valborg!

Så är det äntligen dags att fira in våren på riktigt. Dock är inte vädret riktigt vad man hade hoppats på men det får gå ändå :D Musiken, maten och drycken är fixat. Nu kallar duschen sen kommer först Sofie hit så blir det mat. Sen kommer det förmodligen hit ett gäng med härliga vänner lite senare. Vet iaf att Ida kommer hit:D
Nä nu ska jag fixa lite till här hemma, fixa ute på balkongen där vi ska sitta osv :D
Hoppas er valborg kommer bli lika nice som min:)

Hörs imorgon om jag orkar ta mig upp ur sängen vill säga :P

massage? ja tack!

Igår provjobbade ju jag som jag tidigare nämnt. Började klockan 4 och sen va det full rulle till jag tog bussen hem igen vid halv 2. Att stå upp i 9 timmar i tygskor va verkligen ingen bra ide för det resulterade i att jag idag hr äckligt ont i fötter och ben. Aja det är smällar man får ta när man vill ha ett roligt jobb. Och roligt, det va precis vad det var. Aldrig förr har nog tiden gått så fort och jag skrattat så mycket på jobb som jag gjorde igår. Nu hoppas jag bara på att jag får komma tbx.

Men just nu längtar jag mer efter en massage, din massage. Jag vet om att jag kunde skrika rakt ut av smärta och vara nära på att smälla till dig men gud vad den hjälpte. Om jag ber snällt kommer du och ger mig mer massage då? Vet ju egentligen redan svaret på det men man kan ju alltid få hoppas. Hoppet är ju det sista som lämnar människan.

Nu ska jag sortera och flytta runt bland mina låder och kläder då jag flyttat min byrå som jag hade hos mamma hem till pappa och sen ska jag bara ta det väldigt lungt resten av dagen tror jag.



Miss you like crazy

en hel dag

Idag har det verkligen varit en hel dag med fix här hemma, stan med Camilla, lilla torg med Denise och fler och mat på Millennium med Denise och Denice. Har verkligen varit en super trevlig dag, fler dagar som den här tack!

Blev även bestämt att jag ska provjobba på ett ställe imorgon så önksa mig lycka till. Hade verkligen blivit så glad om detta gick i hamn :D

Ne nu ska jag sova eftersom jag ska upp i tid imorgon och fortsätta fixa här hemma innan det är tid för mig att provjobba :D

it´s all for you

Ibland hinner känslorna i kapp en oavsett hur mycket man försöker fly och det är nog precis vad som hänt mig.
Jag trodde att jag hade glömmt allt det där som hänt nu det närmsta året men tydligen inte. Känslorna hann i fatt mig. Besvikelsen, oförståelsen, tårarna, glädjen, skratten, samhörigheten, känslan av att vara hemma. Ja verkligen allt kom hann i fatt mig igår kväll. Misstänker att allt som finns att göra just nu är att handskas med allt en gång till och försöka gå vidare. Det hjälper inte att fly, jag får stanna och kämpa ist. Och jag har lärt mig att kämpar man och vill man tillräckligt mycket så brukar allt lösa sig. Jag hoppas det löser sig, för jag vill ha tbx allt det vi delade. Alla drömmar, alla mål. Jag vill vara en del av det igen.

Idag blir min kamp först i höllviken på en snabbis för att prata med min chef och sen blir min kamp på stan med Mill, sista gången man träffar henne innan hon åker till wales.


The smell of you in every single dream I dream
I knew when we collided you're the one I have decided
who's one of my kind

on my way ?

Fick precis är väldigt roligt samtal så här en måndag. Det var en familj från stockholm som ringde och härmed är boende löst. Nu måste jag bara ha lite mer säkert jobb där uppe. Så det är vad jag kommer att försöka fixa idag genom att ringa runt och dra i trådar som jag redan börjat dra en del i. Höll tummarna för mig nu att jag snart är uppe igen att jag verkligen är on my way igen och att det ska funka bättre den här gången!

sluta köra bil?

Dagen idag började med att jag vaknade runt ett tiden. Tog det sen bara lungt hela dagen, kollade film, lyssnade på musik och städade lite. Sen skulle jag köra ner och äta glass med Ida och Vickie i höllviken. Precis när jag kör in i höllviken får jag såklart punktering (har antagligen kört in i en kant). Fick ringa pappa så gullig som han är cyklade han ner till höllviken för att hjälpa mig att byta däck. Dock fick inte han av däcket då hela däcket blivit snett ? Så vi fick ringa bärgaren som tur är lyckades han byta däck till oss och sen tog pappa bilen och körde hem den. Tjejerna och jag gick och köpte godis som vi krängde till en halv film innan det var tid för mig att ta bussen hem igen.

Det som va roligast med dagens händelse va att det va samma person som kom och hjälpte oss idag som när bilen gick i sönder i sommras när jag körde den. Eller ja rättare sagt bensinpumpen gick sönder men det var faktiskt inte mitt fel utan va fabrikfel vilket pappa fick mejl om någon vecka senare. "Vänligen lämna in er bil på närmsta verksta så detta kan lagas, risk för att bilen stannar annars." Afan , det märkte vi att den gjorde. Mitt i vägen med för den delen och stendöd blev den.

Och som några av er vet körde jag i diket i vintras när den första snökaosen kom. Så efter det körde jag knappt i snö. Och när jag väl gjorde de körde jag så klart fast på parkeringen och höll på att strunta i det totalt och gå ur bilen. Då hade jag dock en lugnande röst tillhörande personen bredvid som sa till mig att ta mig samman och göra som personen sa. Vilket jag gjorde och det ledde till att jag kom loss ganska enkelt :P

Men nu är jag trött på min otur med bilar, verkar som om någon inte vill att jag ska köra bil då allt mög verkligen händer mig. Eller så är det bara min vanliga otur som är tbx och knackar på dörren.

Nä nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av "jakten på julia" och sen ska jag sova.
Tack alla för en super duper trevlig helg med massa skratt


Underbara lördag!

Eftersom jag inte hann skriva något igår om min underbara lördag får jag helt enkelt göra det nu.

Dagen börjades med att jag väcktes vid 10 för att hinna göra vid mig då jag skulle vara hemma hos mamma vid 11 då jag, mamma, syster, moster och kusin skulle åka in till stan för att hitta studentklänning osv till kusinen. Man mådde väl som man förtjänade efter fredagskvällen som slutade med att vi va hemma hos Max först , sen kb och sen stupade jag i säng vid kvart i 4. Mycket lyckad kväll måste jag säga. På stan fick vi köpt klänning till kusinen och jag fick en underbart fin "kavaj-jacka" av min moster. Tackar:D

Efter stan bar det av hemmåt, göra vid sig snabbt och sen bar det av till malmö och Mills 20 års middag. Va super trevligt att träffa alla och kvällen löpte på alldeles för snabbt. Skratt och minnen delades, precis så som det ska vara! Kvällen slutade med att jag körde hem och var hemma vid halv 3. Med andra ord var dagen fullpackad med skoj och skratt.

Älskar sånna dagar, älskar dagar med familj och vänner. Dagar då man inte behöver tänka på någonting annat.
Det är dom dagarna man inser hur lyckligt lottad man är.




Kvällens outfit igår hos Camilla
Jackan kommer från vila (den jag fick av snälla moster), syns inte så bra på bilden men den är kortare i ryggen.
Linnet kommer från only
Chinosen köpte jag på cubus i (älskade) stockholm.

Äntligen fredag!

Så var det fredag igen, äntligen! Största skillnaden på den här fredagen och den förra är att den här kommer firas med galna skåningar! Vi ska skratta och dansa natten lång kan jag lova.

Jag har faktiskt varit duktig idag och gjort ansiktmask, peeling osv :D Riktigt skönt. Nu ska rummet städas, väskan från stockholm packas upp, håret plattas och naglarna målas :D

Vi ses i dimman på stan ikv gott folk!

Unwritten

Har nyss haft besök från bästa killkompisen. Fick pratat ut, skrattat osv. Va kul att träffa han igen då vi inte träffats sen typ en vecka innan jag åkte till stockholm. Jag verkligen älskar att jag alltid kan vara mig själv när jag är kring mina kompisar. Vet så många som börjar spela en annan roll och jag frågar mig själv bara varför?

Just nu är tankarna på morgondagen, eller ja snarare imorgon kväll. Kvällen är ännu oskriven men den kommer att delas med nära och kära och jag kan lova att det kommer bli fullt ös hela kvällen. Har ju lovat att försöka ha högt tempo non stop :P Får se hur det blir med den saken. Sofia ska antagligen sova hos mig sen efter så om inte annat får jag väl be henne bära mig hem:P Det hade ju sett snyggt ut, haha. Ne men vi får väl helt enkelt överväga om det blir höga eller låga skor:P Höga är snyggast men låga är mer praktiska. Dessa beslut alltså:P Tror jag ska gå och lägga mig ist och bestämma det imorgon.. Imorgon tänkte jag även ha en riktig ta hand om mig själv dag med ansiktsmask osv. Passar ju perfekt innan festligheterna som jag är säker på att kvällen kommer innehålla :D

Klantigt!

Jag är nog världens mest klantiga person, suck!
Tro fan att jag har glömt underkläder, strumpor, strumpbyxor och leggings samt min nya bikini i stockholm?
Blir så ledsen. Som tur är ska pappan i familjen ner nästa helg som jag uppfattade det så han ska ta med sig dom då. Suck , nu måste jag nog shoppa lite nytt. Ifs inte mig emot men min plånbok protesterar högt!

Arn

Eftersom jag vaknade med feber idag så blev det ju inget jobb för min del idag. Ist tog jag mitt täcke och bäddade ner mig i soffan och kollade på båda filmerna om Arn. Måste säga att jag verkligen gillade filmerna och för er som inte sätt dom, se dom! Allt va verkligen bra gjort i filmerna, skådespelariet, musiken, naturen osv. Alltså med andra ord, två starktgodkända filmer från min sida!

Nu ska jag gå och ställa mig i en varm och lång dusch!

Inget jobb

Skulle ha åkt och jobbat idag , men ikke. Ist ligger man hemma med feber. Måste ha blivit smittad igår på det överfulla tåget :(
Så nu ska jag försöka få i mig lite frulle och sen förflytta mig ut till soffan och kolla på en film ist.

kan man tänka för mycket?

Har kommit på mig själv (och även fått det tillsagt) att jag är en riktig tänkare. Jag vänder gärna ut och in på saker och vill veta hur allt är till punkt och pricka. Får jag ett sms som jag inte riktigt förstår så analyserar jag det från alla tänkbara synvinklar till jag tycker att jag förstår det. Det största felet med det är att det lätt blir missförstånd. Har hört med att jag ofta ser väldigt negativt på saker som jag inte riktigt förstår utan börjar analyserar själv. Och det kanske stämmer, men det kanske är för att jag ska ställa in mig själv på det värsta redan från början?

Vad jag kommit fram till är att jag borde sluta tänka så mycket. Ta allt som det kommer och ibland med en klackspark. Men kommer det verkligen funka , är det verkligen jag? Jag älskar ju att prata om allt, vända på allt och förstå allt. I vissa fall kommer jag nog få behålla detta men i andra ska jag försöka släppa det. Får jag ett sms som jag inte förstår tex får jag helt enkelt vänta och se för förr eller senare visar det sig ju ofta vad som menades med det som skrevs.

Nä nu ska den här tänkaren gå och drömma ist. Får se vad drömmarna har att säga inatt men om det är samma som de senaste tre nätterna kommer DU vara där och hålla mig sällskap.




home sweet home

Så va man hemma i skåne igen. På ett sätt är det rätt skönt men det är samtidigt super tråkigt, jag vill ju va i stockholm! Får se vad man kan göra på den punkten och tillsvidare får man söka jobb här hemma med. Ska bland annat ut till konsum i oxie och jobba imorgon i 6 timmar. Lång dag men det brukar gå hyfsat snabbt då man är i ny butik så får hoppas på det. Hoppas att jag oavsett vad får ett nytt jobb snart, antingen här nere eller i stockholm. Bara jag slipper jobba i matbutik snart för det är verkligen inte min sak ska jag säga!

Mamma och syster hämtade mig vid tåget och sen bar det av till Mobilia. Blev mat där och sen en runda till indiska. Hittade en super söt kjol som jag köpte men jag kommer dock 9 gånger av 10 använda det som tublinne! Va verkligen super sött, väldigt romantisk så att säga.

Ne nu ska jag kolla upp hur man tar sig till oxie och konsum imorgon sen ska jag sova tidigt idag.

Vi ses igen

Idag är det två veckor sen jag kom upp till stockholm och det innebar att jag och mamman i familjen skulle prata om hur allt har gått och hur vi ska gå vidare. Vi var båda överens och beslutet kändes rätt. Hur mycket jag än trivdes så va det här inte rätt familj för mig. Så imorgon blir det hemgång för mig. Men förhoppningsvis inte för så länge, jag har ju lovat Linn att vara tbx om max en månad och det ska jag försöka vara med. Har redan skickat iväg första cvet till ett jobb här uppe i stockholm så nu är det bara att skicka iväg ungefär 1000 till och hålla tummarna. Jag vill vara i stockholm, det är min fristad. Snälla, låt min önskan gå hela vägen. Hade varit underbart att få spendera sommaren i den här underbara staden. Och det är som jag sa till Ella tidigare idag, jag har redan börjat bygga ett nytt liv här uppe och jag vill fortsätta med det. Just nu är det här jag ska vara, jag måste bara hitta rätt väg här uppe.  Så jag säger inte hejdå till Stockholm utan jag säger vi ses igen, snart!

Nu ska jag packa det sista, borsta tänderna och sova. Imorgon ska jag följa barnen till dagis och sen går mitt tåg hem vid 20 i ett. Fick bli tåg då flygen inte går så ist för att ta en timme kommer det ta drygt 4. Låter skoj va? Fyra timmar på tåg, gud vad jag längtar. Not :P


Hur ska det gå?

Har precis kommit in från en ganska lång runda på stan med Linn. Handlade ifs bara ett vinrött nagellack så får väl se hur snyggt det är på senare ikv eller imorgon :P
Nu ska jag ta undan tvätten och sen göra mellis till barnen som kommer hem från dagis.


Är lite små nervös för jag får ju svar angående om jag ska stanna eller inte imorgon. Vet inte riktigt hur det blir men hoppas av hela mitt hjärta att det blir att jag stannar. Annars får jag hitta en ny väg att börja vandra på.

20 år

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Mills 20 års dag! Lilla flickan blir stor och kommer få massa paketer vilket jag vet att hon älskar. Hoppas din dag blir den bästa för det förtjänar du!

Själv håller man på att göra vid sig för att ta bussen in till stan där jag ska träffa Linn. Vi ska gå en runda på stan, antagligen fika och sen bär det av hemmåt igen. Jag vet att jag iaf ska kolla in ett par jeans på åhlens som Ida har hittat till mig :P Får väl se hur dom ser ut och sitter :P
Ne nu måste jag fortsätta göra vid mig innan jag ger mig ut i det soliga stockholm!

Junibacken och Sturecompagniet.

Igår va det verkligen en hel dag. Vid 10 tiden var vi redo för att gå in på Junibacken. Oj säger jag bara, hur har jag kunnat missa detta tidigare? Helt underbart va det. Verkligen älskade stället och dit kommer jag gå fler gånger. Alla som har barnasinnet kvar borde gå dit tycker jag. Är fortfarande lite i trans, helt underbart va där.

Efter Junibacken blev det en fika och sen började jag göra vid mig för att åka till Linn. Vi drack lite vin och sen bar det av in till stan med världens trevligaste taxiförare. Det blev sturecompagniet för vår del där vi även träffade Victoria som det va bestämt. Vi dansade, skrattade och hade kul. Dock va det precis som hemma, en hel del människor som man verkligen undrar hur dom tänker:P
Blev ganska tidig hemgång då jag va rent slut men det tar vi igen nästa helg :D





Jag och Linn utanför sturecompagniet :)

en röst som får mig att lyssna

Att få höra din röst innan idag var verkligen något som jag behövde, att dessutom veta att vi snart ses gör det hela så mycket bättre. Att veta att vi snart sitter där igen, pratar om allt mellan himmel och jord och har skratten som ekar runt omkring oss får mig att le. Du får mig alltid att lyssna, du gör så att jag alltid förstår. Att vi pratade ut om en del innan gjorde allt så mycket bättre och det hjälpte mig att förstå, fick mig att inse. Jag vet ännu mer nu att detta, detta måste jag göra för min skull. Och det är precis vad jag gör och ska göra. Det är som jag sa till dig, jag har hittat min väg. Jag hoppas bara att du gör mig sällskap på den vägen. Som vi sa "hand i hand, föralltid". Jag vill att du ska följa mig på min väg, hand i hand. Tillsammans kan vi klara allt det som alla säger är omöjligt. Tillsammans kan vi lära oss lyssna, se, känna och förstå allt det som ingen annan gör.
Tillsammans, du och jag. Det är helt enkelt så det ska vara, det står skrivet i stjärnorna mitt hjärta.




En röst som får mig att lyssna,
en röst som får mig att förstå
en röst som får mig att skratta

ett år..

Sitter med musiken på, dock inte för högt för måste höra om sötnöten vaknar från sin skönhets sömn :P.
Tänker tbx på hur extremt mycket allt har förändrats på bara ett år. Är det bara jag som känner så?
För ett år sen va alla tankar på studenten och hur den skulle firas. Eller nä inte riktigt, många av mina tankar va nog på hur allt skulle bli. Var skulle vi flytta? Hur skulle min syster klara det? Skulle mamma och pappa träffa nya snart? Osv. För ungefär ett år sen skiljde mina föräldrar sen. Låter mysko att säga så. Dels för att man aldrig någonsin trodde att det skulle bli så och sen för att det redan gått mer än ett år. Men jag klagar inte, inte nu när jag kan se tbx och faktiskt se att allting blev till det bättre. Mamma och pappa är lyckliga, jag och min syster är lyckliga. Ja alla är nog egentligen lyckligare. Och med tanke på att mamma och pappa bor nära varandra så är inte det heller något problem. Dock bor jag ju för tillfället själv i stockholm så ska inte säga så mycket om den saken.

Men det är så mycket mer som har förändrats, det blir nog så när man slutar skolan egentligen. Jag menar det är så otroligt många man tappat kontakten med trots att man sa att "vi kommer alltid att vara vänner och alltid ha kontakten" Trots det har vi splittrats. Vad hände? Var gick det fel?

För ett år sen trodde jag att det var polis jag skulle bli men jag har nu insett att det antagligen inte är ett yrke som passar mig. Väldigt tråkigt eftersom jag fortfarande vill bli det. Men som det känns nu passar jag bättre och kommer kunna göra ett bättre jobb genom att antingen jobba med barn och ungdomar eller på nära håll med människor på annat sätt.

Men vi får inte glömma allt det roliga som har hänt det senaste året. Jag har tagit studenten, varit i stcokholm, arbetat, påbörjat studier men hoppat av då jag insåg att det inte va rätt, blivit förälskad och all vännskap, glöm inte den. Vännskapen och familjen det senaste året. Ni har varit underbara när jag inte alltid varit så glad. Det är ni som alltid får mig att kämpa vidare, hitta min väg. Och det är ni som i slutändan alltid får mig att skratta igen.

Något annat som skrämmer mig är att tiden verkar gå så fort, den bara springer ifrån mig. Jag är snart 20 och det finns så mycket jag vill göra. Men hur ska jag hinna med allt? Jag får nog helt enkelt hitta något som kan sakta ner tiden lite för mig. Samtidigt är det underbart att tiden går frammåt, det händer hela tiden nya saker. Både med mig och människor omkring mig. Snart blir det väl bröllop och barn för en del av er ;) Ne men skämt osido, vi börjar bli gammla och om några år är det faktiskt tid för att bosätta oss på riktigt.

Det är känns rätt märkligt att sitta såhär att tänka tbx ett år med facit i handen. Man trodde allt skulle bli så annorlunda. För ett år sen såg jag mig verkligen inte som barnflicka i stockholm tex men här står jag idag och trivs super bra. Min familj är lyckligare och de vänner som finns kvar är antagligen de som är mest äkta och jag hoppas på att de kommer finnas där hela mitt liv. Fråga mig igen om ett år så ser vi hur det ser ut då.




Bilden är från valborg förra året

just like a tattoo

Sitter och pratar tattueringar med Carro för tillfället. Som säkert en del av en redan vet har jag ju redan en tattuering som står för Tro, Hopp och Kärlek bak på höften typ eller med andra ord, sidan om svanken. Den gjorde jag den 29 december 2008 och sen den va klar har jag längtat till jag ska göra min nästa som tyvärr inte sitter på plats än. Jag tycker det är jätte fint med tattueringar och för min del gör det inte något om man har flera det jag däremot tycker är viktigt är att de betyder något så att det inte bara är något man gjorde för att man skulle ha en.

Jag skulle gärna vilja göra min andre nu innan sommaren men frågan är om jag hinner det. Vill att den ska vara helt läkt nämligen så man kan sola osv utan att förstöra den. Får tänka lite mer på det. Vet ju redan vad jag ska ha. Det ska vara en text med orden "I hope you have the time of your life" nästan ända uppe i nacken mellan skulderbladen. Vf just den texten? Jo för min syster sjöng dom orden för mig på min student. Sen är jag även sugen att göra något i nacken ända uppe vid hårfästet nästan men den ska jag vänta med då jag inte riktigt vet vad jag vill ha där. Som sagt, jag vill tattuera mig igen. Och jag vill ha fler än en till men mina tattueringar ska betyda något. Jag tror nämligen att chansen är stor annars att man ångrar sig när man blir äldre.

Jag har även fått många frågor om det gör ont. Och ja det gör det, det gör verkligen svin ont. Men man typ glömmer den smärtan för det är lätt värt det när man ser resultatet. Eller det va så för mig iaf. Jag tyckte det va värt smärtan och jag kommer att utsätta mig själv för den smärtan igen så jo det gör ont men inte så pass ont att man inte vill göra fler. För visst är det så att nästan alla som är tattuerade har fler än en?



Min tattuering

lugn dag

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Vaknade vid 11 och sen har jag bara tagit det lungt, plockat undan barnens leksaker och fixat lite ute i trädgården. Nu kommer snart barnen hem från dagis så då blir det lek :)

Har precis målat naglarna i en ny färg men vet inte riktigt vad jag tyckte :P Ögat kanske bara behöver vänja sig. Är någon metalic inspererad färg iaf men tycker mest den skimrar i rosa och guld. Inte riktgit jag med andra ord:P

Ne nu ska jag gå och förbereda för barnens ankomst :D


äkta vännskap

Jag har verkligen turen att ha helt underbara vänner. I mina ögon är dom de bästa i hela världen och ingen kan ta deras plats i mitt hjärta. Känns så otroligt skönt att jag vet att dom alltid finns där och att det bara är att ringa dom dygnet runt. Speciellt nu när jag är ca 60 mil bort så är det otroligt skönt att veta att dom finns där och stöttar mig genom allt. Dom finns där och berättar vad som är rätt och fel, ibland långt innan man själv inser det. Dom finns där och delar alla stunder med mig, glada som ledsna. Utan er mina underbara vänner hade jag inte varit mycket. Utan er hade jag ibland nog aldrig insett vad som är rätt. Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid att ha er att luta mig på och känna mig trygg hos. Och ni ska veta att jag alltid ställer upp för er, genom eld och vatten. Ni är underbara och jag älskar er alla!




 

Camilla Kronvall, Ewa Pettersson, Ellinor Nyqvist, Caroline Karlsson 
Sofia Andersson, Ida Nilsson, Emelie Larsen, Cecilia Kähäri

Ni är solskenet och de absolut bästa i mitt liv och de personer som alltid får mig att le oavsett vad. Ni betyder obeskrivligt mycket för mig. Äkta vännskap varar för evigt och vi har därför mycket framför oss att se framemot. Några studenter, några blir 20, andra vill leta sig ut och hitta sin väg här i livet men oavsett vad så kommer vi alltid att ha varandra och ni ska veta att ni är guld värda för mig och att jag älskar er högt<3

min värld

Ännu en dag har gått och det har verkligen varit underbart väder. Våren, du är välkommen! Blev en fika med Linn och Victoria idag vilket resulterade i en hel del skratt och prat om barn då det är vår stora gemensamma nämnare då vi alla är barnflickor. Blev även planerat att det förmodligen blir utgång en kväll i helgen vilket ska bli super skoj. Dansa natten lång i Stockholm är nog verkligen något som passar mig:P Har ju varit ute tidigare i Stockholm men inte riktigt på samma sätt som jag räknar med att det blir i helgen :P

Blev en del bilder idag men för tillfället hittar jag inte sladden till varken kameran eller mobilen, har säkert lagt dom på något bra ställe. Så bilder bjuder jag tyvärr inte på just nu men lovar att jag ska så fort jag kommer på var jag lagt sladdarna om det inte är så illa att jag glömt dom hemma.

Jag verkligen älskar livet här uppe i Stockholm och har bestämt mig för att verkligen försöka stanna här på ett eller annat sätt. Detta är verkligen min värld och jag älskar den. Visst jag saknar er där hemma och livet där men än så länge är inte saknaden tillräckligt stor för att locka hem mig.

Ne nu ska sminket av, myskläderna på och sen funderar jag på att se någon film och käka choklad och dricka cola :)


Godmorgon världen!

Vilket underbart väder! Oh jag älskar solen. Nu ska jag göra vid mig, käka frulle, tvätta lite och sen bär det av för att träffa Linn och en av hennes kompisar. Ska bli super trevligt att träffa dom båda och kan nästan slå vad om att planer till helgen kommer att göras!

Frågan idag är väll egentligen hur man ska klä sig för att inte frysa men samtidigt inte svettas ihjäl. Helst av allt hade jag velat sätta på mig bikinin och ta en handuk och lagt mig i trädgården men det lär jag få vänta lite till med tror jag. Ist blir det nog jeans och en tröja som får stå för dagen outfit.

Återkommer säkert senare idag efter att jag varit iväg, kanske med lite bilder från det underbara Stockholm om ni har tur :P

maybe I'm amazed

Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
who's in the middle of something
that she doesn't really understand

Maybe I'm a girl and maybe you're the only man
who could ever help me
Baby, won't you help me understand

Maybe I'm amazed at the way you're with me all the time
Maybe I'm afraid of the way I love you
Maybe I'm amazed at the way you help me sing my song
Right me when I'm wrong
Maybe I'm amazed at the way I really need you



diska = kul?

Jag har kommit på en sak sen jag kom upp till stockholm, jag tycker det är kul att diska. Eller ja kanske inte kul men det är väldigt rogivande och man kan stå och drömma sig bort bland sinna tankar och bara skrubba på allt tills det blir rent. Verkligen rogivande och man får rätt på så många tankar på något sätt :P

Har precis lagt på luren efter att ha pratat i en halvtimme med Ella, saknar verkligen alla våra timlånga samtal. Så tycker verkligen att det är super att dom börjar komma tbx. Vi pratade om att hon kanske ska komma upp snart om det blir så att jag stannar vilket hade varit helt fantastiskt skoj.



Bilden är på mig och Ella 
från min student den 5 juni
.

en dag i solen

Har varit helt underbart väder idag, eller ja det är det fortfarande :P frullen i morse blev inomhus. Men sen blev det en del fix i trädgården och sen blev det fika i trädgården iaf. Sen eftersom jag inte mår så super duper bra gick jag in och vilade en timme. Sen hämtade jag barnen på dagis och när vi kom hem lekte vi lite i trädgården innan mina krafter precis tog slut och jag har gått in för att vila lite till innan det är dags för mat. Tänkte försöka kolla på ett avsnitt av Jakten på Julia på svtplay. Ikv efter att barnen blivit nattade ska jag bara ta det lungt med en film eller liknande. Imorgon blir det till att träffa Linn och en kompis till henne, ska bli super trevligt :)

Lite sjuker..

Vaknade upp igår med huvudvärk, hosta och ont i halsen. Blä på det säger jag bara! Så efter att jag följt barnen till dagis och var hemma igen vid 9 kröp jag ner i sängen och sov till halv 2. Sen tog jag det bara väldigt lungt hela dagen. Idag sov jag till 10 och känner mig även väldigt mycket bättre. Nu tänkte jag städa undan lite här hemma, äta frulle och sen kanske gå ner till Centrum för att posta ett brev. Sen det ända som är planerat idag är att jag ska hämta barnen vilket är ganska bra för då kan jag vila idag med vilket kanske behövs så jag blir helt frisk!

Kanske ska gå ut och äta frulle i trädgården då det är underbart väder? Hm den tål att tänkas på.
Återkommer kanske senare idag :)

tänka logiskt ?

Sitter och pratar med några tjejkompisar om hur allt ser ut, hur det har sett ut och om hur det skulle kunna se ut. Hur konstigt vissa personer reagerar på vissa saker och hur vi själva reagerar och känner. Det är så olika det där. Ibland önskar jag verkligen att jag kunde läsa tankar, hade varit så mycket enklare i vissa fall då. Sen visst, det finns nog en hel del tankar som man inte vill höra. Men om man typ hade kunnat göra så man bara hörde vissa tankar, typ dom tankarna som rörde sig själv eller nära och kära. Dock med vissa gränser kanske.. Låter det här hel tokigt? Sen förstår jag inte heller hur vissa människor bara kan glömma allt så enkelt eller iaf verkar det som vissa har det. Har något betytt något för mig så kan jag inte bara glömma det på två min. Är det bara så för mig? Och varför måste det vara allt eller inget, kan det inte finnas ett mellan läge?

Jag vet iaf om att jag aldrig glömde, aldrig släppte trots att vägen har varit lång. Och jag är övertygad om att jag satt ett spår som haft betydelse. Och jag minns det som igår, första gången du log och hjärtan som slog. Och även om det är över och allt har förändrats så finns du kvar. Jag minns första gången vi sågs, jag kunde inte längre tänka logiskt och sunt. Och alla breven som skrevs men inte kom fram, dom finns kvar. Och nu bubblar känslor upp och jag tänker tbx.   

Jag gav aldrig upp dig när du försvann...




Soliga Stockholm

Idag har det varit helt underbart väder. Har varit lite kalas här hemma och sen har vi varit ute i trädgården och fixat. Man har verkligen kännt att det är vår idag och jag verkligen ÄLSKAR det. Dock har jag dragit på mig en ganska så rejäl förkylning men den är snart borta igen (hoppas jag). Funderar på att titta på någon film nu och sen sova tidigt men vi får se.

I veckan ska jag försöka ta mig till ett friskis och svettis gym här i närheten för att kolla upp möjligheten till att träna där. Sen blir det till att träffa Linn och förmodligen fler barnflickor. Sen vet jag inte så mycket mer än att jag ska busa och stimma med barnen :D


Tänker på er där hemma <3

otur med tvn

Tänkte jag skulle kolla på jakten på Julia som går på ettan men nä då fick jag bara på trean och fyran på tvn. Sen tänkte jag kolla på finding neverland (sjukt bra film!) men då visar det sig att det är en blue ray film och det funkar inte på vanliga dvder. Suck! Som tur är så upptäckte jag att djävulen bär prada går på fyran så den får göra mig sällskap den här kvällen innan jag snart kryper ner i sängen för att sova. Har varit rent slut idag och ska kanske ha barnen imorgon bitti så måste vara utvilad!


Stockholm

Kom som sagt upp till stockholm i tisdags kväll. Här är underbart och jag trivs som fisken i vattnet. Har kommit i kontakt med några andra barnflickor och i torsdags blev det en fika och en runda på stan med Linn. Fick inhandlat ett par chinos:P Och igår kväll chillade vi bara film och pratade massa. Annars är det bus med barnen som gör mina dagar.

Funderar på att börja gymma på ett gym som jag hittat här i närheten, det är dags att komma i form:P Sprang en runda i morse men det fick jag ångra när jag kom in då mitt ben protesterade ganska högt.

Hur bra jag än trivs här uppe och hur gärna jag än vill stanna så är det klart att jag saknar er där hemma, ja "hemma" kommer alltid att vara hemma för mig oavsett var jag bor. Jag kommer iaf oavsett vara hemma hela sommaren vilket passar mig perfekt!


Allting har förändrats men du finns kvar

dont walk away

Sitter på golvet med datan i knäet, har precis packat klart nästan allt. Nu är det bara saker som smink, fön och plattång som ska ner. Med andra ord saker som jag behöver imorgon innan jag åker. Börjar bli riktigt nervös, vet egentligen inte varför då jag redan träffat familjen och trivs jätte bra i deras sällskap. Är väl antagligen för att man ska till en helt "ny" stad och till ett område där jag aldrig varit. Får väl bli upptäcktsfärd på onsdag när barnen är på dagis :P Ända som är lite synd om man får säga så är att det snöade i stockholm idag så får bli att ha halsduk, mössa och vantar på sig då. Men min skinjacka får dock räcka då jag inte har plats för min vinterjacka.  

Jag har sett dig vända ryggen till innan för att gå din väg. Den här gången vill jag att du stannar, vill kämpa för detta. Jag minns allt skoj vi gjorde, alla skratt vi delade. Minns du dom med? Alla promenader som var fulla med glädje och samhörighet. Vet att vi delade på oss, gick skilda vägar. Men jag tror jag vill och är redo för att våra vägar blir en igen. Hoppas att du känner samma och att vi kan kämpa för att detta ska bli bra igen. Vet att jag åker iväg nu men det kan gå ändå, bara vi är mer envisa än vi varit tidigare. Bara vi inte vänder ryggarna till varandra igen.

Nu ska jag med ett leende på läpparna och tankarna hos dig gå och lägga mig. Tänker sätta klockan imorgon så jag kommer upp i tid och kan försäkra mig om att allt är ner packat osv.



packat och klart

Då va snart allt packat och klart. Eller ja nästan iaf :P Har en del kvar och är känns hela tiden som jag glömmer något. Börjar bli lite nervös faktiskt, men håller tummarna att dessa två veckor går bra och att det blir bestämmt att jag ska va kvar. Imorgon ska jag åka från vellinge vid ca kvart i två tiden så timmarna fram till dess ska jag bara packa, ta det lungt och säga hejdå till nära och kära.

Nu kallar maten och sen ska jag fortsätta att packa!

you used to be..

Det är rätt sjukt hur folk kan förändras framför ögonen på en. Man kan ha fått en syn av hur dom är, accepterat det och i mitt fall älskat det. Sen vänder allt, framför ögonen förändras personen i fråga till det motsatta av det man trodde att personen var. Hur kan det bli så? Rätt sjukt egentligen då man ibland kännt personen i flera år. Tycker verkligen det är super läskigt hur personen kan ändras, jag menar man vet ju aldrig riktigt var man kan ha den då. Ena sekunden kan det va underbart och en dans på moln nästa kan det vara helvete och det känns som personen i fråga kanske letar fel på en eller att oavsett vad man gör så blir bara allt fel ändå.

Var det så jag ändrades? Var det så jag ändrades framför ögonen på er? Blev jag den personen ingen förstår sig på men vet att det är något där som inte blir sagt? Så fall ber jag verkligen om ursäkt. Har verkligen insett nu hur irriterande det är med människor som ändrar på sig och anpassar sig till det som för stunden passar bäst och allt annat är fel. Hoppas verkligen inte jag gjorde så.. Vet att jag ändrades, vet att jag blev lite av en annan person men en bit av den jag var försvann, kanske därför. Det är min anledning men vad har du för anledning att förändras till en person jag inte ens vill prata med mitt framför ögonen på mig?  Du brukade va så mycket, du var den jag gick till för att prata, skratta och gråta. Du var bland det bästa för mig, du sken så starkt men det är borta nu..


You used to shine so bright but I watched all of it fade

my luck

Känns verkligen som min tur äntligen har börjat vända. Är riktigt skönt måste jag säga. Har haft en super bra helg med nära och kära, utgång två kvällar i rad. Var längesen man gjorde det men ack så kul vi hade. Kvällarna har blivit förgyllda av gammla och nya vänner, skoj och stim och tårar som har runnit på grund av skratt. Och vi har dansat, rört varenda kroppsdel i hela kroppen till ljuvlig musik. Det är verkligen något som jag saknat, att röra sig i takt till musik. Helgen har med andra ord varit super och man har träffat en del som man inte träffat på ett tag, däribland min galna kusin :P

Nu ska jag nog ta och lägga fram lite mer kläder och sen sova med tanke på att jag var hemma och i säng vid kanske kvart i tre inatt och uppe igen vid kvart i åtta och sen passat barn 9-5. Kom och tänka på en låt nu som passar väldigt bra in på det "working 9 to 5". Nu va jag fyndig va;)  

Imorgon ska jag börja (möjligtvis slutföra) med att packa ner alla kläder och så vidare i en väska och sen ska jag inhandla ett par vattenskor så jag kan vara ute och leka med barnen i Stockholm utan att bli rent för blöt om fötterna.  

Så med andra ord tackar jag för den här helgen och önskar godnatt, sov så gott för det ska iaf jag försöka göra.

Dancing the night away

Torsdagen hemma hos Ewa blev super mysig och jag kom hem med en hel papperspåse med kläder från Ewa, tack :D Sen bar det av ner till Trelleborg för att sova hos Sofia. Igår tog man det först rätt lungt sen bar det av till kusinen och sen hämtade man Sofia på jobbet. Det blev dans hela natten med bland annat henne, robin och max. Va sjukt kul att bara få dansa igen men kan säga att mitt ben protesterade stor när klockan började närma sig 3. Så vi tog sista bussen hem och jag och Sofia trillade ner i min säng vid halv 4 tror jag.

Idag har man fått hela 4 påskägg, ett presentkort och en bodylotion :D Jag tror jag gillar den här påsken mycket mer än den förra..  Helt sjukt när man tänker på att det är ett helt år sen världen gick åt två olika håll, det är ett helt år sen den världen man trodde skulle vara för evigt tog slut.

Nu ska det snart ätas lite påskmiddag och sen ska jag dansa bort natten igen fast ikv med Ida. Blir ifs en ganska lugn kväll för mig då jag ska passa barn imorgon så ska köra tänkte jag så jag är säker på att jag kommer hem i tid.

Ne nu kallar dushen, middag och sen antagligen till Ida för fix och sen dans hela natten!





En helt ny värld

Jag börjar se hur en helt ny värld öppnar sig framför mig. Kanske är det den osynliga vägen som jag nu börjat se. Jag vet inte men det känns ganska så jätte fantastiskt. Visst man är kanske rätt så jätte nervös för var vägen ska ta mig men jag tror vägen dit kommer bli riktigt bra. För er som inte vet har jag fått provanställning som barnflicka i Stockholm så åker upp dit på tisdag för att prova i två veckor. Hoppas verkligen att det bär hela vägen och att allt funkar där uppe så dom vill att jag ska stanna. Sitter redan och försöker ta fram kläder som ska med eftersom helgen och dagarna fram till tisdag är ganska full planerade. Och som sagt, jag och vilka kläder som ska med går inte riktigt hand i hand, jag vill ju ha med allt! Och vad ska man egentligen ha med sig? Lär väl mest bli praktiska kläder så jag kan leka mycket och enkelt med barnen i dom :D Oh ska bli så kul , älskar att leka och skoja med barn och nu har jag möjligheten att ha detta som jobb dessutom i staden som jag älskar så mycket, Stockholm! Jag är nog halvvägs till paradiset. Men ska försöka att inte ta ut för mycket än då det bara är på prov än så länge. 

Sitter och väntar på Sofia nu och sen ska vi åka in till Ewa för lite myspys såhär en torsdags kväll. Musiken har jag på hög volym och just nu är det disney som gäller, snacka om att jag har barnet inom mig kvar :D Ska även försöka få fram  lite mera kläder, enklast om man tar fram allt man vill ha och sen plockar undan det som är onödigt eller om det blir för mycket :P  

RSS 2.0