ett stort steg

Jag lever i total lycka, jag går omkring på rosa fluffiga moln. Det känns fortfarande lite overkligt men jag vet inom mig att mer verkligt än såhär kan det inte bli.

Igår fick jag en av de mest underbara frågor man kan få. Min älskade pojkvän frågade mig om jag ville flytta in till honom och därmed bli sambos. Självklart svarade jag ja. Så vi satt och planerade massor igår, på torsdag blir det ikea och förmodligen blir själva flytten med mina saker på söndag kväll.

Det ska bli riktigt skoj alltihopa. Dock är det mycket som ska fixas nu innan och det känns som jag inte riktigt får ihop tiden då jag jobbar varje dag förutom torsdag. Men men det går. Så länge jag får hit alla mina saker i helgen och vi har någonstans att göra av allt kan jag fixa med det i nästa vecka. Tror dessutom Sofia kommer och hjälper mig med att packa upp på måndag så.

Jag lever i total lycka och jag är med strom kliv påväg in i en underbar framtid med Patrik.


en känsla att minnas

Gårdagen va sådär, många känslor och tankar. Fick även sms som väckte det gamla.
Tankara började direkt åka iväg. Fick ingen ro till att sova ordentligt.
Jag känner igen känslan så väl, den där känslan som betyder räddsla, tvivel och osäkerhet.
Den har varit här förut men jag har fortfarande inte lärt mig hur man blir av med den.


ny vecka

Det är nu en ny vecka och med den tar vi nya tag.
Ligger i soffan hemma hos älskling, tänkte snart äta frukost och kolla lite oth sen är det dags för att göra sig i ordning och åka till jobb för att jobba fyra timmar. Lagom start på veckan, ända tråkiga är att jag inte kommer vara hemma från vid typ 22. Riktigt drygt, vill ju vara hemma och mysa med min pojke.

Nä som sagt dags att sätta fart på den här dagen och den här veckan.

overkligt

9.30 ringde min telefon och väckte mig i morse. Det var en av mina absolut bästa vänner, jag hörde direkt hur något var fel. Jag hörde hur hon kämpade för att kunna prata trots att hon grät.
När hon säger vad som hänt kan jag först inte tro det och hon får därför säga det igen.
En kille, inte ens 20 år fyllda tog igår livet av sig.
Hur kan det bli så illa för en person att det är ända utvägen? Jag förstår det inte.
Idag kommer alla mina tankar att gå till de personer som kände han bäst. De som stod honom nära.
Och såklart till mina kära som kände honom bättre än vad många andra gjorde.
Spec till min kära bästis i Stockholm, jag önskar att du kunde vara med oss här hemma. Du ska inte behöva gå igenom det här ensam.

Jag har inget mer att säga just nu. Ist tänker jag ta en egen tyst minut och låta mina tankar flyta iväg.

sjukstuga

Sitter hemma hos pojkvännen. Här är sjukstuga då vi båda två är sjuka. Dock har vi sällskap av min friska hund som är på besök. Mamma körde han hit imorse och sen ska vi ha han över natten, mycket mysigt. Dock tycker han att trappan här hemma är för brant och hal så vi får bära honom.

Nä nu ska vi kolla film och bara mysa, det får man göra när man är sjuk.

sitter och tänker på då...

Så va jag där igen med tankarna, jag besöker staden som var mitt hem i sex månader.
Jag hälsar på människorna som delade mitt liv där, människorna som delade min glädje och min sorg.
För ett år sen trodde jag aldrig att jag skulle flytta till Stockholm, det var min dröm men jag trodde inte den skulle bli av. Men så tog jag mig i kragen och gjorde verklighet av det jag så länge önskat.

Jag började leva min dröm där i vår huvudstad. Jag fick allt jag så länge önskat. Skrattet var alltid där i min strupe, glädjen värmde mig alltid inneifrån och ut. Livet lekte och jag lekte med det. Sommaren var den bästa någonsin och jag hade de bästa människorna man kan tänka sig brevid mig, de följde mig genom vardagen. festen, skrattaen, dansen, glädjen. De skapade eviga minnen med mig.

De första fem månaderna va några av de bästa i mitt liv, den sista månaden började allt rasa, de sista två veckorna va kaos, sista helgen var ett helvete.
Jag tog flyget hem med ett krossat hjärta och tårarna rinnandes längst kinderna.

Men jag har läkt nu, min familj och mina vänner hjälpte mig att läka mig själv. Jag är hel igen, jag är starkare och jag är klarare med vad jag vill ha. Jag har börjat leva mitt liv på riktigt och jag älskar varje sekund av det. Ändå kan jag inte låta bli att sakna Stockholm och livet där. Och jag kan inte riktigt släppa tanken att kanske, kanske en dag flyttar jag dit igen.


Jag och Sofia i stockholm i våras, med leende på läpparna <3

lite duktig

Känner att jag har varit lite duktig nu, har nämligen sökt lite jobb. Så nu är det bara till att hålla tummarna igen.
Har ju jobb på coop i lund så jag klarar mig men jag vill ha ett heltidsjobb och jag vill arbeta med antingen barn eller ungdomar eller med kläder. Vilket jag verkligen inte gör nu. Men jag ska inte klaga, jag har ett jobb och jag har världens bästa kollegor. Inte alla som kan säga att dom har det.

Men nu ska jag kolla lite One Tree Hill och mysa i soffan till Patrik kommer hem, då ska han ifs springa först men sen ska vi laga mat och sen mysa till någon film :)

ugglor

Jag vet egentligen inte när de började, ett år sen kanske, men jag har total förälskat mig i ugglor.
Jag vet inte vad det är som är så spec med dom men jag vill ha allt med ugglor på, spec smycken då.
Än så länge har jag en väggdekor med ugglor (dock ej uppsatt än) en ring, ett par öronhänge och sen en berlock till mitt tomas sabo armband. Tror de va allt men inte helt säker:P

Men så klickade jag precis in på stylebytyra.se (där jag köpte min andra ring) och såg att dom fått in mer smycken med ugglor. Dock höll jag mig själv i örat och bestälde "bara" hem en ring och ett halsband.


Halsbandet

Ringen.

Visst är dom bara för fina, vill ha dom nu :D
Tack Tyra för att du gör så otroligt fina smycken som man bara total förälskar sig i.
Kan även avslöja att tre julklappar plus systers ena 18 års present kommer även dom från den här underbara hemsida. Jag borde få guldkort där snart kan man tycka :D


Idre 2011

Vet inte ens var jag ska börja för att kunna beskriva den här resan. Hur jag än gör så kommer ni aldrig förstå allt det fantastiska vi var med om men jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att ni ska få en så bra bild som möjligt av den.

Den började på lördagen den 1 januari. Vi körde från höllviken vid tio tiden och innan dess va de massa fina vänner hemma hos Patrik som kollade hipp hipp med oss och sa hejdå.
Bilfärden upp gick ändå helt okej, bättre än förväntat och vi kom fram till Idre efter ca elva timmar i bil. Eller ja frågar ni Oliver gick den bra ända fram till han såg "demonråddjuret" ;)
Sen när vi kom fram fick vi reda på att vi inte skulle få stugan från 15.00 så vi bestämde oss då för att hyra skidor direkt och ge oss ut och åka så det gjorde vi. Kvällen där va ganska lugn eftersom de va söndag och inget spec va öppet.

Måndagen bestod av skidåkning hela dagen och sen vid 15 blev det after ski där det gick vilt till ska ni veta:P
Efter after skin gick vi hem, lagade middag, roade oss och sen blev det nattklubben på kvällen.

Tisdagen va skidåkning hela dagen och sen after ski och onsdagen lika så och sen åkte vi hem på torsdag morgon. Inser att jag aldrig kommer kunna förklara resan i ord så visar er några bilder ist :)


Demonråddjuret (ni ser ögonen som lyser)

Bilresan va lång så när man fick möjlighet va man tvungen att sträcka på benen:P

Första dagen i backen

På någon restaurang i backen första dagen

När vi precis hade fått stugan senare på dagen typ :P

Ena backen

Påväg till after skin på måndagen

Foto på de!
(Johan sov i soffan, vaknade fick tag på kameran fotade sig själv och skrek "foto på de!" och sen somnade han igen. Dagen efter kom han inte ihåg detta vilket jag gjorde och dessutom fanns ju bilden som bevis på Ellas kamera, sjukt skoj)

Påväg till after skin på tisdagen

Ena morgonen kände sig Oliver extra fin (i min bh)

Sista dagen i backen

Sista after skin.

Tack alla för en helt underbar resa, hade så sjukt skoj!



nyår 2010-2011

Nu, väldigt mycket försent tänkte jag bjuda på vad jag gjorde på nyår.
Dagen började med att jag vaknade upp hos älskling. Vi gjorde vid oss och sen åkte vi och hämtade stolar osv som behövdes och sen körde vi hem till mamma där middagen skulle äga rum.
Vi började laga mat osv och vid tre tiden kom Emelie och Maja och hjälpte oss och vid halv fyra kom Johan och Anna. Och sen kom resten av folket vid halv fem. Vi blev 13 st vid bordet och vi hade verkligen super trevligt. Åt gott och hade det super trevligt.

Vid åtta åkte vi in till stan där festen skulle fortsätta hemma hos Maria och Ralle. Dom fick en super fin amerikakoffert av oss alla eftersom det var inflyttningsfest med. Och om man ska tolka Marias min blev iaf hon super nöjd.

Sen fortsatte festligheterna, raketerna smälldes vid tolv och sen va vi ett gäng som åkte tillbaka till höllviken vid halv 2. Hade en super trevlig kväll med nära och kära, precis så som nyår ska vara!


Under middagen

Under middagen

Under middagen

Under middagen

Efter middagen

Kofferten som dom fick

Tolvslaget

Nyårs kyssen på tolvslaget <3

dåligt

Förlåt, jag vet att jag varit sämst på att uppdatera.
Får väl skylla på att det hänt en massa, nyår, idre, jobb, vänner, pojkvän, familj osv.
Lovar att jag senare idag ska lägga upp bilder och text om både nyår och idre.
Så fort jag är i Höllviken igen där jag har min data ska jag göra detta, jag lovar.

Nu ska jag gå och sova en stund till tänkte jag.
Senare ska hunden ut, jag ska till Höllviken och sen ska jag leta jobb och låta mig drömma mig bort på hms hemsida, kanske nellys med när jag ändå är igång

RSS 2.0