bölig

Det finns en film (minst) som jag kan se flera gånger utan att tröttna, jag verkligen älskar den. Det är "armageddon". Jag gillar speciellt två scener i filmen, den första är när dom ska åka iväg med rymdskäpet och dom börjar sjunga "leaving on a jet plan" och den andre är scenen när dom kommer hem igen. Jag behöver inte ens ha sett hela filmen utan det räcker med dom två scenerna för att jag ska börja gråta. Och det är precis vad jag gör nu för kollade precis på dom. Har ni missat den filmen borde ni nästan skämas över er själva, gå genast och se den! Nä nu ska sminket av och sen ska de sista minutrarna som tonåring spenderas med att kolla på "mysteriet på greve holm" (en serie jag kan se hur många gånger som helst) innan det är dags för mig att sova. Godnatt bloggen, nästa gång jag skriver är jag 20. Jag nollar, lämnar tonåren och stiger in i vuxen livet. Jag välkommnar det med öppna armar. Det enda som är tråkigt är att jag för första gången någonsin kommer att vakna upp själv på min födelsedag, ingen som kommer in och sjunger osv. Lite tråkigt måste jag säga. Menmen , älsklingen kommer ju efter sitt jobb och det är inte fy skam det!

lite overkligt

Det känns lite overkligt att jag är inne på mina tre timmar som tonåring. Imorgon börjar vuxenlivet på riktigt som så många sagt till mig. Jag tänker tbx på året som gott. Ler åt minnen.

Tänker tbx exakt ett år. Den 30 oktober åkte Fredrik till canada och vi gjorde slut. Den 31 oktober var jag först på stan med mamma och mormor. Sen va jag en runda hemma hos Mill och sen slutligen hemma hos Ewa med Emelie och Hanna. Eller ne det bar av på förfest sen. Vi fastnade i hissen mellan 23.00 och 23.50 och sen blev det utgång på Breeze. Den 1 November vaknade jag upp hos pappa och sen spenderades den med mammas släkt och Emelie.

Mina sista dagar som 19 åring har varit betydligt bättre än dom sista dagarna som 18 åring. Och imorgon får jag spendera kvällen med mitt livskärlek. Va ett år sen (nästan) som vi sa hejdå men vi är nu tillsammans igen, så som det ska vara.

Oh jag blir lite känslosam nu, tänker på alla underbara vänner jag har och allt fint jag fått av er alla i 20 års presenter. Smycken, presentkort, kläder och än har jag inte fått allt eller gjort allt jag fått, ska ju som sakt gå på idol den 26 november.

Ne nu ska jag kolla på "50 first dates" och njuta av dom sista timmarna som tonåring.


Bilden är tagen för exakt ett år sen, den 31 oktober 2009

lyckad gårdag

Gårdagen va verkligen super lyckad, tack alla för det.
Vid fem tiden åkte jag hem till Fredrik. Vi öppnade en vinare (tack Ella för den, mycket god:P) kollade tv och pratade. Åkte in till stan vid 7 och vid lite över 8 befann vi oss på TGIF. Där blev det mat, dricka, skratt och minnen för livet. Där va ju lite pyntat för att det va halloween så där va nät med spindlar i osv och utan att jag märkte det drog Ida ner en spindel och satte på mitt ben så när jag väl såg den skrek jag högt, lyckat eller vad? :P. Sen fick jag massa fina saker, smycken, en kavajliknande sak från hm, och en hel korg med olika godsaker. Sen fick jag årets dessert från personalen på tgif samtidigt som dom sjön och hade sig ".. I dont now what I´ve been told but someone here is getting old..." Och jag som skäms lätt blev självklart rent röd i huvudet och öronen:P. Sen bar det av vidare till cafe opera. Måste verkligen tacka alla för den här kvällen. Va så sjukt trevligt och jag kommer verkligen bära med mig minnena från den här kvällen hela livet.


Micke och Fredrik

Jag, Ida och Linn

söt personal:P

<3

Emma och jag

Jag och Linn i våra fina masker.

Tack alla igen för allt. Hoppas ni hade lika trevligt som mig<3

såhär dagen efter

Gårdagen va riktigt lyckad, kommer med mer detaljer och bilder senare :)
Idag vaknade jag upp hemma hos min älskling. Vi tog de långt, åt varma bullar osv sen åkte jag hem om en runda, duschade och fixade mig sen blev det stan med Ida.
Vi kollade runt lite och käkade:)

Nu blir det snart tv mys. Ska kolla Gossip Girl, Ensam mamma söker och sen får vi se vilken film det blir :)


Dagens kläder består av en väldigt mysig och härlig outfit:P
Tjocktröja; cubus
Halsduk; Carlings
Armbandet fick jag av Linn igår
Halsbandet fick jag av Ida igår:)


börjat fixa

Ida åkte hem för typ två timmar sen. Då somnade jag om typ en timme. Sen har jag duschat, målat naglarna och lyssnat på musik. Med andra ord, jag har börjat fixa och tagga för kvällen :)
Ska ju fira att jag blir 20 på måndag ikv med att först gå ut och käka och sen gå ut och slå klackarna i taket.

Natten har varit ett helvete, sovit typ tre timmar så ska se om jag kan sova en stund till innan det antagligen är dags för mig att bege mig till ställe ett vid typ 5.

Hoppas ni får en lika bra och underbar dag idag som jag tänker ha :D

smink och frisyr

Sitter och läser bloggar, försöker bli inspererad till imorgon.
Kläderna är fixade men när de gäller hår och smink står det helt stil. Inte riktigt likt mig.
Jag ska ha en blå grön klänning och sen för att försvåra det hela yttligare lite så ska vi ha svarta ögonmasker på oss när man går ut. Så lär väl bli en sotad sminkning men vad tusan gör jag med håret? Tips någon?!

Lars Wallin modevisning

Nyss kommit hem från en runda på stan med Ida och Linn.
Kollade på Lars Walling modevisning på Åhlens.
Sminkningarna va fräcka, klänningarna va värsta balklänningar som dom va bara att drömma om och hela modevisningen va alldeles för utdragen för dom stod och pratade om vad varje modell hade på sig osv men annars så:P

Nu blir det att städa lite och sen ikv kommer Ida till mig för att sova här, myspys på de :D


Lars Wallin


Linn och jag :)

lite nytt

Har ju helt missat att visa upp mina underbara skor som jag köpte för ett bra tag sen.
Bruna känger liknande från new yorker, hel nöjd och dom kostade bara 320 kr. Riktigt fynd :)



Sen har jag ju även gått och blivit rödhårig i veckan för er som inte listat ut det:D

Syns inte jätte mycket på bilden men det är betydligt mer rött än det va innan och jag är helnöjd :D

hemma igen

Så va man hemma igen, har varit en runda hemma hos Fredrik nu på kvällen.
Fick ett super trevligt samtal från Ella. Super kul att du ringde raring och jag saknar dig stört mycket!
Nu blir det nog sängen och en bok eller bara sängen. Brukar ha lite problem med att sova så får se hur det går ikv.

Imorgon misstänker jag att klockan ska sättas för ska antagligen in till stan och se en modevisning på åhlens med Ida :) Sen hem och städa lite plus tvätta. Sen blir det antagligen mys med Ida på kvällen igen, till Idol såklart!

färdig!

Tro det eller ej men jag är klar med allt på min att göra lista.
Funderar på om jag ska börja på morgondagens lista nu när jag ändå är igång.
Först ska jag iaf kolla greys som börjar om 10 min sen får vi se vad jag orkar med :P
Ska hoppa in i duschen med ju så man kan känna sig som en människa igen :D

städedag

Idag är det en riktig städedag, jag och städerskan springer omkring här hemma och städar och plockar. Jag har redan bokat av en hel del på min lista över saker som ska göras. Har bara damsugningen kvar och den kan jag inte göra från städerskan åkt hem.

Funderar på att gå en runda med hunden i skogen med eller om jag bara ska gå en runda här i trakterna. Vi får se :)

Nu ska jag kolla lite tv innan jag tar nya tag med damsugaren :P

kvällsbesök

Jag fick oväntat kvällsbesök ikv. Ett samtal och fem min senare hade jag sällskap.
Men saker och ting blir inte alltid vad man tänkt sig och det är väl minst sagt vad man kan säga om det här besöket. En halvtimme var jag ensam igen.. Och det är väl som dom säger, tårarna faller på kvällen för då kan ingen se dom. Men imorgon är det nya tag, nya krafter och nya möjligheter. En ny dag att se till så att allt blir precis så som jag vill ha dom.

Det är en bra sak med mig, jag vet vad jag vill ha och sen kämpar jag för det tills sista loppet är förlorat.
Och jag vet om att än finns det många lopp att springa och jag kommer att springa dom alla. Jag kommer att kämpa in i det sista, för dig.


städat

Sådär ja nu va rummet städat, tillochmed kvittona i min plånbok fick sig en omgång.
Har även bokat av tre saker från morgondagens lista, känner mig lite små duktig faktiskt :)
Och om ändast nio minuter börjar Greys. Sitter och funderar på om man borde ställa klockan imorgon eller inte. Tror faktiskt att jag låter bli :P

Nä nu ska jag hänga upp tvätten som är klar i maskinen och sen njuta av den här kvällen.

att göra

Jag har skrivit en att göra lista till imorgon. Inga ursäket osv nu utan dom sakerna ska göras!
Inte super mycket som står på listan men ändå. För att jag ska slippa göra allt sista dagen har jag bestämt mig för att dela upp det och imorgon kommer första stöten.

Ska bädda rent alla sängar som det ska göras i, damsuga allt det som ska damsuga, tvätta lite saker och städa mitt rum. Det borde jag väl klara av? Jodå, det ska klaras av. Det måste det göras.

familjen jones

Det blev film innan, "Familjen Jones". Ganska bra film, helt okej men inget jätte speciellt. Handlade om den "perfekta" familjen som alla ville va som men egentligen va dom ingen riktig film utan dom va inhyrda reklampersoner som skulle få alla att vilja va som dom och köpa dom sakerna som dom hade. Ganska flummigt men som sagt, helt okej. Och eftersom jag ändå inte hade något bättre för mig va den en bra tidsfördrift.

Nu blir det nog till att ta det lungt och vänta på att greys och kungarna av tylösand ska börja. Två program som inte går att missa ju. Så dom får rädda min onsdagskväll. Gäller att hålla sig sysselsatt :P


tråkigt

Jag har en lista på saker jag ska göra den här veckan. 1 sak är helt klar och sen har jag faktiskt gjort det som ska göras varje dag med.

Men nu har jag tråkigt men har inte ork till att göra mer.
Tror det blir till att sätta på en film. Ja så får det bli.
Sen tar jag nya krafter till att göra mer imorgon. Typ damsuga allt som ska damsugas kanske?

rött ska de va



Jag och Linn roade oss med det här idag. Resultat och mer förklarning kommer senare för er som inte förstår så mycket av bilden :P
Kan säga att rädd, ja det blev jag när jag såg den färgen:P

spindel

Idag vaknade jag vid elva tiden. Inget konstigt med det. Familjen har åkt till Egypten så inga barn på en vecka.
Smsade till Linn, skulle ju till henne så fort jag va klar. Tog mina kläder och gick in på toan. Drog ovetandes om att jag skulle få årets chock upp duscdraperiet. Sen skrek jag, högt!



Någon i familjen hade haft väldigt roligt och satt det här monstret på väggen inne i duschen. Jag trodde seriöst att jag skulle svimma när jag såg den. Insåg dock att den va falsk men vred ändå duschen så långt bort från den jag kunde. Och ta ner den det vågar jag inte heller så den sitter kvar. Usch!

namnsdag

Ja idag den 26 oktober är det faktiskt som så att jag och Rasmus har namnsdag så jag grattar alla som heter Amanda och Rasmus :D

Själv har jag fått en hel del grattis på sms, tele och även ett på face:P

Dagen har varit ganska lugnt, har varit och tagit blodprov. Usch tycker verkligen inte om nålar men det gick hyfsat bra idag. Dom behövde bara sticka mig två gånger för att få blod så.

Annars har jag bara varit med barnen, gjort pankakor, varit i stallet, lagat mat och myst. Dom åker ju bort en vecka imorgon så får passa på att krama dom massor nu.

Tror att det blir en film nu snart eller nä först ska jag läsa lite mer i min bok, sen film och sen ska jag sova tidigt.
Imorgon kommer min impulsiva och lite galna sida fram igen. Dock är jag nervös, tänk så blir de skit fult :O
Aja håll tummarna för mig så får ni mer info imorgon ;)


Bjuder på en solig bild från humlan i våras för att jag saknar solen och värmen!

you are my favorite song

Jag har satt låten på repeat, låten som vi brukade spela.
Jag minns allt, bilderna spelas som en film i mitt huvud.
Alla löften som jag gick i kras, alla skratt som alltid kommer eka högre än något annat.
Och vem vet vad framtiden kommer att komma med. Det kanske blir som vi sa ändå, det kanske blir som vi sa när vi satt där och lyssnade på låten.

Jag vet bara att den låten kommer med känslor och en värmande känsla av trygghet. Den låten kommer med dig på något sätt.


It´s not to late

Det kommer aldrig att vara försent att fixa detta.
Vi kommer alltid hitta en väg genom.
Det är iaf vad jag måste intala mig själv för att kunna somna ikv.

blod, svett och tårar.

Den här dagen har innehållit blod, svett och tårar.
Flytten gick bra men den blev inte riktigt som tänkt.
Fick två papercut i samma finger, sparkade i lådor osv. Sen fortsatte bara oturen och den verkar inte ha slutat än.
Nä nu ska jag inte sitta här och beklaga mig utan jag ska se det posetiva i allt, skapa posetivt och sen ska jag glädjas åt det jag har och det jag får och fått. Nu blir det "ensam mamma söker" och sen film.
Först ska jag bara säga en posetiv sak, imorgon är det en vecka till jag blir 20!
Och om mindre än en månad så är jag hemma i skåne igen.
Ojsan, det blev visst två posetiva saker men det bjuder jag på :)


regnet det bara öser ner

Regnet bara öser ner utanför mitt fönster, det matchar mitt humör ganska bra.
Sagt hejdå till Mill som åkte hem vid 20 över ett. Jag saknar henne redan och önskar att jag kunde ha åkt med henne hem.

Flytten med Fredrik gick bra, vi fyllde hela bilen med saker. Nu är där bara lite skräp och städningen kvar men de tar Fredrik själv i veckan.

Planerna för kvällen ändrades, såklart. Hur kunde jag tro något annat än att dom skulle göra de?
Nu blir de mys ensam ist. Ska kolla reprisen på Greys och sen Gossip girl. Funderar på att stäna av mobilen för jag vill varken höra din röst eller läsa ett av dina sms just nu.

23 oktober

Idag har verkligen varit super mysig. Började med att jag visade Camilla stureplan och området där omkring. Sen gick vi till taccobar då jag hade glömt min mössa där igår. Då hör jag Mill säga, öe kolla vilken stor pälsmössa. Jag kollar och konstaterar ja den va ful. Sen börjar hon nypa mig i magen och blir rent hyper. Så jag kollar igen då jag fattar att det är de hon vill att jag ska göra. Ser Kissies lillebror vid bordet och konstaterar då att den fula pälsmössan ägs av Kissie. Så nu har jag sett henne med. Måste säga att hennes näsa va faktiskt fin, tro det eller ej :D

Efter det åkte vi till gamla stan och fikade med Linn och Vickan. Super mysigt!
Sen blev det en till runda på stan, bokade bord på tgif och köpte ögonmasker till nästa lördag med.
Och nu på kvällen har jag och Mill ätit bakade potatis och nu snart blir det film och kräng. Perfekt avslutning på den här dagen:)
Men sen åker hon tyvärr hem imorgon :( Men då ska jag va flytthjälp till älskling som ska flytta ut till djursholm ekeby ist så nu kommer jag ha han närmre mig:D Och sen får vi ju inte glömma att det är fyra månader imorgon sen jag och baby blev en igen <3

Bilder från dagen kommer lite senare för nu ska vi starta film nummer ett som är "letters to juliet"

godmorgon världen

Klockan är kvart i tio men jag har faktsikt varit vaken sen nio. Vi satte klockan så vi ska hinna med allt vi vill idag. Måste ju ta vara på varje sekund som Mill är här.

Idag blir det stan, en fika i gamla stan med Vickan och Linn, sen mer stan och sen blir det mat någonstans och ikväll blir det antagligen någon cider eller liknande.

Ne nu kom Mill ut från duschen så nu är det min tur att gå in.
Hörs senare och se till att ni får en lika bra dag som jag ska ha :D

Pappa på burk

Så var äntligen Mill här :D
Dagen har bestått av att hämta henne vid tåget, hem om och hämta upp äldsta flickan sen en runda till täby centrum. Hämta tvillingar plus en kompis på skolan. Köra äldsta flickan till konståkningen. Hem spela spel.

Sen bar det av in till stan för min och Mills del. Käkade mat på tacco bar och sen kollade vi bio. Blev "pappa på burk". Riktigt bra film måste jag säga, sjukt rolig men ändå gripande med en historia bakom. Jag kan lova att den filmen kommer jag att se fler gånger, gör det du med!

Nu blir det mys, prat och sen sängen för att sova.
Jag verkligen njuter av varje stund Mill är här, varje stund en av mina närmsta delar mitt liv i Stockholm och varje stund då M&M är tsm igen. Precis så som det ska va <3


tji fick jag

Sa ju igår att jag va glad att jag inte va i skåne för där va snö. Tji fick jag för den för när jag tittade ut genom fönstret imorse va de alldeles vitt:( Så med andra ord, stockholm bjuder på snö, mycket snö!

Aja jag deppar inte ihop fullständigt för idag kommer ju Camilla:D
Så nu måste jag fortsätta göra vid mig så jag kan åka och möta henne.


Såhär ser det ut när jag tittar ut från mitt fönster :(
Fast jag måste erkänna att det är en viss mysfaktor på det hela med

bilder som väcker minnen

Jag älskar gammla bilder, älskar att bli påmind om härliga minnen som man helt glömt bort.
En bild kan få mig att drömma mig bort hur länge som helst.
Något av de knäppaste är nog dock när jag hittade bilder på Fredrik från min data sen midsommar 07, jag som trodde att jag inte träffade han från sommaren 09. Jag hade visst fel. Speciellt med tanke på att jag senare fått höra att jag dessutom sjöng sing star med han på en 18 års fest våren 08 :P
Som det kan bli och chockad blev jag när jag verkligen inte visste att jag hade han på foto:P

Och precis började jag prata med Robin eller "bror" som dom flesta känner till han som.
Vi pratade om gammla minnen och när vi festade på lussevakan 08, hittade även bilder från den kvällen.
Tänkte att jag skulle bjuda på en bild där jag precis innan fick för mig att jag va starkare än bror vilket slutade med att jag hamnade på golvet.



Jag älskar foton, minnen osv.
Jag måste verkligen bli bättre på att börja fota allt igen, är ju så roligt att ha senare :D

hemlängtan

Jag har hemlängtan, jag vill hem till Skåne.
Jag vill hem till familj och vänner.
Jag vill hem till mitt nya jobb.
Jag vill hem så jag kan börja mitt liv på riktigt där hemma. Med ett ordentligt jobb och studier till nästa höst.
Jag vill spara pengar så jag kan köpa min egenlägenhet och en bil. Och så vill jag resa. Det är mycket jag vill göra och allt det kan börja så fort jag flyttat hem.

Ändå känner jag på ett sätt att jag vill stanna här i Stockholm. Här vet man verkligen vad som händer varje dag och visst det är oftast väldigt tråkigt men det ger en viss trygghet med. Jag vill va kvar här uppe för en vecka efter jag flyttat hem flyttar Fredrik hem. Och visst det är super bra. Men sen åker han bort i fyra månader i början av januari. Det är mindre bra. Men har vi klarat av att vara ifrån varandra 6 månader innan och sen ändå hitta tbx till varandra ska vi väl klara detta med. Nu kommer vi ju ändå ha varandra genom de fyra månaderna ifrån varandra. Men jag kommer att sakna han. Tur jag har vännerna som får roa mig. Har redan en hel del planerat måste jag säga och det är bra, behöver saker att längta till :D

Vickan

Måste bara passa på att tacka Vickan för allt. Hon är verkligen är pärla. Hon fixar och donar mer än jag själv om jag ska va ärlig bara för att göra min 20 års middag till den bästa. Tack vännen , de betyder otroligt mycket för mig<3


glad att jag inte är hemma i skåne

Idag är jag verkligen glad att jag inte är hemma för dels har de tydligen snöat och sen har vi en galning som leker lasermannen och springer och skjuter folk.
Om vi ska ta snön först, jag gillar snö och det får gärna snöa. Men helst efter min födelsedag, känns lite tidigt innan tycker jag.
Och till skjutandet, jag vet inte ens vad jag ska säga om saken. Det är sjukt. Att sånna saker ens händer? Känns som man befinner sig i någon kass actionrulle eller något.

På tal om film, jag åkte hem till pojken igår kväll. Vi pratade, massor om jag ska va ärlig. Det är nog väldigt få som har ett perfekt förhållande och vi är tyvärr inte några av dom som har de. Alla har sina problem men jag hoppas att våra försvinner efter igår. Känns så, som jag säger till Fredrik och till många andra så tror jag på detta. Jag tror på mig och Fredrik och att vi ska fixa detta och han tror likadant, det är allt som betyder något.
Just det, tbx till filmen:P Vi såg även en film ; Memento. Den va riktigt bra måste jag säga men då hela filmen utspelar sig baklänges så måste man hänga med hela tiden. Men verkligen, sjukt bra och värd att se! Jag hade velat se den igen för jag tappade bort mig själv en stund igår och utbrast då att jag inte fattade något alls vilket ifs fick Fredrik att skratta. Sen så sov jag även där, riktigt mysigt. Men inte lika mysigt när hans klocka ringde 20 över 6 :P Men jag steg upp, satte mig på tåget med Fredrik hoppade av på min hållplats och gick hem och sov :P
Sen kom Ida en snabbis med :D

Nu blir det snart sängen, måste ju tagga :D För imorgon kommer äntligen Camilla, som jag längtat <3


remember us

Snart är min tid i Stockholm över.
Man har träffat många nya människor, skapat relationer, blivit vänner och nu har vi kommit till slutet på något sätt. Vi måste säga hejdå och frågan är om det är ett hejdå som kommer att vara livet ut? Den tanken skrämmer mig, mycket. Jag vill inte förlora personerna och vännerna här uppe bara för att jag flyttar hem.
Jag kommer aldrig att glömma tiden här uppe, alla stunder med människorna här.
Vi har haft så otroligt skoj och verkligen skapat minnen för livet. Men det känns lite som luften gått ur en del av oss sen i sommras. Och det kanske inte är så konstigt, det har hänt mycket nu under hösten. Men jag kommer att minnas det roliga, glädjen och skratten mest. Det är de minnena som kommer att ligga mig närmst hjärtat.
Och jag hoppas verkligen att detta inte är ett hejdå utan ett vi ses igen.



18 oktober

Hösten har nu även kommit till Stockholm för att stanna.
Man riktigt känner hur kylan biter i ens kinder när man går ut.
Det är dags att börja använda vantar, mössa och halsduk igen.
Det påminer mig om att jag måste köpa ny halsduk och mössa med för den delen.

Helgen va bra, mycket bra. Lördagskvällen tillbringade jag med glada människor för att fira att Emma fyllde år.
Men eftersom jag inte drack och inte skulle med ut blev det en ganska tidig kväll för min del, iaf hos Emma.
För vid 23 tiden tog jag mig till Fredrik ist för att sova där. Vi gick inom affären för att handla lite dricka och något att äta på och sen gick vi hem och pratade en del innan vi satte på en film. Somnade nog inte från klockan va typ tre. Vaknade vid 12 på söndagen, gick upp åt frulle och allt annat man gör på morgonen och sen åkte jag in till stan för att gå en runda där med Ida. På kvällen åkte jag hem en runda till Linn för att hjälpa henne plugga.

Dagen idag har varit lugnt, läxläsning, tvätt, mat och umgås med familjen.
Nu blir det snart film och sen sova.



Såhär söt och påklädd va jag när jag gick från Linn i söndags kväll

kärlek

Det finns en känsla som värmer när det blåser kallt.
Den kan få dig att gråta eller jubla
Den har någonting som griper tag och som leder dig från natt till dag.
Den visar att vi hör ihop som ett försiktigt glädjerop.


Girls!

Igår kväll va det tjejkväll och det blev en super mysig sådan. Jag, Vickan och Linnea möttes upp vid 20 i gamla stan och gick då direkt och satte oss på ett super mysigt cafe. En halvtimme senare kom även Linn och Ida. Vi skrattade, pratade och bara njöt av varandras sällskap. Han som jobbade där verkade uppskatta oss för när vi gick därifrån två timmar senare hälsade han oss välkommna åter och sa att vi skulle fortsätta skratta så som vi gjorde.

Linnea och Linn drog sig då hemmåt men jag, Vickan och Ida gick vidare till "pontus by the sea" för alkoholfria drinkar och kaffe. Vi fortsatte med vårt prat men bestämde oss vid 24 tiden att det kanske va dags att börja dra oss hemmåt. Så Vickan åkte på sitt håll och jag och Ida åkte hem till henne för att sova. Men som vanligt när det kommer till oss två fick vi på något läskigt på tvn så vi blir rent rädda:P Och igår va de "panic room" vi fick på. Riktigt sjuk film:P

Nu har jag precis kommit ut från duschen så nu ska här fixas och sen ska jag bege mig till Emma för att fira att hon fyller imorgon:)

what to wear

What to wear? Ja det är nog den eviga frågan för min del. Ikv är det tjejkväll med kvällsfika i gamla stan som gäller och som vanligt vet jag inte alls vad jag ska ta på mig. Sen hjälper det ju inte att det är svin kallt ute heller så man måste ta på sig massor med kläder så man inte fryser.

Men som det ser ut nu blir det svarta höga skor, svarta jeans, svart kavaj. Så med andra ord ska jag bara hitta någon snygg tröja att ha under kavajen. Tro mig det är betydligt svårare än det låter när det kommer till mig.

Bjuder på en bild på mig och min soulmate Sofia där kläderna verkligen va ett stort problem men som sedan blev så bra i slutändan. Balen 09 <3


Otur

Igår hade jag nog lite av en otursdag. Massa små saker som gick fel men sen kvällen blev ju nästan bara för mycket. Åkte hem till Fredrik för att umgås med han. Säger att jag har ont i min rygg och misstänker att jag har en nerv i kläm. Sen la vi och skojade med varandra och klantig som man är lyckas jag ramla ur sängen och slår huvud, bröst och axel. Suck. Men tro inte att det tar slut där. För senare va jag så smart att jag råkade sätta på hans dusch så den sprutade ner halva mig. Är jag inte för duktig:P Fredrik fick sig ett par goda skratt iaf.
Dock känner jag jag av min rygg rätt bra idag. Känns som ett stort jäkla blåmärke över hela ryggen, skönt va :)

en bild

dom säger att den bild kan säga mer än 1000 ord.
det betyder även att en bild kan såra mer än något ord.
har du tänkt på de?
att det sårar att se dom bilderna?

skrivkramp

Jag har så otroligt mycket jag vill ha sagt men jag kan inte få ner det i ord. Det är väl detta dom kallar för skrivkramp.

Jag är som sagt tbx uppe i stockholm, tbx i rutinerna. Så idag har jag mest städat, gjort läxor och snart ska det sista med maten fixas. Jag längtar till imorgon  och jag längtar till helgen.

Imorgon blir det antagligen bio efter jobb och helgen invigs på fredag med en sen "fika" med Vickan och Ida och sen lördagen bjuder antagligen på att Emma ska firas och på söndag blir det söndagsutflykt med Ida, frågan är var bara.

Eller så kanske jag ber henne färga mitt hår ist, kan behöva lite förändring.

longest night

Natten har varit lång och sömnlös, jobbig och kall.
Jag känner hugget i magen, känner något annat men vet inte vad det är.

Är inne på min tredje maskin tvätt, snart kommer barnen. Då blir det stallet och sen mat.
För första gången på länge är jag slut på ord känner jag.


sömnlös

Jag är trött, rent utmattad ändå kan jag inte sova. Har för mycket tankar i huvudet, allt prat ikv fick mina tankar att bli galna. Först pratade jag med mamma och sen med .... dig. Det blev för mycket för en kväll. Allt prat om att tänka på sig själv först, försöka skärma av de som tar för mycket negativ energi. Men det är inte alltid så enkelt. Trots att jag själv mår dåligt, trots att jag själv varit inlagd på sjukhus osv så vill jag hjälpa men ibland tar även mina krafter slut.

Och sen allt om att man alltid ska ta steget, aldrig tveka för då kommer man bara ångra sig för eller senare.
Att när man väl tar steget senare så är det försent. Jag tänker på hur annorlunda saker och ting hade sett ut om jag hade tagit det första steget ist för att vänta.

Och sen att man har några man tror alltid finns där och alltid kommer stötta en men när man väl behöver dom men när man väl behöver dom och ber om deras stöd så möter dom en med något negativt när det är det sista man behöver just då. Det gör ont ska ni veta, så ont. För jag fanns där med posetivt när ni behövde de. Jag sa aldrig allt det negativa för jag visste att ni behövde det posetiva, Jag önskar att ni kund ha mött mig på samma sätt..

Såna här saker sätter ärr i en , ärr man aldrig kommer att bli av med och när man svamlar i mörkret är det lätt att bli av med sig själv. Men jag vet vem jag är och det kommer jag hålla fast vid även om det känns som det alltid inte räcker till.

Scars are souvenirs you never lose
The past is never far
Did you lose yourself somewhere out there
Did you get to be a star
And don't it make you sad to know that life
Is more than who we are


va dig själv

Sitter och kollar på klipp från "One tree hill" och i ett av avsnitten sitter tjejerna och pratar om kraven som ofta ställs på tjejer från killar. Då säger den ena tjejen;

Va inte för tjock eller för smal
Va inte för mörk eller för ljus
Va inte för sexig, blyg, dum eller smart
Va dig själv men se till att du passar in

Och jag kan nog hålla med att det finns en hel del krav på oss tjejer angående allt från hur långt håret ska vara till om benen ska vara rakade eller ej till våra personligheter men helt ärligt så tror jag att det oftast inte är killarna som ställer dom kraven och bestämer "reglerna" utan det är vi själva. Vi sätter så hög press på oss själva och inbillar oss att andra (både killar och tjejer) vill ha oss på ett viss sätt. Men varför inte bara vara som vi själva vill? Varför inte tänka på vad vi själv mår bäst av? Varför tänker vi oftast mer på vad andra tycker och tänker?
Jag vet iaf om att jag varje dag kämpar med att vara mig själv, som jag vill ha mig men det är klart att man ibland faller dit och tex kanske köper en tröja bara för att någon annan tycker man är snygg i den trots att man egentligen inte gillade den alls själv. Jag ska kämpa mer varje dag på att vara bara mig själv och göra sånt jag själv vill och inte lyssna så mycket på andra.




ny klänning

Jag va inne på nelly.com och kollade runt tidigare idag, mest för skojs skull egentligen men så hittade jag något som fick upp mina ögon. Det va en dröm, iaf fin som en dröm. En svart långklänning med beiga detaljer. Oh, det va kärlek vid första ögonkastet. Har egentligen sagt att jag vill ha en blå klänning till nyår men när jag såg den här tänkte jag snabbt om. Den här klänningen, höga svarta klackar och min korta svarta kavaj så man inte fryser. Det kan nog inte bli så mycket bättre:D Så jag va tvungen att klicka hem den, nu hoppas jag att den passar med bara:P



tiden springer iväg

Så va det torsdag, dagarna här hemma bara springer iväg. Har egentligen inte gjort något spec ändå känns det som jag gjort massor. Myst med familjen, träffat vännerna, städat lite här hemma bland mina saker. Idag ska jag bara ta det lungt och antagligen börja packa då jag åker tbx till Stockholm på lördag. Vet att jag sagt att jag skulle vara sjukskriven i två veckor men då jag har fått beskeedet om att jag inte har körtelfeber tyckte läkaren som sjukskrev mig att det va ok att börja jobba igen. Jag har faktiskt saknat allt där uppe så ska bli kul att komma upp igen. Shit jag kan inte låta bli att slås av tanken hur svårt det kommer att bli i slutet av november då jag måste säga hejdå på riktigt. 

Nu ska jag ta vara på dom sista dagarna här i skåne för den här gången :)

mys dag med mamma

Idag blir det nog en riktigt mys dag med mamma. Har ju egentligen inte så mycket val då jag inte får lov att anstränga mig fysiskt på grund av min förstorade mjälte :(
Vi har precis tittat på American got talent där världens sötaste 4 åring sjöng :P
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka och handla mat och hyra en film.
Sen ska kvällen spenderas med film och en bok. En annan dålig sak är att det antagligen inte blir så mycket godis heller för det kan jag inte äta :( Blärk på detta!


Mammsen och jag i Thailand 06 :)

hemma i skåne

Ja då va man hemma i skåne igen. Flyget landade på sturup igår vid kvart över nio tiden. Moster hämtade mig och sen åkte vi hem till dom där mamma hämtade mig sen.
Fick lite kläder och en del skvaller tidningar från typ 2006 och frammåt med mig hem så nu har jag väl lite mer att roa mig med:P

Dock har jag redan sjukt tråkigt och börjar bli rastlös. Jag vill inte sitta hemma idag, jag vill ut och dansa!
Sen är jag arg, arg som ett bi.
Oh känner att jag inte får fram något vettigt alls just nu så återkommer lite senare.


RSS 2.0