insperation

Solen, den blå himmeln, minusgraderna som försvinner och tanken på att det snart är vår ger mig insperation till att klä mig snyggare, fräckare. Helt plötsligt är det mycket roligare att klä sig och exprimentrera med olika stilar och klädesplagg för att komma fram till vad jag känner för just för dagen.

Jag är en sån person som hatar att klä mig på vintern men som verkligen älskar det på våren och sommaren. Kanske beror på att man inte längre måste ha 20 lager på sig för att inte frysa.

Så igår när jag väl hade bestämt mig för att åka in till stan la jag för första gången på mycket länge ner mycket tid på både hår, smink och kläder.

Tyvärr fick jag ingen bra bild på sminket men det blev riktigt bra. Ska försöka förklara lite kort vad jag gjorde så kan ni ju prova er fram själva. Jag använde först make up stores cover up. Röda under ögonen och sen tog jag lite av den ljusa på ögonlocket. Sen målade jag ett svart sträck närmast ögonfransarna med en flytande eyliner. Sen en lila ögonskugga närmast där och sen i ögongloben en militärgrön ögonskugga. Sen skuggade jag ihopa de båda färgerna och sen skuggade jag en bit upp på ögonlocket, mycket mascara på de så blev de skit snyggt och vårigt :D Lovar jag ska försöka få en bättre bild nästa gång jag sminkar mig så.


Bjuder på gårdagens outfit

Tröjan kommer från bik bok och jag verkligen älskar ryggen på den!
Kjolen är från monki
Over knee strumporna från gina


Som sagt sminkningen syns inte alls bra. Men men:P
Öronhängena kommer från hm

Kommentarer
Postat av: Yoannah

Tröjan var assnygg!

2011-03-12 @ 15:35:13
URL: http://yoannahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0