir det duschen och sen kanske någon film eller sängen direkt. Börjar nämligen jobba 8.00 imorgon ifs slutar jag 13.30 men ändå:P

träning

Har precis varit inne på form toppens hemsida och tittat lite.
Har bestämt mig för att så fort jag är frisk ska jag köpa antingen ett halvårs kort eller helårs kort så jag kan träna olika pass på formtoppen. Känner att det är dags för mig att komma igång med träningen nu nämligen.
Hittade ett pass varje dag som jag vill göra så ska jag försöka göra så många som möjligt i veckan men minst två till att börja med och sen ökar jag antalet ju längre tiden går. Till sommaren kanske jag tillochmed kör två om dagen, önsketänkade iaf:D

Lovar jag ska hålla er uppdaterade med hur det går för mig och förhoppningsvis kan jag börja träna redan i slutet av den här månaden, det är iaf drömmen.


Bilden är tagen våren 09 när vi tränade till vår dansshow "dansa för livet" på den tiden tränade man minst tre timmar om dagen fem dagar i veckan, det va tider de. Minst så vältränad ska jag bli igen, det är mitt mål!

första utefikan

Jag fick som jag ville igår. Patrik va klar med det han skulle göra ganska tidigt så vi åkte in till stan.
Tittade lite i affärer och fikade ute för första gången i år. Vi fikade på Pronto som ligger på lillatorg, detta stället är verkligen ett av mina personliga favorit fik. Ska ni fika där prova deras kladdkaka, den är att döda för!
Va iaf super mysigt, vi satt och tittade på massa folk och bara hade det mysigt. Man kan väl säga att vi välkommnade våren med öppna armar.

Fler soliga dagar, fler dagar med plusgrader, fler dagar när man bara behöver ha skinjacka.
Det får dock gärna bli lite varmare med:P

Två bilder från igår :)


Solglasögonen kommer från gina och dom fick jag förra helgen från min underbara pojkvän
Halsduken är med från ginka
Pälsvästen är en favorit och kommer från vila
Skinjackan är köpt på Carlings.

insperation

Solen, den blå himmeln, minusgraderna som försvinner och tanken på att det snart är vår ger mig insperation till att klä mig snyggare, fräckare. Helt plötsligt är det mycket roligare att klä sig och exprimentrera med olika stilar och klädesplagg för att komma fram till vad jag känner för just för dagen.

Jag är en sån person som hatar att klä mig på vintern men som verkligen älskar det på våren och sommaren. Kanske beror på att man inte längre måste ha 20 lager på sig för att inte frysa.

Så igår när jag väl hade bestämt mig för att åka in till stan la jag för första gången på mycket länge ner mycket tid på både hår, smink och kläder.

Tyvärr fick jag ingen bra bild på sminket men det blev riktigt bra. Ska försöka förklara lite kort vad jag gjorde så kan ni ju prova er fram själva. Jag använde först make up stores cover up. Röda under ögonen och sen tog jag lite av den ljusa på ögonlocket. Sen målade jag ett svart sträck närmast ögonfransarna med en flytande eyliner. Sen en lila ögonskugga närmast där och sen i ögongloben en militärgrön ögonskugga. Sen skuggade jag ihopa de båda färgerna och sen skuggade jag en bit upp på ögonlocket, mycket mascara på de så blev de skit snyggt och vårigt :D Lovar jag ska försöka få en bättre bild nästa gång jag sminkar mig så.


Bjuder på gårdagens outfit

Tröjan kommer från bik bok och jag verkligen älskar ryggen på den!
Kjolen är från monki
Over knee strumporna från gina


Som sagt sminkningen syns inte alls bra. Men men:P
Öronhängena kommer från hm

Är våren här?

I två dagar har solen skinnit starkare än tidigare i år.
Minusgraderna är borta och fåglarna kvittrar i kapp.
Jag älskar varje sekund av det.
Igår var jag ute på crossbanan hela dagen och kollade på när Patrik körde sen åkte vi en snabbis in till stan och efter det åt vi middag hemma hos hans föräldrar.
Nu funderar jag på hur jag på bästa sätt ska ta vara på den här dagen.
Funderar på att åka in till stan, gå och titta på folk och kanske ta en fika.
Ska se om Patrik har städat klart det han skulle snart eller om jag kanske ska försöka locka med mig mamma ist.
Nä stan blir det nog, så nu måste jag platta håret, sminka mig och klä på mig.
Blir något vårigt idag, kanske kjol?
Och solglasögon, ja solglasögon blir det:D


Bjuder på en bild från när jag var i Göteborg i mars förra året.
Man har ändå förändrats en del. Det långa mörka håret är tex utbytt mot ett kortare rött.

Sjuker igen

Som sagt, man ska inte ropa hej förtidigt. Jag blev i onsdags dlig igen, fick för mig att det var jätte lämpligt att kräka blod. Riktigt äckligt och det fick bära av rakt ner på akuten. Fick som tur är komma hem på kvällen igen men väntar nu på att få tid för att få en slang nerkörd i halsen för att kolla hur det ser ut i min mage. Mysigt va? Sist jag gjorde den undersökningen trodde jag seriöst att jag skulle dö så frågan är hur det går den här gången.
Aja tiden får väl utvisa.

Skulle egentligen ha jobbat igår men fick ställa in det så både igår och idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Har ifs städat idag men det brukar ta typ 30 min och det tog mig typ tre timmar idag. Inte lätt när man måste vila hela tiden men det blev fint iaf :)

Nu har Patrik kommit hem så vi ska väl snart gå och handla lite, jag ska hoppa in i duschen och sen ikv ska vi hem och äta hos hans föräldrar. Efter det blir det nog bara någon film och sen sängen.


Bjuder på en bild från i sommras bara för att jag längtar så otroligt mycket till just sommaren!


RSS 2.0